Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşım benim de tarihim 23 nisan.ben 27-28 günde bir adet oluyorum.eğer bebiş olsa bile kanda çıkması için bir hafta gerekiyor en az .yani varsa bile 3 günlük falan arkadaşım yani çıkması imkansız.ben hesaplarıma göre 20 mayıs gibi olcam(belki bir gün önce veya geç)kendini başka şeylere vermeye çalış başka türlü geçmiyo bu zamanlar kendimden biliyorum.inşallah 10 gün sonra güzel haberlerle gelirsin buraya....

ben de 19-20 si gibi bekliyorum bir yandan inşallah hamileyimdir diyorum bir yandan da 20lik dişimi çektirmem lazım ağrı yapıyor....bakalım hayırlısı olsun.. madem aynı gün olamamız lazım haberleşelim :))

merhaba yeni katıldım aranıza bılgıye ıhtıyacım var 12 gun once ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun kanda gebelık testı yaptırdım ve sonuc 7,1 cıktı hamılemıyım acaba bılen varsa yardım lutfen:nazar

hamiş arkadaslarım yardm please...ben son adt tarıhıne göre tam 6 haftalığım....ama gebeliğimden hala emin deılım....birinci beta degerım yuksekti. bgn ıkıcıyı yaptrdm ama sonucu alamadm..ultrasonda kese göremedı dr ama rahım duvarın lklaınlaşmş dedı...ben sunu sorcktm 6 haftalık olup kese görnmemesı normalmıdır..bu dr ların ağzndan kerpetenle laf koparıosun gck oluorm::KK43: siz nezaman gördnz arkılerrr...

ben de 19-20 si gibi bekliyorum bir yandan inşallah hamileyimdir diyorum bir yandan da 20lik dişimi çektirmem lazım ağrı yapıyor....bakalım hayırlısı olsun.. madem aynı gün olamamız lazım haberleşelim :))

arkadaşım benim de dişim ağrıyor.artık çok zorluyor beni.ben de cuma günü dişçiden randevu alıp çektireceğim.onun için sabahtan kan testi yaptıracağım.olup olmadığı çıkar mı bilmiyorum ama.cuma ayın 14 ü oluyo.yani adetten yaklaşık bir hafta önce.bazılarının çıkıyor bazılarının da çıkmıyor o yüzden tereddütteyim ama cumadan başka gün de müsait değilim diş için..bakalım sonucu yazarım burdan

arkkdslaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr...:KK43:ya bılen varsa cevaplasın..gecen persembe degerım 295 ti bgn 305 olmus katlanmamş bıle bu ne iştr acıklayın bana

ya cnm senı ne umıtlendırmek ısterım ne de uzmek... benım 6 bucuk haftalıkken gorunmustu kese... ayrıca evet cnm degerının katlanarak yukselmesı gerek... dıs gebelıkte olabılır ıns olmazda ama degerın artmaması ve kese gozukmemesı genelde buna ısarettır ama yıne de bellı olmaz... sen bence bızlerın dedıklerıne deıl de rahatca doktoruna sor herseyı... sana acıklamak zorunda herseyı...

ARKDSSLAR FIKIR VERRSENZ SEWNRM KAFAM COK Karısık moralımde altüst oldu..ilk beta degerım 295 sonra bgn aradm sordm bgn yaptrgdgm test 305 dedı telfndakı arkds..dr a sabah gdebılcm ancak ama uyuyamam ben şimdi katlanmaması gerekmezmıydı..katlanma sartmıdır?yoksa yukselmesı yeterlımıdr

ARKDSSLAR FIKIR VERRSENZ SEWNRM KAFAM COK Karısık moralımde altüst oldu..ilk beta degerım 295 sonra bgn aradm sordm bgn yaptrgdgm test 305 dedı telfndakı arkds..dr a sabah gdebılcm ancak ama uyuyamam ben şimdi katlanmaması gerekmezmıydı..katlanma sartmıdır?yoksa yukselmesı yeterlımıdr

moralini bozup bebişini üzme ben de 6 haftalıkken gittim kese görülmez dedi ama alttan ultrason yaptı görebilmek için bazılarında geç görülüyo değerin yükselir bana kan testi yapmadı doktor en sağlamaı vajinal ultrason dedi ...

merhaba arkadaşlar ben gonaphene kullanıp iğne oldum .dünde yani iğneden bir hafta
sonra beta hcg 4.41 çıktı hamile olabilirmiyim bilen varsa cevap lütfen

merhaba arkadaşlar ben gonaphene kullanıp iğne oldum .dünde yani iğneden bir hafta
sonra beta hcg 4.41 çıktı hamile olabilirmiyim bilen varsa cevap lütfen

ignenin etkiside olabilir ama bu deger yanıltır 10 yada 12.gün tekrar test yaptır
ozmanbelli olur..bu degerle ne umutsuzluga kapıl nede sevinn çok erken çünkü

kızlar adetime 3-4 gün var,idrar testim dün pozitif çıktı.bugün kan testi yaptırdım değerim 102 çıktı..eşime hamile demişler,yedi düvele duyurdu.inşallah bir sıkıntı olmaz:)

kızlar adetime 3-4 gün var,idrar testim dün pozitif çıktı.bugün kan testi yaptırdım değerim 102 çıktı..eşime hamile demişler,yedi düvele duyurdu.inşallah bir sıkıntı olmaz:)

hayırlı olsun adaşımm...,kalbını ferah tut..bnmde 4 gun once 295 cıkmştı gebelık dendı..bgn yaptrdm 305 ..katlanmamş..azoncede kanamam oldu ne oluoo anlayamıorm..kımyasal olmasndan şüphelenıorm..sakın kendını yorma sımdı tutunma zamanı

ignenin etkiside olabilir ama bu deger yanıltır 10 yada 12.gün tekrar test yaptır
ozmanbelli olur..bu degerle ne umutsuzluga kapıl nede sevinn çok erken çünkü

sağolasın canım cevabın için..bugün baktırdım beta 1.41 e düşmüş yani bu ayda olmadı maalesef hayırlısı artık diğer ay aşılama yapılacak..

sağolasın canım cevabın için..bugün baktırdım beta 1.41 e düşmüş yani bu ayda olmadı maalesef hayırlısı artık diğer ay aşılama yapılacak..

slm üzüldüm keşke deger bugün dahada artmış olsaydııı
nezamandır bebek düşnüyorsunuz
ayrıca probleminiz nedir??

hayırlı olsun adaşımm...,kalbını ferah tut..bnmde 4 gun once 295 cıkmştı gebelık dendı..bgn yaptrdm 305 ..katlanmamş..azoncede kanamam oldu ne oluoo anlayamıorm..kımyasal olmasndan şüphelenıorm..sakın kendını yorma sımdı tutunma zamanı

inşallah hayırlısı olur canım...bilmiyorum benim de adetim bi geçsin dra gideceğim,bugün bir idrar testi daha yaptım o da pozitif çıktı...ferah tutmaya çalışıyorum kendimi ama korkuyorum da eşim herkese söyledi

son adet tarihim 23 nisan yani bugun 21.günüm...bir hafta öncesinden öğrenen arkadaşlardan gaza gelerek kan verdim 4te alacam bakalım ne çıkacak...ama hala hiçbir belirti yok sadece göğüslerim ağrıyor bu da hep regl tarihimden 1 hafta önce başlar...bu ay da bişe çıkmayacak sanırım...

X