Kanamalı hamilelik geçirenler

1. Merhaba, ben de bir sorun yaşıyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim kahverengi lekelenme şikayeti ile ve lekeden örnek aldı ultrasonda hamilesin sanırım ama düşük tehlikesi var dedi. Kesmeyi gördük 5 mm. Cuma sabahı kan ver test yapalım pti sonucu alırsın, bekleyemem dersen cuma sabahı eczaneden test alıp onu da yapabilirsin dedi. Dedigini yaptım test pozitif çıktı. Fakat cti den itibaren kanamam var ve iki parça geldi ne olduğunu anlamadım. İlki solucan gibi jelimsi yumuşak sonu kuyruk kısmi bi tık daha sert, diğer parça ise baya sert jelimsi balık yemleri olur ya onun gibi. Deneyimleyen bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatın. Doktora yarın gidebileceğim. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Fotoları attım şimdiden kusura bakmayın.

Fotoları burda ekledim

Eklentiler

• IMG_20180805_225912.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20180804_232753.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20180802_171058.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 85
Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Sizi korkutmak adına yazmıyorum ama yaşadığım acıyı kimse yaşasın istemem bu kanamalar yüzünden gezmediğim Dr kalmadı kim ne dediyse yaptım ama 23. Hafta suyum geldi kesinlikle bi araştırma hastanesine muayene ol enfeksiyonun varmı mutlaka baktır tek Dr la kalma illa özel diye tutturma

Bende düşük yapıyorum
3.düşüğüm
1 aylık olup düşüyorlar
Yoğun kanamam var
Cnmmm bnm yaaaa çokk ama çokkk geçmişl olsun bakarsınn bu defa sana sıkı sıkı tutunur cnm, bazen çokk kanamada olsa tutunuolar yaaa işallahhh bu defa tutar cnmm, şuan kaç hftalık cnm bu yeni tedavin mi yoksa donmuşlarlamı denedin cnm??

Canimm o parçaların gelmesi normal degil. Parcalar gelirken adet sancisi gibi bi agrin oldumu? Doktora gittikten sonra bizide bilgilendir olurmu . Umarim bir sıkıntı yoktur. Bende 2 gün önce düşük yaptım yaşadığın korkulari cok iyi anliyorum

Sağol canım kanamam durdu çok şükür benim :) Allah sabır versin sana da canım

Canım sanırım düşük yapiyosun acile gitsen bi

Canım bi araştırma yapıldı mi neden sürekli düşük oluyor kanda pıhtılaşma mi var acaba ona mutlaka baktır

Canım az önce gittim gereken tüm genetik test ve pıhtılaşma testleri kromozom testleri hepsi yapılacak

Üçü de dondurmuş 5 gün embriyosu hepsi de bir aylık olup düşüyor
düşmüş Canım az önce gittim kontrole gereken tüm testlerin genetik testlerin yapılmasını istediğim söyledim doktora Tamam dedi

Bu testlerin ne olduğunu biliyor musunuz
Fiyatı 3-4 bin tl buluyormuş
Yaptıran varsa?

Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz pro

Bu testlerin ne olduğunu biliyor musunuz
Fiyatı 3-4 bin tl buluyormuş
Yaptıran varsa?

Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz pro
biz sadece bahçeci de başarısız tüp bebeklerden dolayı kromozom tahlili yaptırmıştık dr sonuca göre düşüğe,genetik rahatsızlığa sebebiyet veren birşey görünmüyor demişti
eşim ve benim testim 2450 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam keşke dr unuz sizden en başta isteseydi bu kadar hırpalanmasaydınız çok üzüldüm inş. en kısa zamanda sağlıklı devam eden bir gebeliğiniz olur amin

Seninle Aynı fikirdeyim doktorumuza da aynı şeyi söyledik Ama bana genç ve sağlıklı olduğumu bir sorun olmadığını gerek görmediğini söyledi embriyoların da iyi olduğunu söyledi

Bunları yaptırıp hiçbir şey çıkmayan sebepsiz düşüklerde var İşin kötüsü

Embriyodan kaynaklı bir sorun embriyolog ne kadar iyi gözüksede pgt yapılmadan anlaşılmaz diyor

Eses07 Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun..
İnşallah geçer canım sağol
ha biz onuda yaptırdık 3 embriyodan 1 i sağlam geldi 2 sini imha edelim zaten ya tutmaz yada dşükle sonuçlanır demişti dr
Ben baştan neden başlayayım şimdi
Başta deselerdi pgt yatırırdık
Ahh ahhh bilmemezlik işte
Şimdi genetikte birşey çıkmazsa nolcak
Sil baştan
Ne büyük imtihanın Allahım

Evet canım bi baktır bakalım inşallah bi an önce sebep bulunur da çözülür
Umarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…