Ben senden insanım. Neden mi senin gibi dalga geçerek insanlar ile alay etmiyom bu yüzden sen insan olmayı öğreten zavallı yaratık senin gibi adiler yüzünden tekrar konu açmak zorundayım adı sapık
Ahmet amca kim hakaret ediyor. Tabi senin gibi beyinsiz olursa dalga geçerlerse insanlar la onlara ben insan değil hayvan derim şerefsiz derim ciddi bişi sordum burda insan gibi cevap vermiyceksen ahmet amca burayı işgal etmiycen saçma sapan yazılalarınla burayı kirletmişsen ahmet amca inşallah benimle dalga geçtiğin için amcan ölür adı yaratık şerefsiz
Ben senden insanım. Neden mi senin gibi dalga geçerek insanlar ile alay etmiyom bu yüzden sen insan olmayı öğreten zavallı yaratık senin gibi adiler yüzünden tekrar konu açmak zorundayım adı sapık
Bir kadın değil o kadın dediğin bir başka kadının sorduğu soru ile dalga geçmez alay etmez yukarı da allahım var sizler ne kadar dalga geçerseniz geçin allah benim yanımda kadın ne demiş diyor bir kadın bir kadının sorusuna boş boş gereksiz gereksiz saçma sapan cevap vermez yazık dalga geçmek için burda olan herkesin allah belasını versin inşallah o dalga geçen yaratıklarım en sevdikleri ölsün
Gereksiz konumu açmışım. Ne zaman gereksiz olan sensin alahın sapığı ayrıca sen terbiyeli olucaksın ben sana bişey demedim it gibi favlıyon dalga geçiyon insan olmayı öğrenn biraz senin gibi zavallılar ne anlar insanlıktan inşallah en sevdiğin kişi ölür pislik yazık adam olmuş ama insan olmamışsın. Ayrıca ben senin kadar kimseye terbiyesizlik yapmadım asıl sen terbiyeli olucaksın amca oyunmuş dalgaymış amca ben oyun da bilmem dalga da neysem oyum yaşla ne alaka sı var ayrıca amca bunların dalga geçen yaratık sensin bana iftira atıyon
İnsanlar la dalga geçene istediğini söyle ama bende söylerim insanlar ile dalga geçene ben ne diyom bılıyon mu O. Ç DİYOM BİLMEM ANLADIN MI ŞİMDİ UZA ASIL BEN SENİN GİBİ İNSANLAR İLE DALGA GEÇEN KENDİNİ İNSAN SANAN AMAÇLARLA MUHATTAP OLMUYCAM
Ayrıca ben soru sordum cnm soru sormak mı sapıklık.? Yoksa senin gibi düşüncesiz beyinsiz cahil biri gelip boş boş insanlarrın sorularına alay ederse asıl sapıklık odur benim için ben kimse ile dalga geçmiyom sizin gibi zavallılar gibi yazık insanlıktan uzaksınız hepiniz allah belanızı versin
Ya konu fake olsa bile. Hayır yani hiç mi bulaşıcı hastalık kapmaktan korkmuyorsunuz. Önceliğiniz hijyen olsun ya bu kadar mı azıp kudurdunuz ne pis insanlarsınız. Sabah sabah kalktı midem
Bir kadın değil o kadın dediğin bir başka kadının sorduğu soru ile dalga geçmez alay etmez yukarı da allahım var sizler ne kadar dalga geçerseniz geçin allah benim yanımda kadın ne demiş diyor bir kadın bir kadının sorusuna boş boş gereksiz gereksiz saçma sapan cevap vermez yazık dalga geçmek için burda olan herkesin allah belasını versin inşallah o dalga geçen yaratıklarım en sevdikleri ölsün