adetime 3 gun var ama degerlerıme baktırdım 590 cıktı. normal mı arkadaslar kusura bakmayın acemıyım de bu konularda
pazartesi allah kısmet ederse gıdecegım doktora canım. bugun ıkı tane de ıdrar testı yaptım ıkısı de pozitif cıktı. ınşallah bi sorun cıkmaz
pazartesi allah kısmet ederse gıdecegım doktora canım. bugun ıkı tane de ıdrar testı yaptım ıkısı de pozitif cıktı. ınşallah bi sorun cıkmaz
:uhm::CüvCüv:arkadaşlar benim adet 9 gün gecikti hcg 2.00 cıktı ne demek oluyor bu acaba bilen varsa sölesin lütfen yavvvv,,
azracım hamilelik için değerin 5 in üstünde olması gerekir hcg tablosuna bak istersen
Hayırlısı olsun cnm bnm ne denır bılmıyorum kıçok teşekkür ediyorum ozebus duaların ve ilgin için bebeğimi kaybettim o düştü gördüm onu ve doktorumda aynı yorumu yaptı kanda hcg değerim tekrar düşüş gösterdi 85 çıktı ama yinede çok şükür dış gebelik değilmiş bidaha olur ve bu sefer çok dikkat ederim inşallah Allah seninde yardımcın olsun inşallah kimse benim gibi ilk ve kötü deneyim yaşamaz ve Allah beterinden korusun tüm bebek isteyenleri:çok üzgünüm:
kuşumm normal cnm benım gunun gecınce bı daha yaptır test :)adetime 3 gun var ama degerlerıme baktırdım 590 cıktı. normal mı arkadaslar kusura bakmayın acemıyım de bu konularda
:uhm::CüvCüv:arkadaşlar benim adet 9 gün gecikti hcg 2.00 cıktı ne demek oluyor bu acaba bilen varsa sölesin lütfen yavvvv,,
teşekkür ederim canım cevap verdigin icin olsa şaşardım zaten mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Hayırlısı olsun cnm bnm ne denır bılmıyorum kı
Allahım sana bır daha verır vardır bır hayır uzulme ne olur...
her zaman dualrım senınle ve aynı durumdakı arkadaslara...
kuşumm normal cnm benım gunun gecınce bı daha yaptır test :)
canım degerın 5.00 on ustunde olması gerekır,hayırlısı olsun canım
kızlar bende dün ve bugun ıdrar testi yaptım pozıtıf cıktı ,persembe dr ye gıdıcem bırde 20lik dişim cok agrıo kulagıma bogazıma vuruyo bıldıgınz bısı varmı ılac falanda kullanamaıyorm
sonucun ne oldu merak ettim uzaklarda86 mesajını yeni okudumdameraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık
cnm gunun 23 gun gectıyse döllenme gecte olsa cıkardı kan testınde hamılelık... degerın 2.48 cıktı deıl mı yok sa 248 mi? 2.48 ıse gebelık yok cnm degerın 5.0 ın ustunde olması gerekır...
kızlar ben en son 23 nisan da adet gördüm çok erken olduğunu bile bile bugun bi aptallık yaptım ve kan testi yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuldu ama acaba kesin negatif die düşünmemem mi lazım hala umtu olmalı mı sizce(
melek kanmanın önemi varmıymış bi sorun yoktur umarım benim kanamamın sonu iyi değildi de merak ettim seninki nasıl bünyeye göre değişiyomuş amaarkadaslar aranıza yeni geldim benim son adetim 19 ünda bitti 1 mayısta 2 3 damla kanamam oldu korkup doktora gittik hcg 800 cıkmış hamilesiniz dedi şok oldum beklemiyodum ama sevindim bu kanama sizce normalmi bide ne kadarlık yarın tekrar doktora gitcem ama yinede panik yapıyorum...
canım ben tedavı goruyodu kılomen ve ct ığnesı dktr senın yumuşların gec gelışıyor dedı kan da belkı cıkmıyo bılıyor dedı 2-48 sonuc duphaston verdı bebek varsa tutunsun dıye