Kanamalı hamilelik geçirenler

Embriyodan kaynaklı bir sorun embriyolog ne kadar iyi gözüksede pgt yapılmadan anlaşılmaz diyor
Cnm bnm çokkk ama çokk geçmiş olsun cnm, ben ilk tedavimde pgt uyguladık doktor garanti olsun biz herşeyi uygulayalım dedi ve 7embriyomdan 1i saglam ve ultra kaliteli bir embriyo denildi ve embriyoglarım bna dediki kesin hamilesiniz dedi pgt ile garantiledik dedi kontrol edilince dedi, ama velakinnnn amaa sonuçç negatiffff.... bn pgtye cnm güvenmiorm çnkü embriyodan bir parça alınca pgtye göndermek için embriyo zarar görüo dedi embriyolog... rabbim tezzzz zamanda hepimize nasip eder işallah...

Cnm bnm çokkk ama çokk geçmiş olsun cnm, ben ilk tedavimde pgt uyguladık doktor garanti olsun biz herşeyi uygulayalım dedi ve 7embriyomdan 1i saglam ve ultra kaliteli bir embriyo denildi ve embriyoglarım bna dediki kesin hamilesiniz dedi pgt ile garantiledik dedi kontrol edilince dedi, ama velakinnnn amaa sonuçç negatiffff.... bn pgtye cnm güvenmiorm çnkü embriyodan bir parça alınca pgtye göndermek için embriyo zarar görüo dedi embriyolog... rabbim tezzzz zamanda hepimize nasip eder işallah...

Çok sağol canım pgt miydi önermedi zaten benim Doktorum 5. Gün embriyosu muydu senin de blastokist

Çok sağol canım pgt miydi önermedi zaten benim Doktorum 5. Gün embriyosu muydu senin de blastokist
Evet cnm pgt evet 5.hün embriyosuydu, bir ton para harcadık, başka tedavilerle yıpranmayalım diye ama üstüne 2defa daha tedavi oldum cnm bilmiorm ama tecrüberimden kötü embriyoda olsa tutacagı varsa tutuo yeterki rabbim ol desin bu yaşadıklarımız yaşanması lazım başka bişe diyemioruz zor ve çok yıpratıcı....

Evet cnm pgt evet 5.hün embriyosuydu, bir ton para harcadık, başka tedavilerle yıpranmayalım diye ama üstüne 2defa daha tedavi oldum cnm bilmiorm ama tecrüberimden kötü embriyoda olsa tutacagı varsa tutuo yeterki rabbim ol desin bu yaşadıklarımız yaşanması lazım başka bişe diyemioruz zor ve çok yıpratıcı....

Eşim araştırılmadan artık transfer istemiyor düşeceğine inanıyor tekrarlayan düşükler baş belam oldu

Hangi hastanede yaptırdığınız pgt Pahalı diye biliyorum Gerçi şu an benim yaptıracağım genetik testler bile 3-4 bin TL buluyor

Canimm o parçaların gelmesi normal degil. Parcalar gelirken adet sancisi gibi bi agrin oldumu? Doktora gittikten sonra bizide bilgilendir olurmu . Umarim bir sıkıntı yoktur. Bende 2 gün önce düşük yaptım yaşadığın korkulari cok iyi anliyorum

Arkadaşlar doktordan geldim düşük olduğunu söyledi. Rahimde birşey kalmamış. Bu doktordan hiç memnun kalmadım. Yurtdışında yaşıyorum çalıştığım şirketin anlaşmalı özel kliniği ne gittim, doktor ilk hamile olduğumu söylediğinde düşük tehdidi var dedi ve bana hicbise vermedi. Sırf parayı düşünüyorlar, bugün yine dünyanın parasını bayıldım düşük yaptım bir de üstüne gel bir daha test yapıp bhcg bakalım sonra birkaç test daha yapar bidaha kine hazırlık yaparız dedi ama gitmicem. Başka doktor buldum ona gidicem yarın. Bu doktor bana dedi ki bugün sen gel yarın belki başka yerde konumlanmistir bir daha bakalım. Dedim dalgamı geçiyorsunuz başka yerde konuslandiysa bu gelen parçalar nedir, ultrasonda gösterdiğiniz 5mm kese neydi ozaman. Kafayı yememek elde değil.

Hangi hastanede yaptırdığınız pgt Pahalı diye biliyorum Gerçi şu an benim yaptıracağım genetik testler bile 3-4 bin TL buluyor
Cnm 4,500tl verdim pgtye cnm, 7embriyomdan 1i ii dediler onuda gördük palavra yaaa.... para tuzagıııu bn sana sölim senin bu 3düşük aynı tedavininmi donmuşları???

Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
ben .6,ve 7 haftalarda geçirdim böyle tam kırmızı değil gibi bazen pembe bazen kahverengi bir kanama türünden geçirdim.dr gittim progestan yazdı bende kutudan sadece 1 tane kullandım daha sonra hiç kullanmadım 3,4 gün yattım hep dinlendim Rabbime dua ettim .sonra geçti .

Eşim araştırılmadan artık transfer istemiyor düşeceğine inanıyor tekrarlayan düşükler baş belam oldu
Bence eşin ve senden 3ile 6ay arası iyi bi vitamin alın ürologun ve kadın dogumcunun kullan dediklerini ve sonra kromozom testlerini yaptır, snra yeni bi sayfa açıp yeni bi tedaviye başla derim ama embriyolarına sakın elletme...

cnim embiriyolarin görünüsleri kaliteli ,ama içleri nasil bilemiyoruz.saglikli embiriyo her şekil tutunuyor.bi arkadasin deyimiyle duvara atsan tutar.oncelkile ilk işin doktoruni degistir,sonrada trombofoli testi, rahimine histereskopu çizik attir. en önemlisi embriyolarini pgt gönder.artık deneme tahtası olma.gerekirse esin sperm DNA hasar testinidd yptirsin

Cnm 4,500tl verdim pgtye cnm, 7embriyomdan 1i ii dediler onuda gördük palavra yaaa.... para tuzagıııu bn sana sölim senin bu 3düşük aynı tedavininmi donmuşları???

Evet
pgt yapılmadı
Şuan genetik test yapılacak bize
O da boşuna mu

cnim embiriyolarin görünüsleri kaliteli ,ama içleri nasil bilemiyoruz.saglikli embiriyo her şekil tutunuyor.bi arkadasin deyimiyle duvara atsan tutar.oncelkile ilk işin doktoruni degistir,sonrada trombofoli testi, rahimine histereskopu çizik attir. en önemlisi embriyolarini pgt gönder.artık deneme tahtası olma.gerekirse esin sperm DNA hasar testinidd yptirsin

Bu genetik testleri yaptırayım bi
Duruma göre yön verecek bakalım

Bence eşin ve senden 3ile 6ay arası iyi bi vitamin alın ürologun ve kadın dogumcunun kullan dediklerini ve sonra kromozom testlerini yaptır, snra yeni bi sayfa açıp yeni bi tedaviye başla derim ama embriyolarına sakın elletme...

Bilmiyorum canım
Doktorda pgt ne de genetik istemedi zaten
Bu doktor istedi testleri tamam yaptır dedi doktorum da

Bilmiyorum canım
Doktorda pgt ne de genetik istemedi zaten
Bu doktor istedi testleri tamam yaptır dedi doktorum da
Cnmm peki bu düşükler ndn incelenmedi düşme sebebi direk ona bakılırdı en azından, bu kdr para harcamal yerine çnkü 3düşük oluo ndn biri incelenmio sebebi direk anlaşılsın diye???

Evet
pgt yapılmadı
Şuan genetik test yapılacak bize
O da boşuna mu
Yok cnm size yapılan genetik test hakkında bilgim yok ama bnm dedigin embriyona elletip inceleme yptırma yeni tedavin oldktan anra oluşan embriyolarını ayıklatma kaliteleri düşüo o yüzden tutucaksada tutmuo..

Yok cnm size yapılan genetik test hakkında bilgim yok ama bnm dedigin embriyona elletip inceleme yptırma yeni tedavin oldktan anra oluşan embriyolarını ayıklatma kaliteleri düşüo o yüzden tutucaksada tutmuo..

Ayıklayıp seçip koyuyorlar ama demi
5.gün embriyosu blastokist neden düşüyor

Ayıklayıp seçip koyuyorlar ama demi
5.gün embriyosu blastokist neden düşüyor
Ben genetik test için dedim cnm yani embriyolarının kaliteli olanların üstünde genetik test yapmak istiyebilirler onu diorm embriyonun kalitesi düşüo.. tutucaksada tutmuo, sizdeki sorun neydi cnm? Bizdeki eşim kaynaklı varikosel ve sperm yavaşlıgı..

Ben genetik test için dedim cnm yani embriyolarının kaliteli olanların üstünde genetik test yapmak istiyebilirler onu diorm embriyonun kalitesi düşüo.. tutucaksada tutmuo, sizdeki sorun neydi cnm? Bizdeki eşim kaynaklı varikosel ve sperm yavaşlıgı..

Canım herşey iyi herşey normal
Gebelik yoktu şimdiye kadar
Aşılamaya yönlendirdi
Biz tüp istedik
Başımıza neler geldi

X