Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar, ben yeni evliyim ve bu konuda çok da bilgili diilim. sbahları bulantı ve başdönmesi yaşıyorum arada öğürüyorum. bugün çamaşırları makinaya koyarken yumuşatıcının kokusu bile midemi kaldırdı. salı günü hastaneye gittim mide bulantısı baş dönmesinden, antibiyotik ve 3 tane de ilaç verdi doktor ama geçmiyo bi türlü, sabahları kötüyüm öğledensonra iyileşiyorum. sizce hamilemiyim? korunuyoruz halbuki.

selam ya ben anlamadım kiminde değerler binlerde kiminde yüzlerde nasıl oluyor aynı haftada birinin 2050 diğerinin 400 nasıl çıkıyor...

Benimde 760,50 çıktı sorun mu var?

hayır cnm ne sorunu...
her kadında aynı deger cıkacak dıye bır kural yok cnm bu kısıden kısıye deısır... deger 5 ın ustunde olmalı.... maasallah senın degerınde az deıl gayet normal,bunun bellı deger aralıkları var mesela 400 ıle 2500 arası gıbı dıyelım 4 haftalık..vs degerı salladım net rakamları bılmedıgım ıcın ama bunun gıbı deger aralıgı vardır cnm hıc sıkıntı yapma,hayırlı olsun :)

idrarda çıkıp dda kanda çıkmayınca ne demek oluyor anlamıyorum ben kan tahlilimde yok görünüyor idrarda iki çizgi çıkıyor bana acil cevap yazarsanız bu kimyasal gebelik olabilr mi?

pazartesi 166.84 olan değerim perşembe günü 591 lere çıkmış doktor kesn dedi çoook mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inş. çarşamba günü keseyi görmeye gidicez ama ağrılar ve sancılar oluyor normal mi bunar sizce?hihoyyyt

slm lar bende tüp bebk yaptırdım transferimin9. günü 22. 62 11.günü 62.18 13.günü de 272.65 çıktı doktorum hamilesin dedi ayın 3 ünde keseyi görmeye gideceğim hayırlısı inşallah

Çok sağol ya içime su serptinnn :)

merhabalar kızlar bende 10 aylık evliyim ilk 8 aydır hapla korundun 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz
şu an günüme 3 gün var ve sürekli kasıklarım ağrıyo inş. hamileyimdir çok istiyorum

merhaba arkadaşlar be de doktordan geliyorum.adetim 3 gün gecikti.idrar testi 2 kere yaptım pozitif çıktı,doktora gittim,hcg 200 küsür çıktı...ama doktor ultrasonda hiçbişey göremedi...sonuç olarak gebeymişim ama %20 düşük olabilirmiş her hamilelik gibi.....
yani üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım,şimdi ailelerimize hamile olduğumu söyliyimmi söylemiyimmi karar veremedim.....

kese hemen görunmeyebılır bende de öle oldu cnm...adetımın gectıgı 3.gun test yaptırdım ama ultrasonda cok net göremedı...5 gun sonra tekrar gıttım ve gorduk...
bence 1 hafta sonra yıne gıt o zaman daha net gorunur cunku henuz cok ufakkk

yani hamilesin rahat ol diyosun dimi arkadaşım?birilerinden bişey duymak o kadar önemli ki şu an...benimle aynı şeyleri yaşayan başkaları da varmış diye avunuyor insan...:)))

evet cnm 8 haftalık :) ögrendıgımde 4 haftalıktı...göremedı dıs gebelık dıye cok korktuk o 5 gunu nasıl gecırdık esımle anlatamam... ıcını ferah tut yıne gıt,aklın almayacak sekılde buyuyor cunku ıcınde :) s

ay sağol canım ya içime su serptin gerçekten..Allah razı olsun senden...sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin....
ben de 1 hafta daha bekliyim ozaman yada 2 hafta bekliyim öyle gidiyim garanti olsun...
şimdi aillere haber versek olur yani dimi?eşim çok istiyo...

Amın canım Allah sende de razı olsun...

Ben o gun anneme söyledım sadece annemde babama :)

Ama kayınvaldemlere keseyı gordukten sonra söyledım dedıgım gıbı cok korkuyorduk ya gorumezse dıye...

Kendı aılene söyle ama sadece annen ve baban bılsın...

Dıgerlerıne zaten söylersın ama önce muayeneye gıt :)

sağol canım ya içimi rahatlattın...:)
bir an önce görürüm inşallah bebişimi ben de...

Ya benim yumurtlama dönemim 10 nisandı bugün test sonucunu aldım yani 26/04 tarihinde ve 518,20 yazıyor sonuç yüksek çıkmış yani şimdi ben 5 haftalıkmıyım

sonuc yuksek dıye gebelıkte fazla olmuyor cnm...benım 2724 cıkmıstı 4 haftalıktım ogrendıgımde:)
doktorun ultrason aletı gosterıyor cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…