Kanamalı hamilelik geçirenler

Ben varım. Kese etrafında kanamam oldu 7 ve 9 haftalıkken. Düşük önleyici iğne oldum ve sürekli yattım 3 ay boyunca. Şimdi oglumu kucagima alali 3 ay oldu
Bir sey sormak istiyorum.Benim de 4 haftalıkken kanamam başladı bir günlük bir kanamam oldu beta hcg degerimde düşüş olmus Bana büyük ihtimalle ikiz gebelik deniliyordu ikizlerden biri düşmüs olabilir mi?sizin kanama olduğunuzda b hcg degeriniz de düşmüş müydü?

Çok geçmiş olsun. Umarım hamileliğinde sorun olmaz. Benim kanamalarım olduğunda kalp atışı vardı bu yüzden beta ya bakılmadı.

Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Merhaba benimde 5+5 den beri kanamam var bazen aşırı foşş bazen leke 12. Haftadayım siz dogurdunuzmu nekadar süre kanamanız ve nasıl oldu

Merhaba bişey sormak istiyorum sizlere şuan 9 hafta 3 günlük hamileyim 8 haftalık olmak üzereyken hafif pembemsi sonra kahverengi lekelenmeler başladı doktoruma söyledim bu haftalarda normal olduğunu söyledi sonra 8 hafta 1 günlükken kanama başladı bugün tam 10 gün oldu hala devam ediyor son 3 gündür adet olmuş gibi kanama 4 farklı doktora gittim dördüde bebeğin etrafında herhangi bi kanama alanı yok bebeğin kalp atışlarıda iyi diyor dün iğne yaptılar düşük önleyici progestan hap da kullanıyorum ama hala kanama devam ediyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı içinizde şimdiden hepinize teşekkür ederim şimdiden

Bu arada bu dördüncü hamileliğim diğer üçünde hiç böyle bişey yaşamadım o yüzden çok şaşkınım ve psikolojik olarakta çok yıpratıcı ha bide ben çift rahimliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…