Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsn cnm... muhtemelen yerlesme kanaması yasamıssın cnm... uzun surelı bır durum deıl... gozunuz aydın...

kızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz geçen hafta salı günü beta hcg sonucum 495,2 perşembe günü 977,6 bugün 2093,4 çıktı normalmi sizce

2 gün arayla yaptırdığım beta hcg sonucları,

28 Nisan 582
30 Nisan 743
3 Mayıs 1172
5 Mayıs 1243

sanırım olumsuz giden bi durum var, düzelirmi sizce arkadaşlar, ilk kez yazııyorum,

dua edin nolur.... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık

arkdslar yardm..son adetim 29 mart...bgn kanda baktrdm değer 295 ....çıktı...gebelık kesnmıdır?salı randevu aldm ultrason için ama....

slm bana yardım eder misiniz bhcg değerim 28.04.10 da 70 çıktı ama 1 hafta sonra 128 çıktı doktor düşük olabilir dedi yarın tekrar kan tahlilim olacak benim gibi olupta bebeğini kucağına alan var mı ?

arkdslar yardm..son adetim 29 mart...bgn kanda baktrdm değer 295 ....çıktı...gebelık kesnmıdır?salı randevu aldm ultrason için ama....
canım hayırlı olsun...
slm bana yardım eder misiniz bhcg değerim 28.04.10 da 70 çıktı ama 1 hafta sonra 128 çıktı doktor düşük olabilir dedi yarın tekrar kan tahlilim olacak benim gibi olupta bebeğini kucağına alan var mı ?

canım hayırlısı olsun senın ıcın degerın katlanarak yukselmesı lazım ondan doktorun öle demıstır..sen uzme canını stres yapma cnmm

canım hayırlı olsun...

canım hayırlısı olsun senın ıcın degerın katlanarak yukselmesı lazım ondan doktorun öle demıstır..sen uzme canını stres yapma cnmm

ilginizden dolayı teşekkür ederim.stres yapmamak elde değil ki üstelik kahverengi lekelerim geliyo ama eminim o adet kanı değil benim için dua edin bebeğimi eğer varsa kaybetmek istemiyorum ayrıca dış gebelik de olabilir dedi doktor tekrar teşekkür ederim

Anlayabılıyorum cnm benım...
Insallah bebegın sıkı sıkı tutunur bırakmaz senı...
Allahım yanında olsun...

Anlayabılıyorum cnm benım...
Insallah bebegın sıkı sıkı tutunur bırakmaz senı...
Allahım yanında olsun...

çok teşekkür ediyorum ozebus duaların ve ilgin için bebeğimi kaybettim o düştü gördüm onu ve doktorumda aynı yorumu yaptı kanda hcg değerim tekrar düşüş gösterdi 85 çıktı ama yinede çok şükür dış gebelik değilmiş bidaha olur ve bu sefer çok dikkat ederim inşallah Allah seninde yardımcın olsun inşallah kimse benim gibi ilk ve kötü deneyim yaşamaz ve Allah beterinden korusun tüm bebek isteyenleri:çok üzgünüm:

arkadaşlar bende dün gece yaptırdım değerim 122.4 bana da 4 haftalık dediler..normaldir dimi???

adetime 3 gun var ama degerlerıme baktırdım 590 cıktı. normal mı arkadaslar kusura bakmayın acemıyım de bu konularda

arkadaşlar bende dün gece yaptırdım değerim 122.4 bana da 4 haftalık dediler..normaldir dimi???

yaşadığım deneyime göre bence tekrar tekrar kan tahlili yaptır bence önemli olan değerin artabilmesi çünkü okuduğum yorumlara göre bu aralık geniş bu yüzden kişiye göre değişiyo olmalı

düşük konusunda bilgisi olan var mı?düşük yapan neler yapmalı ikinci bebek için ne yapılmalı nezaman yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…