Belli zaten. zamanla erkeklerin daha doğrusu genel olarak bu ülke insaninin, neyi kastederek aslında ne demeye çalıştığını, sever gibi görünüp aslında neler koparmaya çalıştığını vs öğreneceksiniz ve bu kadar kolay kapilmayacaksiniz.Teşekkür ederim öyle galiba ben gözümü açtım eşimi görmüştüm sadece. Erkekleri babam, kardeşim ve eşimden tanıyınca tüm erkekler böyle iyi sandım belki de bilmiyorum dedim ya duygusal olarak boşlukta olduğum zamadı.
Beddua değil yeter artık lütfen
Dilerim aynı şekilde imtihan olursun!
O astsubaydı. Arada çoook fark varBu konuyu daha önce açmış olabilir misiniz? Ben okudum çünkü bunu daha önce.
Evet haklısınız gerçekten. Olumsuz, hakaret vari yazanların bile yorumlarına saygım var onlar bile beni bana getirdi şükür. Ben herkese teşekkür ederim kimseyi kırmak istemem.Belli zaten. zamanla erkeklerin daha doğrusu genel olarak bu ülke insaninin, neyi kastederek aslında ne demeye çalıştığını, sever gibi görünüp aslında neler koparmaya çalıştığını vs öğreneceksiniz ve bu kadar kolay kapilmayacaksiniz.
Sizin için özel biri olmuş olabilir ama siz onun için özel degildiniz. Vakit öldurme, boş vakti değerlendirme, gizli saklı bir şeyler yapıp bundan haz alma gibi duygularla yaklaşmış size. Bence hiç olmamış gibi kapatın bu konuyu.
Yani şunu otuz üç yaşında koca kadın nasıl anlamaz yok bişey hissetmiyordum evli olduğunu anlayınca hissettiğimi anladım yok bilmem kaç gündür aramadı ben çok saf ve temizim tek kocamı gördüm bilmem ne yani niyeyse hala aramasini da bekliyor iyi niyetle bekliyor amaKusura bakmayın ama 18 yaşında ergen genç kız değilsiniz, evlenme vaadi ile kandırılacak. Adam ailenizle tanışırım sende tanşırsın demiş ama adam gibi biz sevgilyiz diye ortaya çıkmamış, adamın tek derdinin sizle yatmak olduğunu kabullenseniz mi artık. Neden sizi seçtiğinide söyleyeyim anladığım kadarı ile fiziksel olarak beğenmiş ve başına bela açamayacak bir tipsiniz, zira eşinizi kaybetmiş, çocuk sahibi ve devlet memuru kadınsınız, adam işini gördükten sonra çekip gittiğinde tek birşey yapamazsınız çünkü evli bir adamla ilişkinizin duyulması en çok size zarar verir. Hatta adam arkanızdan dul kadın, bana asıldı diye konıştuğunda bir kişiye bile derdinzi anlatamazsınız. Şu aşık liseli tavrını bir bıraksanız mı artık?
Engelleyin her yerden, öyle her aşığım, niyetim ciddi diye güzelleme yapanın peşine takılırsanız daha çok başınız ağrır.
evet astsubay yanlış yazmışım subay diyeO astsubaydı. Arada çoook fark var
Nereden biliyorsunuz sizin konunuzda, böyle bir affetme olduğunu?peki haklısınız ne deyim her durumda beni suçlayacaksınız çünkü. Ben iş yerimde bile erkeklerle göz göze gelmemeye çalışan biriyim. Şu olay benim başıma gelmemeliydi gerçekten bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Ama evde sürekli aldatan kocalarını affeden kadınlar olduğu için de durum biraz böyle bence. Aldatan erkekler zaten insanlıktan nasibini almamışlar!
hayır beklemiyorum arasa da ulaşamaz engelledim. Ben sadece böyle başkalarının duygularıyla oynadığı için vicdan azabı çeksin,mahvolsun istiyorum ama çocuklarını bile düşünmeyip başka kadınlara bakan adamda zaten vicdan olmaz sanırım..Yani şunu otuz üç yaşında koca kadın nasıl anlamaz yok bişey hissetmiyordum evli olduğunu anlayınca hissettiğimi anladım yok bilmem kaç gündür aramadı ben çok saf ve temizim tek kocamı gördüm bilmem ne yani niyeyse hala aramasini da bekliyor iyi niyetle bekliyor ama
ya lütfen ben herkesin yazdığı için demedim ki bunu özellikle bir kaç kişi dedim. Tabi ki diğerlerinin o yorumları beni çok rahatlattı ne kadar doğru bir şey yaptığımın altını çizdi. O yüzden tekrar motive olmak adına yazdım zaten..Hanimefendi bana hakaret edildi konuyu yeniden actim demissiniz de, size konunuzda hakaret falan olmadi, insanlar gayet karsi tarafa saydirdi hakli olarak.
Serefsizmis dendi, karaktersizmis dendi, gonul eglencesi aramis , kendini hic uzme, defolsun gitsin dendi.. ee ne denilsindi?
Siz resmen bunlari begenmediniz. Evliliginde mutsuz, size asik olmus, aslinda bi otur dinle, adama da yazik denmesini beklediniz ve hala bekliyorsunuz.
Ne diyelim istediginizi yasayin madem. Uyumlu da olursunuz, deger yargilariniz arasinda pek bi fark yok keza.
Farkında mısınız bilmiyorum ama şu anki konunuzda da eski konunuzda da alttan alttan adamın karısını gömüp duruyosunuz. Yok adamdan yaşça büyük, yok araları kötüymüş ama çocuk yapmışlar, yok aldatan kocalarını affeden kadınlar. Kadının özellikleri sizi alakadar etmiyor.peki haklısınız ne deyim her durumda beni suçlayacaksınız çünkü. Ben iş yerimde bile erkeklerle göz göze gelmemeye çalışan biriyim. Şu olay benim başıma gelmemeliydi gerçekten bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Ama evde sürekli aldatan kocalarını affeden kadınlar olduğu için de durum biraz böyle bence. Aldatan erkekler zaten insanlıktan nasibini almamışlar!
Bak bir kadın olarak seni uyariyorum bu pisliği bırak bir kenara o zaten mahvolur senin colugun çocuğun var ateşle oynuyorsun sevişmek istemiş sen evli olduğunu anlayınca adamın karısından korkup kaçmış pisliğe bulasirsan sana da o pislik bulaşır ne halt yerse yesin karşında adam gibi biri olunca elbette evlenirsin bu karaktersizi konuşma artıkhayır beklemiyorum arasa da ulaşamaz engelledim. Ben sadece böyle başkalarının duygularıyla oynadığı için vicdan azabı çeksin,mahvolsun istiyorum ama çocuklarını bile düşünmeyip başka kadınlara bakan adamda zaten vicdan olmaz sanırım..
Beddua değil deyince siliniyormuş bilmiyor musunGerçekten beddua değil mi şu yazdığınız. Birine kötü dileklerde bulunmak bedduadır.
Olay tamamen ego ile ilgili bence konu sahibi bir erkeğin kendisine bu şekilde kullanmak için yaklaştığını ve iki lafa tav olup adamın oyununa geldiğini kabullenemiyor ve kafasındaki senaryoya inanmak istiyor. Diğer türlüsü kendini çok değersiz hissettiriyor çünkü. Kendisine de dedim gene diyorum, evli olduğunu öğrendikten sonra okul için bile olsa o adamın size ulaşmasına izin verir veya bir şekilde iletişimde kalmaya devam ederseniz vereceğiniz tek mesaj bende böyle bir ilişkiyi kabulleniyorum, sadece naz yapıyorumdan başka birşey değil.Yani şunu otuz üç yaşında koca kadın nasıl anlamaz yok bişey hissetmiyordum evli olduğunu anlayınca hissettiğimi anladım yok bilmem kaç gündür aramadı ben çok saf ve temizim tek kocamı gördüm bilmem ne yani niyeyse hala aramasini da bekliyor iyi niyetle bekliyor ama
Hakaret yok varsa da adama var. Siz daha okuduğunuz kavrayamıyorsunuz. Bir tane evladınız var böle adamların peşinden koşup aşk acısı çekiyorsunuz. Evladınızı düşünün biraz daya lütfen ben herkesin yazdığı için demedim ki bunu özellikle bir kaç kişi dedim. Tabi ki diğerlerinin o yorumları beni çok rahatlattı ne kadar doğru bir şey yaptığımın altını çizdi. O yüzden tekrar motive olmak adına yazdım zaten..
ben onun karısına demedim genelleme olarak dedim. Karısı da kendi de asla umrumda değil! Ben bana yaşattıklarına öfkeliyim sadeceNereden biliyorsunuz sizin konunuzda, böyle bir affetme olduğunu?
Adamın karısının hiçbir şeyden haberi olmayabilir. Ama tâbi siz ikametgah adreslerinden arada ayrılık olduğu kanısına varıp, böyle bir sonuç çıkardınız, değil mi?
Burada bir suçlu varsa adam, sonra da şüphelerine, yalanına rağmen görüşme devam eden sizsiniz. Evdeki kadına laf etmek size düşmüyor.
Ben ikna oldum şahsenBeddua değil deyince siliniyormuş bilmiyor musun
Kendisi başından beri şüphe duyup devam etmiş, görüşme sürecinde yalanını yakalamış, devam etmiş. Ama suçlu evde hiçbirseyden haberi olmayan kadın.Farkında mısınız bilmiyorum ama şu anki konunuzda da eski konunuzda da alttan alttan adamın karısını gömüp duruyosunuz. Yok adamdan yaşça büyük, yok araları kötüymüş ama çocuk yapmışlar, yok aldatan kocalarını affeden kadınlar. Kadının özellikleri sizi alakadar etmiyor.
Lütfen önünüze bakın artık. Adamın söylediği güzel sözlerin de karısıyla ilişkisinin de şu aşamada bir önemi yok. He adam gömülünce rahatlıyorum o yüzden konu açıp duruyorum diyosanız gömelim tabi. Ama sadece adamı gömelim, karısını değil.
peşinden mi koşuyorum yaaa! Öğrendiğim an def ettim öncesi zaten bilmiyordum diyorum asıl siz bi iyi okuyun!Hakaret yok varsa da adama var. Siz daha okuduğunuz kavrayamıyorsunuz. Bir tane evladınız var böle adamların peşinden koşup aşk acısı çekiyorsunuz. Evladınızı düşünün biraz da