bana bir fikir verirseniz çok sevinicem arkadaşlar 5 mayısta adetimin 3.cü gününde yumurtlama takibine başladım klomen kullandım 5 gün 10 mayıs pazartesi sabahı bitti ilaç adetimde 5 gün sürdü 12 mayısta gittidiğimde doktora yumurtan büyüyor yarında geldedi ertesi gün gittim yumurtalara bakarken kese gördü kan testi yaptır dedi yaptırdım o gün hemen 753,49 çıktı hamilesin dedi ama daha çok yeni 4 mm dedi belkide düşük yaptın fark etmedin içinde parçası kaldı dedi cumartesi tekrar yaptır kan testini dedi yaptırdım bu gün 1046 çıktı ama doktorum 1500 olması lazım normal hamilelik için dedi aynı hastanede başka doktoru aradım kendi doktorum olmadığı için herkesde aynı rakam çıkmaz hamilesiniz yeterince yükselme olmuş dedi pazartesi gidecektim doktora ama telefonda konuştuğum doktor çarşamba falan gel daha tam gözükmez dedi yaaa ben hamilemiyim gerçekten yoksa değilmiyim sevinemedim bile yumurtlama takibi yapan doktorum 1500 den aşağı bir rakam çıkarsa normal hamilelik değildir anlamına gelir demişti