- 11 Aralık 2018
- 41.135
- 255.593
- 598
Affederler, affetmezler size ne? Herkesin kendi hayatı kendi bakış açısı. Boşansalar da biz alsak diye beklemiyorsunuzdur sanırım.ben onun karısına demedim genelleme olarak dedim. Karısı da kendi de asla umrumda değil! Ben bana yaşattıklarına öfkeliyim sadece
Peki durup durup neden konu açıyorsunuz böyle bir adam için?peşinden mi koşuyorum yaaa! Öğrendiğim an def ettim öncesi zaten bilmiyordum diyorum asıl siz bi iyi okuyun!
Zorla kim nereye giriyor? Yapmayın lütfen. Daha üniversitede öğrenciyken yabancı dil kursunda birine aşık oldum. Adam benden 5-6 yaş büyük memur. Aklımda hep o, kursa koşa koşa gidiyorum. Ama ne adama belli ettim ne de adamın öyle bir yaklaşımı var. Kendi kendime takılıyorum. Bikaç hafta sonra ders sırasında evlilikle ilgili bir şeyden bahsettiğinde anladım evli olduğunu. Ertesi gün dudağımda çıkan uçukları size anlatamam. Suçluluk, utanç. Çok üzücüydü benim için. Bir ara da 26-27 yaşımdayken internetten biriyle tanıştık. Hafta ortasından cumaya kadar gayet güzel konuştuk ama adam hafta sonu piyasada yok. Ne arama, ne mesaj. Taaa pazartesi sabah aradı beni. Bu adamın sevgili, nişanlı ya da belki evli olduğunu anlamak için birkaç hafta daha geçirmeye gerek var mı? O aptal herif zaten suçlu ama bazen bazı kadınların da saflığına mı geliyor, işine mi öyle geliyor ne anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. Adam zaten kandırmış diyorsunuz, hissedeceğiniz duygu öfke olmalıyken siz daha da üzülüyorsunuz. Ben buna gerçekten anlam veremiyorum.Teşekkür ederim doğru diyorsunuz işte dediğim gibi acılı bir zamanımda bunu ona da söylememe rağmen 2 yıldır eşime ağlıyorum dememe rağmen hayatıma zorla girdi zorla ben de def ettim zaten ama işte burda sizler onun ne kadar kötü biri olduğunu yazınca bana moral oluyor diye tekrar yazdım yani bunları okuyunca rahatlıyorum. Vaktinizi aldıysam affola.
Son cümleye katıyorum kesinlikle böyle bir adamdan kimseye hayır gelmez ister kabul etsin ister etmesin adamın tek hedefi cinsellik yaniOlay tamamen ego ile ilgili bence konu sahibi bir erkeğin kendisine bu şekilde kullanmak için yaklaştığını ve iki lafa tav olup adamın oyununa geldiğini kabullenemiyor ve kafasındaki senaryoya inanmak istiyor. Diğer türlüsü kendini çok değersiz hissettiriyor çünkü. Kendisine de dedim gene diyorum, evli olduğunu öğrendikten sonra okul için bile olsa o adamın size ulaşmasına izin verir veya bir şekilde iletişimde kalmaya devam ederseniz vereceğiniz tek mesaj bende böyle bir ilişkiyi kabulleniyorum, sadece naz yapıyorumdan başka birşey değil.
Vazgeçseydin tekrar konuyu gündeme taşıyacak kadar önem vermezdin, vazgeç hayır gelmezzzzzz....Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Belki sadece kaldırıldığınız için de olabilir. O kadar süre size yalan söylemiş. Yalanı ortaya çıkmasaydı siz belki postayı koyardınız. Numarasını, yazışmaları silin ve engelleyin. Birkaç haftaya eskisi gibi hissetmezsiniz.Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Evliymişsin niye bana yalan söyledin dediğimde gülümseyen adamı paralarım ben, bak her şeyin üzerine yemin ederim ki yüzünü gözünü çizerim o adamın. Yine içim soğumaz bir tur da o iki kız çocuğu için yolarım saçını başını. O gülümsemenin arkasında "aman açık verip kuşu ürkütmeyelim" düşüncesi var, size tutuldu mu sandınız?Bazıları hakaret etmeden yazmayı beceremiyor
+1Siz bu konuyu daha önce de açmadınız mı?
ben tanışmadım ama bana sanaldan yazan herkes de subayım diyorduAynen nedense buraya sanaldan tanıştık diye konu açanların hepsinin flörtü subay oluyor
Bakın büyük beladan kurtulmuşsunuz. Memursunuz iyi geliriniz varmış, sadece manevi değil maddi olarak da uçurumun kıyısından dönmüşsünüz. Elli türlü hile hurdayla borç takar, olmadı kefil yapardı sizi bu. Kendi iki kız evladına acımamış size mi acıyacak? Bırakın duygusal taraflara bakmayı, evladımın yüzüne bakamayacak hale getirirdi bu yaratık, Allah korudu beni deyin. Hadi evli olmasını geçtim, böyle bir adam bekarsa da yaş tahta. Yalancının ahlaksızın önde gideni, nasıl geride hala duygunuz kalabiliyor bu adama?Beddua değil yeter artık lütfen
Hayır asla.Siz mi daha kötü durumdasınız yoksa kandırılan eş mi bilemiyorum.... Ne duymak istiyorsunuz ki? Birileri “sıkıntı yok“ dese devam eder misiniz görüşmeye?
İnanın tek duygum var öfke elini ve kızlarını ilk öğrendiğimde o kadar olgun şeyler yazdım ki.. Eşinin onuruna bu çirkin şeyi yapmaması gerektiğini, kızlarıyla ilgilenmesi gerektiğini babaları varken sakın onları başka sevgi arayışlarına itmemesi gerektiğini ve bana asla yazmaması gerektiğini söyledim. Hatta ben eşimi sevdiğimi söyledim canımı yakıyorsun dedi. Üstelik ben ona canım cicim gibi kelimeleri bile asla kullanmadım. O bana yazdığında da yazma ben kendimi kötü hissediyorum dedim. Neyse işte daha da yazmam asla iletişime geçmem beni acıtan böyle tiplerin insanları kandırmış olmalarıyla kalmaları.Bak
Bakın büyük beladan kurtulmuşsunuz. Memursunuz iyi geliriniz varmış, sadece manevi değil maddi olarak da uçurumun kıyısından dönmüşsünüz. Elli türlü hile hurdayla borç takar, olmadı kefil yapardı sizi bu. Kendi iki kız evladına acımamış size mi acıyacak? Bırakın duygusal taraflara bakmayı, evladımın yüzüne bakamayacak hale getirirdi bu yaratık, Allah korudu beni deyin. Hadi evli olmasını geçtim, böyle bir adam bekarsa da yaş tahta. Yalancının ahlaksızın önde gideni, nasıl geride hala duygunuz kalabiliyor bu adama?
e vazgeçmemişsin ki tekrar konu açmışsın.adam evliymiş öğrenmişsin daha neyin peşindesin ki?Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?