Kandırılmak :(

Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
iyi de hayatım bir önceki konuda söylenecek her şey söylenmiş sana, şimdi farklı ne söylenmesini istiyosun?

Olay tamamen ego ile ilgili bence konu sahibi bir erkeğin kendisine bu şekilde kullanmak için yaklaştığını ve iki lafa tav olup adamın oyununa geldiğini kabullenemiyor ve kafasındaki senaryoya inanmak istiyor. Diğer türlüsü kendini çok değersiz hissettiriyor çünkü. Kendisine de dedim gene diyorum, evli olduğunu öğrendikten sonra okul için bile olsa o adamın size ulaşmasına izin verir veya bir şekilde iletişimde kalmaya devam ederseniz vereceğiniz tek mesaj bende böyle bir ilişkiyi kabulleniyorum, sadece naz yapıyorumdan başka birşey değil.
Yazık ya ,yıllar sonra ilk defa onunla bi ilgilenen oldu galiba.

Acı deneyimler yaşayıp birine güvenmişsiniz ve belli ki bazı duygular hissetmişsiniz.
Eski konunuzu bilmiyorum ama insan sevince ve bu şekilde bir anda sevdiğini kaybedince kendince onu aklayıp sevmeye devam edebilmek için olmayacak şeyler yapıp ve yine hiç olmayacak durumlardan mantıksız anlam çıkarma çabasına giriyor.
O yüzden çocukların doğum tarihinden ikametgah durumlarından o kişinin ve eşi arasındaki mutsuzluğu-ayrılığı anlamaya ve ağır basan seven tarafınızı avutmaya çalışıyorsunuz..
Ama yapmayın..
Evet acı verecektir, kolay değildir ama sırf heyecan için kendi çocuklarına, karısına bunu yapan adam yarın bir gün olurda aynı şekilde heyecanını kaybettiğinde başkasıyla size de yapacaktır bunu.
Siz dua edin balık baştan kokmuş.

Ve emin olun içiniz ona karşı soğuduğunda buradan bizim gördüğümüz ama sizin şuan göremediğini şeref yoksunu yanını sizde görebileceksiniz ve olmadığı için şükür edeceksiniz.

Acı deneyimler yaşayıp birine güvenmişsiniz ve belli ki bazı duygular hissetmişsiniz.
Eski konunuzu bilmiyorum ama insan sevince ve bu şekilde bir anda sevdiğini kaybedince kendince onu aklayıp sevmeye devam edebilmek için olmayacak şeyler yapıp ve yine hiç olmayacak durumlardan mantıksız anlam çıkarma çabasına giriyor.
O yüzden çocukların doğum tarihinden ikametgah durumlarından o kişinin ve eşi arasındaki mutsuzluğu-ayrılığı anlamaya ve ağır basan seven tarafınızı avutmaya çalışıyorsunuz..
Ama yapmayın..
Evet acı verecektir, kolay değildir ama sırf heyecan için kendi çocuklarına, karısına bunu yapan adam yarın bir gün olurda aynı şekilde heyecanını kaybettiğinde başkasıyla size de yapacaktır bunu.
Siz dua edin balık baştan kokmuş.

Ve emin olun içiniz ona karşı soğuduğunda buradan bizim gördüğümüz ama sizin şuan göremediğini şeref yoksunu yanını sizde görebileceksiniz ve olmadığı için şükür edeceksiniz.
Aynen şuanda da görüyorum zaten şeref yoksunu olduğunu ben konuyu tekrar açarak yorumları okumak istedim çünkü diğer hesabımı kapattığımdan konuyu tekrar bulamadım ve bu site karışık geldi bana arasam da konuyu bulamadım. Neyse zaten asla ve asla iletişim kurmam,engelledim her yerden ama bir insanı hele ki acı kayıplar yaşamış bir insanı böyle gerçekten kandırmaya çalışan insanlara da Allah soracak elbet, ilahi adalete bırakıyorum.. Teşekkürler

Bir müddet konuştunuz o zaman bekar sanıyordunuz evli olduğunu öğrendiğiniz an biter gider. Bir süre konuştunuz diye konuşmaya devam etmeniz mi gerekli? Haddini bildirip yol verirsiniz kapanır mesele. Türkiye’deki bekar kadınların yarısının basına gelmiştir bu. Adamların hepsi de güya mutsuz, boşanma aşamasında vs vs :d bunca yıl boşanan da yok ne hikmetse. Konuşmaya, ilişkiye devam edenler metres olup yıllarını heba ettiler, diğerleri onurları ile hayatlarına devam ettiler. Neyi uzatıyorsunuz anlamıyorum. Evli adamla çocukları olduğunu bile bile konuşuyorsunuz neyi soruyorsunuz şimdi? Bu arada şunu da hatırlatayım, hiç şaşmaz başkasına yaşattığınız her şeyi yaşarsınız, unutmayın. Evli olduğunu bile bile biriyle ilişkiye devam edenler, ileride başkasıyla evlenseler dahi mutlaka aldatılmayı bir kez tadıyorlar. Boşuna dememişler eden bulur, men dakka dukka, what goes around comes around bunlar benim bildiklerim. Dünyanın bütün dillerinde olduğu için yalan olamaz değil mi? Karşıdaki şahıs eğlence aramış, aşk falan yok ortada. Siz de rezil edip, her yerden engelleyip yolunuza bakacaksınız.
aynen öyle.netten tanışmalarda vs çok kadın yaşadı bu kandırılmayı ama ilişki başlamadan da öğrendiler çoğu bitirdiler.konu sahibiyse uzattıkça uzatıyor.yok eşini düşünüyormuş yok çocuklarını düşünüyormuş.0na ne ayol elin herifinin karısından çocuğundan?engelle telefonundan unut gitsin.adam da aklım kaldı demiyor da evirip çeviriyor konuyu

Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
O gün kimse sizin konunuzu sabote etmedi. Hala adamın karısıyla olan ilişkisini didiklediğiniz ve bu adamın amacı ne olabilir diye sorduğunuz için eleştirildiniz sadece. Ve bence boşunada eleştirilmemişsiniz görüyorum ki. Adamla alt tarafı bir kaç ay konuşup,1 kerede yüz yüze görüşmüşsünüz ve adam şerefsizin teki çıkmış. Bunun için hala bu kadar acı çekmeniz çok garip yani. Ne kadar çabuk bağlanmışsınız böyle. Abartıyosunuz. Şimdiye aşmış olmanız lazımdı bu olayı.

aynen öyle.netten tanışmalarda vs çok kadın yaşadı bu kandırılmayı ama ilişki başlamadan da öğrendiler çoğu bitirdiler.konu sahibiyse uzattıkça uzatıyor.yok eşini düşünüyormuş yok çocuklarını düşünüyormuş.0na ne ayol elin herifinin karısından çocuğundan?engelle telefonundan unut gitsin.adam da aklım kaldı demiyor da evirip çeviriyor konuyu
Öyle ahlaksız bir adamda aklım kalmaz merak etmeyin! Birileri Bir şey yazsa da bi ağzının payını versek diye pusuda bekliyorsunuz ne yazık ki.

O gün kimse sizin konunuzu sabote etmedi. Hala adamın karısıyla olan ilişkisini didiklediğiniz ve bu adamın amacı ne olabilir diye sorduğunuz için eleştirildiniz sadece. Ve bence boşunada eleştirilmemişsiniz görüyorum ki. Adamla alt tarafı bir kaç ay konuşup,1 kerede yüz yüze görüşmüşsünüz ve adam şerefsizin teki çıkmış. Bunun için hala bu kadar acı çekmeniz çok garip yani. Ne kadar çabuk bağlanmışsınız böyle. Abartıyosunuz.
Acı çekme durumu onunla konuşmadığım için değil bu kadar vicdansızca hareket etmesi ve günün sonunda ona bir şey olmaması bana acı veriyor. ama artık çok daha iyiyim gerçekten haysiyetsiz biri için konu açmaya bile değmezmiş..

Söyledikleriniz zerre doğru değil allah kalbimi biliyor bana kadıncağız deyince aşağılamış oluyorsunuz galiba. Dilerim aynı şekilde imtihan olursun!
Allah aşkına hanımefendi ne demiş ki?
Sizin mağduriyetinizi ve hepimizin hemfikir olduğu kanaatini dile getirmiş.
Nasıl bu kadar çifkefleşebiliyorsunuz da bi insana böyle bişey yaşamasını dileyebiliyorsunuz?
Kusura bakmayın yukarılarda Allah kalbimi biliyor falan demişsiniz ama ben en azından şu yorumdan hiçte iyi kalpli biri olduğunuzu düşünmüyorum.
Konunuza yapılacak pek bir yorum yok. Kandırılmışsınız hepimizin hayatının bir döneminde başından geçmiştir böyle bişey.
Adamla ilerlemediğinize altından kalkamayacağınız şeyler yaşamadığımıza şükredin bence.
Zararın kıyısından dönmüşsünüz. Bundan sonra hayatınıza bakın. O herif sizin eşiniz değil dostunuz değil bi yabancı geldi geçti gitti. Meseleyi içselleştirmemeye çalışın. Yaşadığınız bu deneyimden ders çıkarmaya bakın.

Öyle ahlaksız bir adamda aklım kalmaz merak etmeyin! Birileri Bir şey yazsa da bi ağzının payını versek diye pusuda bekliyorsunuz ne yazık ki.
ne diye pusuda bekleyelim arkadaşım?adam sizi kandırmış zaten karakteri ortada.kanmanızda sizi suçlayan oldu mu yok.hepimizin başına gelebilir.ama siz konuyu uzatıyorsunuz adamın karısı ne hisseder çocukları ne olacak vs diye.o adam zaten sizin gibi kaç kişiye yazıyordur görüşüyordur biliyor musunuz?zaten huyudur bu.adamı engelleyip yok sayıp yolunuza bakmak neden bu kadar zor?cinsellik yaşamamışsınız ailenizle tanışmamış adamdan hamile değilsiniz altı üstü bir kere buluşmuşsunuz.üyelere kızacağınıza siz kendinizi bir objektif değerlendirin bence

E aklın kalmadıysa hala neden 2.ye bu konuyu açıyosun?
Daha önceki yorumlarda yazdım ilk konu hesabımı pasife alınca gitti bulamadım içimi soğutuyor burdaki ona yazılan kötü söylemler sadece buna ihtiyaç duydum ve tekrar yazdım nolur eleştirmeyin artık :KK43:

Acı çekme durumu onunla konuşmadığım için değil bu kadar vicdansızca hareket etmesi ve günün sonunda ona bir şey olmaması bana acı veriyor. ama artık çok daha iyiyim gerçekten haysiyetsiz biri için konu açmaya bile değmezmiş..
Tamam adamı epey bir beğenmişsin bunu zaten hepimiz anladık,olabilir evli olduğunu bilmiyormuşsun başta. Hayallerin yıkılmış onun içinde üzülmen normal ama bu olayı şimdiye aşmış olman lazımdı. Kendi karısına,çoluğuna çocuğuna acımayan sana acır mı? Hala üzülmek yerine vay karaktersiz,yalancı diye kin gütmen lazım hatta. Unut artık şu olayı,yoluna bak ya. O adam çoktan unutup başkalarına yürümeye başlamıştır diyim sana.

Daha önceki yorumlarda yazdım ilk konu hesabımı pasife alınca gitti bulamadım içimi soğutuyor burdaki ona yazılan kötü söylemler sadece buna ihtiyaç duydum ve tekrar yazdım nolur eleştirmeyin artık :KK43:
E eleştirmeyeyim de ne yapayım ama? Bu kadar takılıp kalınacak,acı çekilecek bir olay yok ki ortada. O hesabınıda kimse pasife almadı ki,sen üyeliğini iptal ettin.

Evli adamlarla bilmeden beraber olup sonradan evli olduğunu öğrenmesine rağmen "istemem yan cebime koy" culuk yapan siz kadınlardan sadece biriniz (rakamla 1) biriniz de "duygusal bpşlukta" olmayın ya..

Dillere pelesenk oldu. Herkesin cevabı belli. Doygosol boşloktoyom
sanki aylarca yıllarca kandırılmış gibi davranıyor.tanışmalarda çoğu erkek sallıyor zaten.kimi medeni durumunu saklıyor kimi işini yalan söylüyor kimi ailesini farklı anlatıyor.anlayınca da ayrılıyoruz oluyor bitiyor.insanlar boşandıkları eşlerinin arkasından bu kadar yas tutmuyorlar bu kadar nefret duymuyorlar ayol.kadın arkadaşlardan bile ne kazıklar yiyoruz hepsini taksak ovvvvvvv

Evli adamlarla bilmeden beraber olup sonradan evli olduğunu öğrenmesine rağmen "istemem yan cebime koy" culuk yapan siz kadınlardan sadece biriniz (rakamla 1) biriniz de "duygusal bpşlukta" olmayın ya..

Dillere pelesenk oldu. Herkesin cevabı belli. Doygosol boşloktoyom
İstemem yan cebime koy mu? Öyle olsa görüşür burada bunları yazıyor olmazdım herhalde! Duygusal boşluktan kastım 2 yıl evvel çok sevdiğim eşimi kaybetmemden kaynaklı bir tanımlamaydı benim için. Peki arkadaşlar hepiniz haklısınız

X