Olumsuz yorum yapanlara da kızmıyorum belki onlarda eşlerinden kötü şeyler deneyimlemiş olabilirler ya da ailelerinden benim durumum onlarda bir şeyi depreştirmiş olabilir. Herkese güzel bir yaşam dilerim...
Ben kisisel tarihimde boyle birkac insan tanidim.
Uslubu yumusak gibidir, kendince asiri hosgoruludur de.
Asla net konusmaz ama, yorumlarini o yana bu yana cekme payi birakir kendine.
En iyi niyetli, en uslubu guzel, en anlayisli kisidir daima onlar.
Siz tam da boyle birisiniz sanirim.
Simdi siz burada saldirgan yorumlar alan ama ne kadar da yuce gonullulukle bu yorumlarin psikolojik cozumunu yaparak kabul eden, ah ne kadar da soyle iyi boyle iyi biri mi oldunuz?
İnsanlar size kandirildiginiz icin degil, sanki hala bir olumlu bir sey bekleme haliniz icin hatta evdeki kadini suclama pozisyonuna girdiginiz icin tepki veriyorlar/veriyoruz.
Ben kendi adima stalklamaniza, merak etmenize, baglanti kurmaniza, hayal kirikliginiza cok hak veriyorum.
Uzun zaman sonra kalbinizde yer eden, sizi yalnizliginizdan cekip cikaran biri olmus.
Belki de kisiyle ilgisi bile yok, siz aski, ilgilenilmeyi ozlediniz belki.
Allah iyi insanlar cikarsin karsiniza ama ders icin bile hala iletisinde kalma cabaniz, gun sayarak su kadardir yazmadi demeniz sizi beklentisiz biri yapmaz.
Son konusmalarda esimi seviyorum dediginizde canimi acitiyosun dedigi an bir guzel paylayacaktiniz.
Sizin de esinin de cani can degil miymis
Ama iste siz acik kapi birakmak istiyor gibisiniz
Bence o soyleminiz kiskandirma amacliydi, esini evini aldatma demeniz sizi iyi biri bilsin amacliydi, hepimiz zaman zaman birilerine hos gorunmek isteyebiliriz ama siz tehlikeli sulardasiniz.
Bir donup baksaniz mi kendinize acaba, neden bu kadar magdurken boyle tepkiler aliyorsunuz?