Evet canım bu iyi bisey taze kan gelmiyo demek eski kanı atiyosun buda baya uzun sürdü bende ama geçti şu an çok şükür.Kanamam kahverengi lekelenmeye döndü bu iyi bir şey mi acaba yine de canımı çok sıkıyor..
Ah canım benim Rabbim sabır versin kaç haftalikti. Inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın kuzum .
İnşllh cnm ya arada kesiliyor sonra yine geliyor bir türlü bi oh çekemedim hakkımızda hayırlısı inşllhEvet canım bu iyi bisey taze kan gelmiyo demek eski kanı atiyosun buda baya uzun sürdü bende ama geçti şu an çok şükür.
Amin inşallah canım. Bol bol dua edelim birbirimize7 haftalikti canimm aminn sagol hepimize en yakin zamanda nasip etsin allahim.
Bende aynı canım bu hafta ancak bi rahat nefes aldım oda kanamam yok diye. Yine de korkuyorum ya bisey olduysa diye bi an önce doktora gitmek için gün sayıyorumİnşllh cnm ya arada kesiliyor sonra yine geliyor bir türlü bi oh çekemedim hakkımızda hayırlısı inşllh
Peki sizde pıhtı da geliyor mu, bu sabah lekeyle birlikte kırmızı pıhtı gelmişBende aynı canım bu hafta ancak bi rahat nefes aldım oda kanamam yok diye. Yine de korkuyorum ya bisey olduysa diye bi an önce doktora gitmek için gün sayıyorum
Sadece bir kez oda çok minik gelmişti canım. Senin çok mu pıhtıPeki sizde pıhtı da geliyor mu, bu sabah lekeyle birlikte kırmızı pıhtı gelmiş
Sadece bugün geldi küçük bir şey kırmızıydı o da korktum onun dışında kahverengi olarak uzun ip gibi bir şeyler gelirdiSadece bir kez oda çok minik gelmişti canım. Senin çok mu pıhtı
Anladım canım bi acile mi gitsen için rahat ederSadece bugün geldi küçük bir şey kırmızıydı o da korktum onun dışında kahverengi olarak uzun ip gibi bir şeyler gelirdi
Daha bu salı gittim acile ) o zaman daha çok kanama geldi ama ultrasonda her şey normal göründü kalp atışı vardı. Dün yine doktora gittim muayene etti düşük tehdine karşı dinlenmemi yatmamı söyledi doktorların da daha yapacağı bir şey yok gibi gelecek hafta giderim herhaldeAnladım canım bi acile mi gitsen için rahat eder
Evet canım doktorlar da mudahele edemiyorlar eve git yat demekten başka bişey yapmıyorlarDaha bu salı gittim acile ) o zaman daha çok kanama geldi ama ultrasonda her şey normal göründü kalp atışı vardı. Dün yine doktora gittim muayene etti düşük tehdine karşı dinlenmemi yatmamı söyledi doktorların da daha yapacağı bir şey yok gibi gelecek hafta giderim herhalde
Dikkat et canım ilişkiye bi süre ara verin çok tetikliyo inşallah bisey olmaz kuzunaMerhaba arkadaşlar dün gece eşimle birlikte olduk ilişki esnasında vajinada çok fazla yanma hissi oluştu ilişkiyi devam ettirmedik bıraktık sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam başladı progeston kullanıyodum hemen içtim yattım dinlendim kırmızı kan daha sonra pembe şeklinde devam etti aklım çıktı bebeğe bişey oldu diye sabah ilk iş doktoruma gittim bebeğim iyiydi rahim ağzım kapalıydı 2 gün ciddi şekilde kalkmadam yatıcaksın dedi pazartesi günü tekrar çağırdı doktorum umarım bebeğime bişey olmaz çok korkuyorum kanamada sabahtan beri gelmiyo çok şükür
Bize ilişki yasaktı 2 hafta önce doktor devam edebilirsiniz demişti herşey yolundaydı bu korkuyla doğurana kadar yapacağımı sanmıyorumDikkat et canım ilişkiye bi süre ara verin çok tetikliyo inşallah bisey olmaz kuzuna
Bize de yasaktı ama şu an hala yasak mi bilmiyorum korkuyorum bisey olur diye yanaşmıyorum bu gittiğimde sorcam bakalımBize ilişki yasaktı 2 hafta önce doktor devam edebilirsiniz demişti herşey yolundaydı bu korkuyla doğurana kadar yapacağımı sanmıyorum
Sabah çok az lekem vardı çamur gibi kahverengiydi.. sonra bir şey gelmedi. Biraz daha iyi hissediyorum.. bir de ben progestanı vajinal kullanıyorum onu koyduktan sonra geliyor bu lekeler sanki koyarken zarar mı veriyorum acaba
Çok şükür kanama durdu canım ağrım sızımda yok yarın tekrar doktor kontrolüm var bol bol yattım dinlendim bebeğimde iyidir umarım
Doktoruna danış canım ama ağızdan alınca da inan perişan oluyo insanSabah çok az lekem vardı çamur gibi kahverengiydi.. sonra bir şey gelmedi. Biraz daha iyi hissediyorum.. bir de ben progestanı vajinal kullanıyorum onu koyduktan sonra geliyor bu lekeler sanki koyarken zarar mı veriyorum acaba
Inşallah canım gerisi bol duaÇok şükür kanama durdu canım ağrım sızımda yok yarın tekrar doktor kontrolüm var bol bol yattım dinlendim bebeğimde iyidir umarım