Ben genetik test için dedim cnm yani embriyolarının kaliteli olanların üstünde genetik test yapmak istiyebilirler onu diorm embriyonun kalitesi düşüo.. tutucaksada tutmuo, sizdeki sorun neydi cnm? Bizdeki eşim kaynaklı varikosel ve sperm yavaşlıgı..
Rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin cnm, hem maddi hem manevi büyük bir çöküş cnm, rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin...Canım herşey iyi herşey normal
Gebelik yoktu şimdiye kadar
Aşılamaya yönlendirdi
Biz tüp istedik
Başımıza neler geldi
Rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin cnm, hem maddi hem manevi büyük bir çöküş cnm, rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin...
Evet canım haklısın kanamanın her şekli zararlı riskMerhaba 12 sene önce hamileliğimde kızım 4 aylıkken benimde kanamam olmuştu doktora gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu öğrenmiş ilac almış ve bir hafta full yatmıştım şuan kızım 12 yaşında kanama olunca mutlaka doktora görünügörünün her kanama normal olmayabiliyor
Canım benim kanamam biteli nerdeyse 2 hafta olacak doktora başka şehire gidebilir miyim dedim izin vermediKızlar kanama ben lekelenmelerimiz bittikten sonra normal hayatımıza dönmekte sakınca var mı ne düşünüyorsunuz
Benim doktorumda yolculuk yapmamı pek önermedi ama dinlene dinlene gidebilirsin demişti diğer şeyler için ise normal hayatına devam ama dikkat ederek demiştiCanım benim kanamam biteli nerdeyse 2 hafta olacak doktora başka şehire gidebilir miyim dedim izin vermedi
Seyahat işini zaten iptal ettik de işime gitmem gerekiyor artık gitsem mi diye düşünüyorumCanım benim kanamam biteli nerdeyse 2 hafta olacak doktora başka şehire gidebilir miyim dedim izin vermedi
Kanama durumuz nasıldı bilmiyorum ama ben en son ki kanamadan sonra 2 gün yattım sonra işime devam ettimSeyahat işini zaten iptal ettik de işime gitmem gerekiyor artık gitsem mi diye düşünüyorum
1 hafta sonra gel tekrar bakalım ona göre git dedi bana da canım diğer durumlar içinde hiç bisey söylemedi bilmiyorum o yüzdenBenim doktorumda yolculuk yapmamı pek önermedi ama dinlene dinlene gidebilirsin demişti diğer şeyler için ise normal hayatına devam ama dikkat ederek demişti
Kaç gündür kesildi canım kanamanSeyahat işini zaten iptal ettik de işime gitmem gerekiyor artık gitsem mi diye düşünüyorum
Zaten 2 kere kanama gelmişti sonra lekelenme şeklinde devam etti 4-5 gündür hiç bir şey yok şükürKaç gündür kesildi canım kanaman
Çok şükür canım bi doktoruna danış istersenZaten 2 kere kanama gelmişti sonra lekelenme şeklinde devam etti 4-5 gündür hiç bir şey yok şükür
Hala kanama yada lekelenmeniz varsa yasaklara devam eğer geçtiyse bi doktorunuza danışın bence..Benim 12 gündür kahverengi kanama akıntı arası bişey var progestan kullanıyorum 11gündür ozaman Dr gittiğimde bebek sağlıklı bir sorun yok ama ılıskı yasak dedi. Eskisi gibi değil ama damla kadar camurumsu akıntı hala var iki gun önce Dr gittim bebek İyİ gelısımı İyİ ilaca devam dedi diğer konulara bişey demedi. Bu konuda deneyimli olan arkadaslar yasaklar nezaman a kadar devam ediyor. Kanama devam edermı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
İlişkiyi ilk 3 ay yasakladı bize canım Hatta son 3 ay da ilişki yok dediBenim 12 gündür kahverengi kanama akıntı arası bişey var progestan kullanıyorum 11gündür ozaman Dr gittiğimde bebek sağlıklı bir sorun yok ama ılıskı yasak dedi. Eskisi gibi değil ama damla kadar camurumsu akıntı hala var iki gun önce Dr gittim bebek İyİ gelısımı İyİ ilaca devam dedi diğer konulara bişey demedi. Bu konuda deneyimli olan arkadaslar yasaklar nezaman a kadar devam ediyor. Kanama devam edermı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim