- 11 Mayıs 2022
- 2.350
- 2.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gidi seni.gizliyim yani diyorsun.Kapalılık ile alakasını çözemedim ama
Benim de siyahi hayranlığım vardır evli olmasam kesin bir siyahi ile evlenirdim.
Zımparamsı bi tenleri var. (Otobüste kol sürtüşmesi oldu yannış anlaşılmasın)Spor salonunda tek kaçtığım ırk siyahiler, kadınlı erkekli çok kötü kokuyorlar maalesef.
Hepsi duş almıyor olamazlar tenleri kötü koku bırakıyor, o işte o kokuyuda çekmeye razıyım diyorsan bir dene
ahahahahhahahhahahhahah ya ben nerden bileyimHayır yav. Mastürbasyon işte öfff bu ne biçim muhabbet accessdenied
Niye itiraf edesiniz ki zaten?Bebikom, bizim sanki arzularımız yokmuş gibi davranıyor ya millet. Ben siyahi bir erkekle cinsellik odaklı bir birliktelik düşündüğümü itiraf edemiyorum kimseye. Kapalı olunca kimse yakıştıramıyor gibi geliyor. Eski kafalı kaldık
Ha omu mahmut abi cikti.konu sahibi niye banlandi.
aaaa ciddi ciddi erkek miymiş? biri demişti erkek diye zatenHa omu mahmut abi cikti.
Öyle olsa üyelik iptali olurduaaaa ciddi ciddi erkek miymiş? biri demişti erkek diye zaten
İkiside siyahi ise hiç sorun olmamıştırBizim komşular siyahiydi,herhangi ter kokusu farketmedim ama bizimkiler abdestli namazlı ahlak olarak çok düzgündüler. karı koca,2 çocuk;adam okuyor diye burdaydılar,okul bitince kendi ülkelerine gittiler(sadece çok pasaklıydılar)Yatakta nasıllar bilemem
Çok baharatlı yemekleri var ondan kokuyorlar duş alıyorlar yoksaSpor salonunda tek kaçtığım ırk siyahiler, kadınlı erkekli çok kötü kokuyorlar maalesef.
Hepsi duş almıyor olamazlar tenleri kötü koku bırakıyor, o işte o kokuyuda çekmeye razıyım diyorsan bir dene
Aa cok geri kalmissin sen tabiki soyluyoruz herkeslere.Niye itiraf edesiniz ki zaten?
Hayir diğer kadınlar şöyle erkek istiyorum böyle erkek istiyorum oyşş uyşş diye geziyor da benim mi haberim yok. Kızlar bana niye demiyosunuz?
Püü ben de diyom benim niye olmuyo meğer evrene mesaj gönderiyormuşuzAa cok geri kalmissin sen tabiki soyluyoruz herkeslere.
Boyut araligi irki ten rengi kas araligi vs hepsini soylemen lazim. Ben kas araligini soylemedim gobekli cikti sansima istePüü ben de diyom benim niye olmuyo meğer evrene mesaj gönderiyormuşuz
Tam boyut veriyor muyuz ona göre şey edicem.
Nazar değdirmeyelim diye öyle demiştir oHasan can kayanin programina siyahi bir kadin katilmsti hasan dalga gecmsti turkleri begenmiyomsn falan diye kadinda siyahilerdeki bu sex muhabbetinin abarti oldugundan bahsetmisti .. cokda yükselmeyin o sebeple ayrica duygu durumu bu kapali olmaniz ne alaka insansiniz sonucta
Not aldım hepsini. Ben slayt falan hazırlıyım en iyisi açar açar gösteririm. Mesaj yanlış ulaşıp da karşıma kelek falan çıkmasınBoyut araligi irki ten rengi kas araligi vs hepsini soylemen lazim. Ben kas araligini soylemedim gobekli cikti sansima iste