- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
Sizi korkutmak adına yazmıyorum ama yaşadığım acıyı kimse yaşasın istemem bu kanamalar yüzünden gezmediğim Dr kalmadı kim ne dediyse yaptım ama 23. Hafta suyum geldi kesinlikle bi araştırma hastanesine muayene ol enfeksiyonun varmı mutlaka baktır tek Dr la kalma illa özel diye tutturmaKanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Cnmmm bnm yaaaa çokk ama çokkk geçmişl olsun bakarsınn bu defa sana sıkı sıkı tutunur cnm, bazen çokk kanamada olsa tutunuolar yaaa işallahhh bu defa tutar cnmm, şuan kaç hftalık cnm bu yeni tedavin mi yoksa donmuşlarlamı denedin cnm??Bende düşük yapıyorum
3.düşüğüm
1 aylık olup düşüyorlar
Yoğun kanamam var
- Merhaba, ben de bir sorun yaşıyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim kahverengi lekelenme şikayeti ile ve lekeden örnek aldı ultrasonda hamilesin sanırım ama düşük tehlikesi var dedi. Kesmeyi gördük 5 mm. Cuma sabahı kan ver test yapalım pti sonucu alırsın, bekleyemem dersen cuma sabahı eczaneden test alıp onu da yapabilirsin dedi. Dedigini yaptım test pozitif çıktı. Fakat cti den itibaren kanamam var ve iki parça geldi ne olduğunu anlamadım. İlki solucan gibi jelimsi yumuşak sonu kuyruk kısmi bi tık daha sert, diğer parça ise baya sert jelimsi balık yemleri olur ya onun gibi. Deneyimleyen bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatın. Doktora yarın gidebileceğim. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Fotoları attım şimdiden kusura bakmayın.
Sağol canım kanamam durdu çok şükür benim :) Allah sabır versin sana da canımSizi korkutmak adına yazmıyorum ama yaşadığım acıyı kimse yaşasın istemem bu kanamalar yüzünden gezmediğim Dr kalmadı kim ne dediyse yaptım ama 23. Hafta suyum geldi kesinlikle bi araştırma hastanesine muayene ol enfeksiyonun varmı mutlaka baktır tek Dr la kalma illa özel diye tutturma
Canım bi araştırma yapıldı mi neden sürekli düşük oluyor kanda pıhtılaşma mi var acaba ona mutlaka baktırBende düşük yapıyorum
3.düşüğüm
1 aylık olup düşüyorlar
Yoğun kanamam var
Canım sanırım düşük yapiyosun
- Merhaba, ben de bir sorun yaşıyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim kahverengi lekelenme şikayeti ile ve lekeden örnek aldı ultrasonda hamilesin sanırım ama düşük tehlikesi var dedi. Kesmeyi gördük 5 mm. Cuma sabahı kan ver test yapalım pti sonucu alırsın, bekleyemem dersen cuma sabahı eczaneden test alıp onu da yapabilirsin dedi. Dedigini yaptım test pozitif çıktı. Fakat cti den itibaren kanamam var ve iki parça geldi ne olduğunu anlamadım. İlki solucan gibi jelimsi yumuşak sonu kuyruk kısmi bi tık daha sert, diğer parça ise baya sert jelimsi balık yemleri olur ya onun gibi. Deneyimleyen bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatın. Doktora yarın gidebileceğim. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Fotoları attım şimdiden kusura bakmayın.
Canım bi araştırma yapıldı mi neden sürekli düşük oluyor kanda pıhtılaşma mi var acaba ona mutlaka baktır
Cnmmm bnm yaaaa çokk ama çokkk geçmişl olsun bakarsınn bu defa sana sıkı sıkı tutunur cnm, bazen çokk kanamada olsa tutunuolar yaaa işallahhh bu defa tutar cnmm, şuan kaç hftalık cnm bu yeni tedavin mi yoksa donmuşlarlamı denedin cnm??
biz sadece bahçeci de başarısız tüp bebeklerden dolayı kromozom tahlili yaptırmıştık dr sonuca göre düşüğe,genetik rahatsızlığa sebebiyet veren birşey görünmüyor demiştiBu testlerin ne olduğunu biliyor musunuz
Fiyatı 3-4 bin tl buluyormuş
Yaptıran varsa?
Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz pro
biz sadece bahçeci de başarısız tüp bebeklerden dolayı kromozom tahlili yaptırmıştık dr sonuca göre düşüğe,genetik rahatsızlığa sebebiyet veren birşey görünmüyor demişti
eşim ve benim testim 2450 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam keşke dr unuz sizden en başta isteseydi bu kadar hırpalanmasaydınız çok üzüldüm inş. en kısa zamanda sağlıklı devam eden bir gebeliğiniz olur amin
ha biz onuda yaptırdık 3 embriyodan 1 i sağlam geldi 2 sini imha edelim zaten ya tutmaz yada dşükle sonuçlanır demişti drEmbriyodan kaynaklı bir sorun embriyolog ne kadar iyi gözüksede pgt yapılmadan anlaşılmaz diyor
Evet canım bi baktır bakalım inşallah bi an önce sebep bulunur da çözülürCanım az önce gittim gereken tüm genetik test ve pıhtılaşma testleri kromozom testleri hepsi yapılacak
İnşallah geçer canım sağol
Ben baştan neden başlayayım şimdiha biz onuda yaptırdık 3 embriyodan 1 i sağlam geldi 2 sini imha edelim zaten ya tutmaz yada dşükle sonuçlanır demişti dr
Umarım canımEvet canım bi baktır bakalım inşallah bi an önce sebep bulunur da çözülür