Kanamalı hamilelik geçirenler

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu

Ben varım. Kese etrafında kanamam oldu 7 ve 9 haftalıkken. Düşük önleyici iğne oldum ve sürekli yattım 3 ay boyunca. Şimdi oglumu kucagima alali 3 ay oldu
Allah bağışlasın canım. Benimde ilk haftalardan beri kanamam var plasentanın arkasında kanama varmış. 1 gün boyunca gelmiyo tam diyorum bitti ertesi gün yine ayni. Iyice psikolojim bozuldu gerçekten sinirlerim boşaldı. Niye böyle oluyo anlamıyorum. Sadece arabaya binip bi yere gittim ordada bütün gün yattım. Araba mi etkiliyo anlamıyorum ki

Benim 8 ve 10 haftalarda oldu 10. Haftadaki kanamadan sonra bebek sağlıklı dediğinde Dr aglamistim deli gibi çok yoğun ve pihtili idi seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç Allah'a emanet arkadaşım sen kendine dikkat et ilaçlarını kullan

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. İlk aylarda kanama olabiliyor. İğne olup dinlenmekten başka yapacak birşey yok. Doktorunda elinden birşey gelmez. Bol bol dua et canım. Stres bebeği olumsuz etkiler. Kendini uzmemeye çalışıyorum canim

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Bebek sağlıklı diyorlar bana da hep ama neden bu kanama işte her defasında yüreğim ağzımda. Gerçekten artık gücümün tükendiğini hissediyorum.

Senin ne kadar sürmüştü canım kanaman

Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
canım geçmiş olsun benim kızımda çok yoğun kanama ile geçmişti hamileliğim. 10. hafyada normal bi kanama sonra 12. hafta üç ped dolu bir hafta sonra yine üç ped dolu 26. haftam da da aynı yoğun kanama ve 35. hafta da sağ sağlım erken gelmesine rağmen kucağıma aldım ve şuan 2 buçuk yaşında sağlıkşı çok şükür. endişe etme sadece dinlen ve gerçekten sadece wc ye kalk ev işimi yapma benim kimsem olmadığı için mecburdum ve ikinciye hamileyim 8. hafta da yine kanamam geldi ama şimdilik birşey yok çok şükür. ilk üç ay da yolculuk yapma canım ben 7 saat yola gittim ondan sonra oldu o uoğun kanamam dikkat et kendine ve sadece yat dinlen seni çok iyi anlıyorum ama bebişini kucağına aldığında hepsi unutulacak geçmiş olsun canım

Bende 7.haftamın içindeyim, birkaç gün kahverengi lekelenmem oldu progesteron kullandım, şükür şimdi geçti, bol bol yatıyorum.

Teşekkür ederim canım benim. Umudumu kaybediyorum artık sanırım uzun bi süre de bebek istemem bisey olursa bebeğime. Ben her gün lekeleniyorum bastan beri ama son günlerde kırmızı kanamaya döndü. Doktor korkma bebek iyi diyo ama neden durmuyo anlamıyorum. Allah uzun ömür versin evlatlarına canım benim ❤

korkma Canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum hep Ağlamayla yatmakla geçmişti hamileliğim aynı senin gibi birdaha yapmam dedim ama tek çocuk da olmuyor Rabbim heğimize en başta yavrularımıza sağlık sıhhat versin her gebelikte farklı

Amin canim inşallah. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Iğne kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz. Benim vücudum iğneyi kaldirmiyo çünkü.

Amin canim inşallah. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Iğne kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz. Benim vücudum iğneyi kaldirmiyo çünkü.
doktoruna söyle canım progestan 200 mg yumuşak kapsül vajinal dan kullan daha etkili yani bana öyle geldi canım eğer iğne vücudun kabul etmiyor ise vajinal dan kullan sor bakayım tabii kanama alanın var ise.

doktoruna söyle canım progestan 200 mg yumuşak kapsül vajinal dan kullan daha etkili yani bana öyle geldi canım eğer iğne vücudun kabul etmiyor ise vajinal dan kullan sor bakayım tabii kanama alanın var ise.
Aynen bende onu kullandım sizde de kahve lekelenme mi vardı

Evet bende öyle kullanıyodum canım ama yara çıktı altta o yüzden içmeye başladım. Kanama varken de fitil olarak kullanılıyo mu

Benim de 8. Haftamda basladi kanama kese arkasinda kanama alanim vardi 1,5 ay surdu
Progestan kullandim
Su almaya bile kalkmadim
Hep uzandim dinlendim
Bol su ictim
Yemeklerimi meyveyi aksatmadim
Olumlu dusundum
Dua ettim
Kendi kendine gecti

Simdi 27. Haftamdayim Allah kucagimiza almayi nasip etsin

Amin inşallah canım ben pozitif olamıyorum sanırım o yüzden oluyo hep en kötüsü geliyo aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…