Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kızlar benim sat 20 mart 16 nisanda(yani adet günümde )kanda baktırdım 134 çıktı daha sonra 20 nisanda baktırdım 944 olmuş.sizce bu artış normal mi cuma gidicem inşallah kese görünür sata göre 5+2 haftalık oluyo bakalım hayırlısı olsun.ya bide aklıma bişey takıldı vaginal usg tehlikeli mi bu aylarda düşüğe falan neden olabilir mi ?bu haftalarda alttan bakılıyo sanırım çok dua ediyorum inşallah kese ve kalpatışı duyulur:Saruboceq:

hayırlı olsun cnm... degerının katlanarak yukselmesı cok ıyı cnm maasalllah... bende ögrendıgımde 4 haftalıktı ve bana alttan bakalım dedı ama ben ıstemedım cnm 5 gun sonra gel dedı gıttıgımde gorduk kuzumu :)) baktırma cnm acele etme... bıkac gun sonra gıt öyle ogren hıcbıseye acele etme cnm... hatta kalp atısını alttan bakalım duayrız dedı ben yıne ıstemedım ama 10 gun sonra gıttım ultrasonda duyduk cok sukur... aklına bısey sokmak ıstemem bazılarına belkı bısey olmuyordur duyuyorm alttan baktıranları ama benım arkadasım bebgını kaybettı Allah korusun...

ne güzel canım maşallah darısı bizim başımıza inşallah.evet doktora söylicem bakmasın sonuçta risk allah korusun.ayy heyecan da basıyo inşallah hiç sorun çıkmaz:Saruboceq:

bende adet olmam gereken gun yaptırdım beta hcg 334 cıktı 5 gun gecti tahlili yaptıralı doktora gitmedim daha sata gorw 5+2 yim ama bu deger az mı ? ne zaman doktora gitsem.. gittigimde doktorun kesin birsey solemesini istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim

cnm hayırlı olsun... benım gunumun gectıgı 3.gundu 4 haftalık demıstı doktor ama sata göre 5 hafta cıkıyordu... bıran önce gıt doktora cnm... kesene baksın...dıs gebelık olup olmadıgına bakıolar... ama sıkısık gıt...

dogru diyosun canım p.tesi tahlillerimi yaptırıp salı gunu gideyim o zaman bakalım insallah hersey yolundanır :Saruboceq:

Arkadaşlar ben bu ay yumurta takibiyle beraber gonla-f ve çatlatma iğnesi olmutşum.iğneden 15 gün sonra pazartesi günü silik çıkan idrar testinden sonra gece acilde kan testi yaptırdım bhcg 55 çıktı.o kadar sevindik ki aklımıza kötü birşey gelmedi.sabah yine yaptırdım 60 çıktı.Doktor akşamdan sabaha çok artmayabilir perşembe sabah bakalım iki katına çıkacak mı dedi. Perşembe sabahı 94 çıktı ( tam 48 saat olmamıştı ama 45 saat olmuştu )İki katına çıkmadı yani 1,5 katı falan oldu. Doktor beklicez cumartesi yine yaptır dedi başka da bişey demedi.Şu anda kafam karmakarışık.Dış gebelik veya kimyasal gebelikten de korkuyorum.Durumu benim gibi olup da düzelen var mı? nolur bi yardım edin bana anlatacak kimsem de yok.:sinifsinif: Cumartesi düzelebilir mi sizce? Çatlatma iğnesi düzensiz artış yapmış olabilir mi?

mrb bende aşılamadan on dört gn sonra yaptırdım benimki 66.30 çıktı sence bu değer iyimi canım

kızlar gecen hafta çarşamba otrivelle yani çatlatma iğnesi oldum .9 gün gecti sizce herhangi bi test için erken mi lütfen bilgisi ve tecrübesi olan cevap verirse sevinirim.

slm
çatlatma ignesi çıkan sayının degerini arttırmaz
dr. Ulturasona sokmadımı sizi
bence hamilesinn inşallah dış gebelik degildir

Gelincik benim bildigim 2 gunde bir en az 2 katina cikmali. Cogu hamilelikte bu 1.5 gunde 2 kati seklinde. Bazi hamileliklerdeyse ilk basta yavas yukselme olabiliyor, bu yavas yukselmelerin yuzde 15-20si normal gebelik olarak devam ediyormus. Yani sansin var, kotu dusunme. Ama kanaman, agrin olursa sakin ihmal etme. Su anda ultrasonda bisey gozukmez zaten, surekli bhcg isteyecekler senden, duzenli artmazsa -ki insallah artar- ve dis gebelikten suphelenirlerse ilac tedavisiyle dusurtuyorlar, benim arkadasim yasadi. Biraz agrisi ve kanamasi oldu. Ama sukretti cunku tupunu kurtardilar. Bence degerin 2 katina cok yakin, insallah yarina toparlar.

zambak ve nevetna, cevapladığınız için çok teşekkürler.biraz olsun moral buldum.yarın sabah bhcg bi daha yaptırıcam.inşallah düzelir.burdan haber veririm.:Saruboceq:nolur bana dua edin.teşekkür ederim.

arkadaşlar dün bhcgmin yavaş arttığını söylemiştim buradan ve bana dua edein demiştim.Eden oldu mu bilmiyorum ama olduysa çok teşekkür ederim.allaha çok şükür bugün 191 çıktı.önceki 94 dü yani katlamış.hihoyyyt .İnşallah böyle katlanarak gitmeye devam eder ve hem ben hem burdaki diğer hamiş arkadaşlar evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alırız. Ve bebişi olmayanlara da allah bebiş nasip eder inşallah. Bana pek umut vermemişlerdi ama hep dua ettim, hayırlısını istedim, hamiş kalamayanlar da hiç umutsuz olmasın hep dua etsin.öpüyorum hepinizi.

GÖZÜNAYDIN allah hayırlısıyla saglıklı gebelik geçirmeni ve saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…