- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
Durumunuza üzüldüm duygusal olarak sizi kandırmış daha fazla buna izin vermeyin.Unutun gitsin böyleleri her yerde var maalesefMerhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
laf sokmadım senin algın bu yönde kötü düşünen kötü görüyor.
Birisi aramasin isterseniz engelle tuşu var saniyelik bir olay . Kimse de kimseyi zorla aramaz. Kaç kere bulustunuz ne yaşadınızo öyle değil ben de aramaması gerektiğini söylüyordum görüşmek istemiyordum çünkü ilk zamanlar. Ama tam da detay bilmediğiniz için çok çabuk yargılıyorsunuz ama adamın yazdıklarını, yaptıklarını bilseniz gerçekten sevdiğini düşünürsünüz. Hatta bana ben senin eşini sevmeni bile çok sevdim günümüzde kadınlar artık böyle arkasından yas tutacak kadar sevmiyor bile demişti.
önceki yorumları okumadan yazıyorsunuz engelledim tabi ki ben ilişkinin başından bahsettim o zaman hep iteledim onu istemediğimi söyledim ama o çok rahatsız etmeden günaydın, iyi akşamlar, bugün nasılsın diye hep yazdı bazen hiç cevap vermesem de hep yazdı.Birisi aramasin isterseniz engelle tuşu var saniyelik bir olay . Kimse de kimseyi zorla aramaz. Kaç kere bulustunuz ne yaşadınız
Ya istenmeyen kişi yazmaz , baştan istemediğiniz kisi de yazmaz. Arkadaşlık uygulamaları flnnvar oralara bı bakın belki güzel iletişim , etkileşim yaşarsınız. Kafanız dağılır, hiç bir şey yasamadiginiz bir erkek için konu açmak yerineönceki yorumları okumadan yazıyorsunuz engelledim tabi ki ben ilişkinin başından bahsettim o zaman hep iteledim onu istemediğimi söyledim ama o çok rahatsız etmeden günaydın, iyi akşamlar, bugün nasılsın diye hep yazdı bazen hiç cevap vermesem de hep yazdı.
Defosu karısı mı oluyor?defosunu
Bence devam edin. Sonuçta adam size aşık olmuş. Bugün onun kocasıysa yarın sizin de kocanız olabilir. Hem subaymış adam. Subaylar da baya yakışıklı olur hani. bebeleriniz güzel olur
Ben kisisel tarihimde boyle birkac insan tanidim.Olumsuz yorum yapanlara da kızmıyorum belki onlarda eşlerinden kötü şeyler deneyimlemiş olabilirler ya da ailelerinden benim durumum onlarda bir şeyi depreştirmiş olabilir. Herkese güzel bir yaşam dilerim...
Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Hiç sasirmadim .Çünkü hiç sasirtmiyorlarAranızda bu davranışlardan ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?
Merhabalar Buraya taa 2013te hamilelik öncesi yazmışım şimdi saçma bir nedenle yazma gereği duydum sanırım bilmediğim insanlarla dertleşme dürtüsü. Ben 2yıl evvel çok sevdiğim biricik eşimi kanserden kaybettim bir çocuğum var, bir kamu kurumunda iyi bir işim var kendi hayatımı idame ettiriyorum...www.kadinlarkulubu.com
Konuyu silmediniz , farklı bir üyelikle yeniden konu açmışsınız.
Konu başlığınız " kandırılmak " ancak siz de forumu okuyan ve size yorum yapan insanlara aynı davranışı sergiliyorsunuz.
aa şimdi okudum diğer üyelikle açtığı konu ki onu da bu ay açmış birebir aynısı bu konununHiç sasirmadim .Çünkü hiç sasirtmiyorlar
katılıyorum artık durumu biliyor ve başkasının kocasıyla adam selam da yazsa nasılsın da yazsa cevap ta vermese iletişim de oluyor.engellemek çok mu zor?istese engellerdi adam da asla ulaşamazdı.Aci cekmeniz normal sonucta hoslanmissiniz. Ama yine de defosunu gordunuz ve artik ne okul ne baska bir sebepten boyle yalanci bir insanla gorusmeyin. Simdiye kadar bilmiyordunuz diye eyvallah, ama simdi artik herseyi biliyorsunuz. Ve adamla herhangi bir sebepten iletisime gecmenizin ayibi sizin de ustunuze kalir artik.
Hiç sasirmadim .Çünkü hiç sasirtmiyorlar
İnşallahYorumlarda görevini kötüye kullanarak ; adamın ve ailesinin tüm bilgilerine de ulaştığını yazmışlar.
Umarım çalıştığı kurumda gerekli sistem kontrolleri yapılıyordur ve görevine son verilir.
Birde okulda onunla aynı proje grubundayız o yüzden de engellememiştimBirisi aramasin isterseniz engelle tuşu var saniyelik bir olay . Kimse de kimseyi zorla aramaz. Kaç kere bulustunuz ne yaşadınız
Yahu engelledim yazdım kaç kere niye anlamıyorsunuz ısrarla. Bir önceki konu üyeliğimi sildiğim için gitti tekrar bulamadım yazdım çnceki yorumlarda. İlk bana yazdığında engellemedim dedim sadece o zaman aynı projedeyiz diye çünkü o grupta sürekli bilgi paylaşımı olıyor ödevle alakalı diye!katılıyorum artık durumu biliyor ve başkasının kocasıyla adam selam da yazsa nasılsın da yazsa cevap ta vermese iletişim de oluyor.engellemek çok mu zor?istese engellerdi adam da asla ulaşamazdı.
sadece adamı engelleyecektiniz grubu değil ki.ayrıca bana yazsın o adam anında grupta ifşa ederim hiç utanmam.Birde okulda onunla aynı proje grubundayız o yüzden de engellememiştim
Yahu engelledim yazdım kaç kere niye anlamıyorsunuz ısrarla. Bir önceki konu üyeliğimi sildiğim için gitti tekrar bulamadım yazdım çnceki yorumlarda. İlk bana yazdığında engellemedim dedim sadece o zaman aynı projedeyiz diye çünkü o grupta sürekli bilgi paylaşımı olıyor ödevle alakalı diye!
Neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? 1-2 hafta önce aynı konuyu aynı cümlelerle okuduk, söylenen söylenmiştir.Başka derdiniz yoksa da ne güzel dertsiz insansınız, böyle biri için konu açmanıza bile değmez, koskoca kadınsınız kandırılacak değilsiniz kanmak istemedikçe.Biraz üzülürsünüz sonra unutursunuz, hayatınızda ilk defa biri tarafından kandırılmış değilsinizdir herhalde,onları nasıl unuttuysanız bunuda unutacaksınızMerhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden a çekiyorum yaaa?
Cok gecmis olsun. Allah tan korkmaz kuldan utanmazlar boyleleri. Bu durum size degersizlik duygusu yasatmis. Bas edemediginiz duygu bence asil bu. Cok gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....