Kandırılmak :(

Öncelikle derim bir nefes alın bir kahve için sonrasında düşünün ki ;
Bir insan benim değer verdiğim kadar değerlidir, ne olursa olsun benim değer verdiğim kadardır. Gözümde çok büyüttüğüm için bu kadar acı çekiyorum ama aslında o da herkes gibi. Diye düşünürseniz geçecektir.

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım...

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım...
bu tür adamlar zaten kadınların duygusal boşluklarını kullanırlar.kimi kadının ailesinde problem vardır oradan sızarlar kimi kadının evliliği kötüdür oradan sızarlar kimi kadının aşırı maddi sorunu vardır kendilerini varlıklı gösterip evlenme vaadinde bulunup oradan sızarlar size de eş kaybı dolayısıyla düştüğünüz yalnızlıktan sızmışlar.profesyonelleşiyor bu adamlar kadınları kandıra kandıra.o yüzden kandım diye hiç kendinizi suçlamayın.bu adamı da acilen unutun hiç olmamış varsayın

Çok haklısınız iyi biri olsaydı bunları yapamazdı ve belli ki acemi değil..

Çok haklısınız iyi biri olsaydı bunları yapamazdı ve belli ki acemi değil..
hah şöyle düşüne düşüne kendinizi cezaandırmayın.o adam vallahi de zerre düşünmüyordur netten başka kadınlarla sohbettedir.erkeklerin çoğu duygusal bakmazlar üzüleceğimizi vs ise zerre düşünmezler

Rica ederim nasıl olduğunuzu söyleyin lütfen.
Sizin gibi gerçekten karşı tarafı yargılamadan nazikçe yorum yapan kişilerin yazdıkları bana çok iyi geldi gerçekten iyiyim rahatladım :) Olumsuz yorum yapanlara da kızmıyorum belki onlarda eşlerinden kötü şeyler deneyimlemiş olabilirler ya da ailelerinden benim durumum onlarda bir şeyi depreştirmiş olabilir. Herkese güzel bir yaşam dilerim...

Cok güzel ifade etmişsiniz teşekkürler çok sevindim iyi hissetmenize düşenin halinden düşen anlar boşverin

Aldatilan kadinlar bagrina basmasa! şeklinde unlemli biten cumlenize istinaden ben de kadini suclamaya calistiginizi goruyorum.
Aldatildigini bilip bilmedigini, kadinin durumunu bilmiyorsunuz hatta aldatilan herhangi bir kadinin bile durumunu bilmiyorsunuz.
Bu ne mana?

Aldatilan kadinlar bagrina basmasa bu adamlar aldatmayacaklar falan gibi sacma bir mantiga bürüseniz bile bu sozu, bu soz suclayicidir.
Kime ne
Hatta aldatilip kendi rizasiyla affedenler varsa bile bu bizi ilgilendirmez.

Ustelik suclanacak biri varsa o da konunuzdaki kisidir.
Esimi seviyorum demeniz onun canini falan acitmaz, alttan aliyor cunku bilgilerine ulasmissiniz ve ustune sicratmamak icin hala asik numarasi yapiyor.

Hayal aleminden cikin.
Hisleriniz gercek olabilir, uzun zaman sonra birini istemis olabilirsiniz, kandirildiniz, hepsine amenna.
Hatta diyelim ki sevildiniz gercekten de ama adam evli, bitti.
Sevgilicilik, kavusamamacilik, ama evlisincilik oynayacak bir durumda degilsiniz.

Butun dunya bir araya gelip adama sovsek de siz rahatlamayacaksiniz
Ki neden rahatlamak istiyorsunuz ki zaten sizin bir vicdani sorumlulugunuz yok, bilmiyordunuz.

Olgun falan da davranmak zorunda degilsiniz.
Evini, esini dusun tavsiyesi vermek de sizi iyi biri yapmaz cunku karsinizdakine verdiginiz mesaj cok hoslaniyorum ama evlisin olur.

Aldatilan kadinlar bagrina basmasin ama kandirilan kadinlar da olgun olgun bagrina basmasin, ne dersiniz?

ben bağrıma basmadım zaten öğrenir öğrenmez son konuşmamı yaptım ve bir daha arama, mesaj atma diye kızarak söyledim.

Bu konuyu önceden okumuştum:)

Ay sevsinler senin laf sokmani.İste böyle yazıyorlar şeytan diyor ki bu yazdıkların yetmemiş yine yaz.

bu konunun aynisi acilmadi mi? Adamin soyledigi cumle bile ayni diger konuyla

Ama evde sürekli aldatan kocalarını affeden kadınlar olduğu için de durum biraz böyle bence.
Olumsuz yorum yapanlara da kızmıyorum belki onlarda eşlerinden kötü şeyler deneyimlemiş olabilirler ya da ailelerinden benim durumum onlarda bir şeyi depreştirmiş olabilir.
İnceden inceden öyle bir laf atmışsınız ki, yaraları var demek ki gocundular dercesine...Hiç iyi niyetle değil yani

Ama siz nazik değilsiniz o ne olacak?
Olumsuz yorum yapanların yarası var diyorsunuz.
Bir konuya objektif bakmak için illa olumsuz şeyler deneyimlemek gerekmez.
Size verilen tepkilerin neye olduğunu bile anladığınızı sanmıyorum.

İnceden inceden öyle bir laf atmışsınız ki, yaraları var demek ki gocundular dercesine...Hiç iyi niyetle değil yani
burada yazanlara değil genel anlamda dedim bu aldatma olaylarına ithafen genel olarak, burda yorum yazanlara,olumsuz da olsa yazanlara teşekkür ettim yorumlarda!

Anlamadığım şey siz mesela öfkeli öfkeli yazıyorsunuz bana ben ne dedim ne yaptım ki size? Şurada sizlere sığınarak yaşadığım bir durumu anlattım amacım da sadece karşı cinse söylediğiniz olumsuz şeyleri okuyup rahatlamaktı. Ama zaten ilahi adalette zaman aşımı yoktur Allah sorar hesabını o kişiye inancıma yaslanıyorum.. Ben o adamı hala istiyorum gibi algılıyorsunuz ama yok öyle bir şey ben ona görüşürken bile çok duvarlar örerek konuştum iç alemimi açmadım hiç. O bana yapıştı rahatsız etmedi ama sürekli yazdı seviyeli bir şekilde belki e karakterimi çözdü ve böyle davrandı bilmiyorum. Neticede ben onunla eşinden de ayrılsa kapımda da yatsa bi kere zaten yalan söylediği için artık güvenmem. Yine de herkese bir kez daha teşekkür ediyorum daha da yazılmasın gerek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…