Kandırılmak :(

Durumunuza üzüldüm duygusal olarak sizi kandırmış daha fazla buna izin vermeyin.Unutun gitsin böyleleri her yerde var maalesef

Birisi aramasin isterseniz engelle tuşu var saniyelik bir olay . Kimse de kimseyi zorla aramaz. Kaç kere bulustunuz ne yaşadınız

Birisi aramasin isterseniz engelle tuşu var saniyelik bir olay . Kimse de kimseyi zorla aramaz. Kaç kere bulustunuz ne yaşadınız
önceki yorumları okumadan yazıyorsunuz engelledim tabi ki ben ilişkinin başından bahsettim o zaman hep iteledim onu istemediğimi söyledim ama o çok rahatsız etmeden günaydın, iyi akşamlar, bugün nasılsın diye hep yazdı bazen hiç cevap vermesem de hep yazdı.

Ya istenmeyen kişi yazmaz , baştan istemediğiniz kisi de yazmaz. Arkadaşlık uygulamaları flnnvar oralara bı bakın belki güzel iletişim , etkileşim yaşarsınız. Kafanız dağılır, hiç bir şey yasamadiginiz bir erkek için konu açmak yerine

Bence devam edin. Sonuçta adam size aşık olmuş. Bugün onun kocasıysa yarın sizin de kocanız olabilir. Hem subaymış adam. Subaylar da baya yakışıklı olur hani. bebeleriniz güzel olur

Yanii yapacağı bu zaten bizde onaylayalim

Olumsuz yorum yapanlara da kızmıyorum belki onlarda eşlerinden kötü şeyler deneyimlemiş olabilirler ya da ailelerinden benim durumum onlarda bir şeyi depreştirmiş olabilir. Herkese güzel bir yaşam dilerim...
Ben kisisel tarihimde boyle birkac insan tanidim.
Uslubu yumusak gibidir, kendince asiri hosgoruludur de.
Asla net konusmaz ama, yorumlarini o yana bu yana cekme payi birakir kendine.
En iyi niyetli, en uslubu guzel, en anlayisli kisidir daima onlar.
Siz tam da boyle birisiniz sanirim.

Simdi siz burada saldirgan yorumlar alan ama ne kadar da yuce gonullulukle bu yorumlarin psikolojik cozumunu yaparak kabul eden, ah ne kadar da soyle iyi boyle iyi biri mi oldunuz?

İnsanlar size kandirildiginiz icin degil, sanki hala bir olumlu bir sey bekleme haliniz icin hatta evdeki kadini suclama pozisyonuna girdiginiz icin tepki veriyorlar/veriyoruz.

Ben kendi adima stalklamaniza, merak etmenize, baglanti kurmaniza, hayal kirikliginiza cok hak veriyorum.
Uzun zaman sonra kalbinizde yer eden, sizi yalnizliginizdan cekip cikaran biri olmus.
Belki de kisiyle ilgisi bile yok, siz aski, ilgilenilmeyi ozlediniz belki.

Allah iyi insanlar cikarsin karsiniza ama ders icin bile hala iletisinde kalma cabaniz, gun sayarak su kadardir yazmadi demeniz sizi beklentisiz biri yapmaz.
Son konusmalarda esimi seviyorum dediginizde canimi acitiyosun dedigi an bir guzel paylayacaktiniz.
Sizin de esinin de cani can degil miymis
Ama iste siz acik kapi birakmak istiyor gibisiniz

Bence o soyleminiz kiskandirma amacliydi, esini evini aldatma demeniz sizi iyi biri bilsin amacliydi, hepimiz zaman zaman birilerine hos gorunmek isteyebiliriz ama siz tehlikeli sulardasiniz.

Bir donup baksaniz mi kendinize acaba, neden bu kadar magdurken boyle tepkiler aliyorsunuz?

Konuyu silmediniz , farklı bir üyelikle yeniden konu açmışsınız.

Konu başlığınız " kandırılmak " ancak siz de forumu okuyan ve size yorum yapan insanlara aynı davranışı sergiliyorsunuz.

Hiç sasirmadim .Çünkü hiç sasirtmiyorlar

Aci cekmeniz normal sonucta hoslanmissiniz. Ama yine de defosunu gordunuz ve artik ne okul ne baska bir sebepten boyle yalanci bir insanla gorusmeyin. Simdiye kadar bilmiyordunuz diye eyvallah, ama simdi artik herseyi biliyorsunuz. Ve adamla herhangi bir sebepten iletisime gecmenizin ayibi sizin de ustunuze kalir artik.

katılıyorum artık durumu biliyor ve başkasının kocasıyla adam selam da yazsa nasılsın da yazsa cevap ta vermese iletişim de oluyor.engellemek çok mu zor?istese engellerdi adam da asla ulaşamazdı.

Birde okulda onunla aynı proje grubundayız o yüzden de engellememiştim
katılıyorum artık durumu biliyor ve başkasının kocasıyla adam selam da yazsa nasılsın da yazsa cevap ta vermese iletişim de oluyor.engellemek çok mu zor?istese engellerdi adam da asla ulaşamazdı.
Yahu engelledim yazdım kaç kere niye anlamıyorsunuz ısrarla. Bir önceki konu üyeliğimi sildiğim için gitti tekrar bulamadım yazdım çnceki yorumlarda. İlk bana yazdığında engellemedim dedim sadece o zaman aynı projedeyiz diye çünkü o grupta sürekli bilgi paylaşımı olıyor ödevle alakalı diye!

sadece adamı engelleyecektiniz grubu değil ki.ayrıca bana yazsın o adam anında grupta ifşa ederim hiç utanmam.

Neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? 1-2 hafta önce aynı konuyu aynı cümlelerle okuduk, söylenen söylenmiştir.Başka derdiniz yoksa da ne güzel dertsiz insansınız, böyle biri için konu açmanıza bile değmez, koskoca kadınsınız kandırılacak değilsiniz kanmak istemedikçe.Biraz üzülürsünüz sonra unutursunuz, hayatınızda ilk defa biri tarafından kandırılmış değilsinizdir herhalde,onları nasıl unuttuysanız bunuda unutacaksınız

Cok gecmis olsun. Allah tan korkmaz kuldan utanmazlar boyleleri. Bu durum size degersizlik duygusu yasatmis. Bas edemediginiz duygu bence asil bu. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…