arkadaşım benim de tarihim 23 nisan.ben 27-28 günde bir adet oluyorum.eğer bebiş olsa bile kanda çıkması için bir hafta gerekiyor en az .yani varsa bile 3 günlük falan arkadaşım yani çıkması imkansız.ben hesaplarıma göre 20 mayıs gibi olcam(belki bir gün önce veya geç)kendini başka şeylere vermeye çalış başka türlü geçmiyo bu zamanlar kendimden biliyorum.inşallah 10 gün sonra güzel haberlerle gelirsin buraya....
tesekkurler acıklama ıcın
bence hamilesin cnm daha çok yeni o yüzden değer düşük 2 günde bir katlaması lazım...gözün aydınn:))
ben de 19-20 si gibi bekliyorum bir yandan inşallah hamileyimdir diyorum bir yandan da 20lik dişimi çektirmem lazım ağrı yapıyor....bakalım hayırlısı olsun.. madem aynı gün olamamız lazım haberleşelim :))
ARKDSSLAR FIKIR VERRSENZ SEWNRM KAFAM COK Karısık moralımde altüst oldu..ilk beta degerım 295 sonra bgn aradm sordm bgn yaptrgdgm test 305 dedı telfndakı arkds..dr a sabah gdebılcm ancak ama uyuyamam ben şimdi katlanmaması gerekmezmıydı..katlanma sartmıdır?yoksa yukselmesı yeterlımıdr
merhaba arkadaşlar ben gonaphene kullanıp iğne oldum .dünde yani iğneden bir hafta
sonra beta hcg 4.41 çıktı hamile olabilirmiyim bilen varsa cevap lütfen
kızlar adetime 3-4 gün var,idrar testim dün pozitif çıktı.bugün kan testi yaptırdım değerim 102 çıktı..eşime hamile demişler,yedi düvele duyurdu.inşallah bir sıkıntı olmaz:)
ignenin etkiside olabilir ama bu deger yanıltır 10 yada 12.gün tekrar test yaptır
ozmanbelli olur..bu degerle ne umutsuzluga kapıl nede sevinn çok erken çünkü
sağolasın canım cevabın için..bugün baktırdım beta 1.41 e düşmüş yani bu ayda olmadı maalesef hayırlısı artık diğer ay aşılama yapılacak..
hayırlı olsun adaşımm...,kalbını ferah tut..bnmde 4 gun once 295 cıkmştı gebelık dendı..bgn yaptrdm 305 ..katlanmamş..azoncede kanamam oldu ne oluoo anlayamıorm..kımyasal olmasndan şüphelenıorm..sakın kendını yorma sımdı tutunma zamanı