Siz bu konuyu daha önce de açmadınız mı?Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Bu konuyu daha önce açmış olabilir misiniz? Ben okudum çünkü bunu daha önce.Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Sanırım melodrama tahammülüm yokKonunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Bence devam edin. Sonuçta adam size aşık olmuş. Bugün onun kocasıysa yarın sizin de kocanız olabilir. Hem subaymış adam. Subaylar da baya yakışıklı olur hani. bebeleriniz güzel olurMerhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
haklısın bacım "kadının düşmanı yine kadın"Bazıları hakaret etmeden yazmayı beceremiyor
Bir de bu aralar bu sözde subaylar türemişTelefondan, sanaldan, şehir dışı tanışmalardan uzak durursanız kandırılmazsınız diyeyim o zaman.
Engelleyin her yerden ulasamasinMerhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Bir de bu aralar bu sözde subaylar türemişYa astsubaylar ya subaylar. Hiç mi Müge Anlı izlemiyorlar ya
Hakaret edeni şikayet edersiniz olur biter. KK pembe temaya sahip ama buradaki kadınlar gerçekleri söylemek için varlar, toz pembe şeyler duymak için burası doğru bir tercih değil. Adam evli acı çeksende görüşmeyeceksin bu kadar basit yani. Görüşeceksende niye acı çekiyorum diye yazmayacaksın.Bazıları hakaret etmeden yazmayı beceremiyor