Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetime 3 gun var ama degerlerıme baktırdım 590 cıktı. normal mı arkadaslar kusura bakmayın acemıyım de bu konularda

tebrik ederim değerin gayet iyi
ben adetime 5 gün varken hamile olduğumu öğrendim
ilki düşük olduğu için dr hemen çağırdı
tahliller yapıldı
18 mayısa tekrar çağırdı
dr ziyaretini yap istersen:emir_bebek:

pazartesi allah kısmet ederse gıdecegım doktora canım. bugun ıkı tane de ıdrar testı yaptım ıkısı de pozitif cıktı. ınşallah bi sorun cıkmaz

:uhm::CüvCüv:arkadaşlar benim adet 9 gün gecikti hcg 2.00 cıktı ne demek oluyor bu acaba bilen varsa sölesin lütfen yavvvv,,

pazartesi allah kısmet ederse gıdecegım doktora canım. bugun ıkı tane de ıdrar testı yaptım ıkısı de pozitif cıktı. ınşallah bi sorun cıkmaz

tebrik ederim hayırlı olsun duaların benimle olsun bende anne olmak istiyorum tez zamanda inşallah

kızlar bende dün ve bugun ıdrar testi yaptım pozıtıf cıktı ,persembe dr ye gıdıcem bırde 20lik dişim cok agrıo kulagıma bogazıma vuruyo bıldıgınz bısı varmı ılac falanda kullanamaıyorm

çok teşekkür ediyorum ozebus duaların ve ilgin için bebeğimi kaybettim o düştü gördüm onu ve doktorumda aynı yorumu yaptı kanda hcg değerim tekrar düşüş gösterdi 85 çıktı ama yinede çok şükür dış gebelik değilmiş bidaha olur ve bu sefer çok dikkat ederim inşallah Allah seninde yardımcın olsun inşallah kimse benim gibi ilk ve kötü deneyim yaşamaz ve Allah beterinden korusun tüm bebek isteyenleri:çok üzgünüm:
Hayırlısı olsun cnm bnm ne denır bılmıyorum kı :KK43:
Allahım sana bır daha verır vardır bır hayır uzulme ne olur...
her zaman dualrım senınle ve aynı durumdakı arkadaslara...
adetime 3 gun var ama degerlerıme baktırdım 590 cıktı. normal mı arkadaslar kusura bakmayın acemıyım de bu konularda
kuşumm normal cnm benım gunun gecınce bı daha yaptır test :)
:uhm::CüvCüv:arkadaşlar benim adet 9 gün gecikti hcg 2.00 cıktı ne demek oluyor bu acaba bilen varsa sölesin lütfen yavvvv,,

canım degerın 5.00 on ustunde olması gerekır,hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim canım cevap verdigin icin olsa şaşardım zaten mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

azracım herşeyde bi hayr vardır ben bebeğimi düşürdüm sanki benim durum seninkine göre biraz daha acı inşallah sende hayırlısıyla kötü deneme yaşamadan tez zamanda hamile olursun banada dua et

Hayırlısı olsun cnm bnm ne denır bılmıyorum kı :KK43:
Allahım sana bır daha verır vardır bır hayır uzulme ne olur...
her zaman dualrım senınle ve aynı durumdakı arkadaslara...

kuşumm normal cnm benım gunun gecınce bı daha yaptır test :)

canım degerın 5.00 on ustunde olması gerekır,hayırlısı olsun canım

inşallah vardır bundada b ihayr tek umudum bundan sonraki bebeğim artık en azından artık eşimdede bendede kısırlık yok bunu anladım ve sevindim Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin ve dış gebe olmadığıma da sevindim ama takiplerim sürecek bundan sonra artık çirkin sürprizlerle karşılaşmam inşallah Anneler gününüzü kutlarım buara

kızlar bende dün ve bugun ıdrar testi yaptım pozıtıf cıktı ,persembe dr ye gıdıcem bırde 20lik dişim cok agrıo kulagıma bogazıma vuruyo bıldıgınz bısı varmı ılac falanda kullanamaıyorm

canım nekadar ağrında olsa bebek kesinleşmeden sakın ilaç içme biliomusun ben midem bulandı diye mide ilacı içmiştim şimdi ise bebeğimi kaybettim vicdanım sızlıyo yaptığım temizliklerden bile vicdanım sızlıyo kendin için değil bebeğin için dikkat et kan testi yaptır bhcg değerlerinin artışına baktır kendini bebeğini ihmal etme perşembeyi bekleme hemen git ben kahverengi lekem olduğu halde gidemedim doktora nette bazı durumlarda normal yazıyodu öyle sandım ama değilmiş herşeyin bi sebebi vardır onu kaybedince anladım senden ricam kantesti sonucunda bhcg değeri kaç çıktı bana iletmen çünkü benim bhcg 70 çıktığında bebek hala idrar testinde yok görünüyodu ama bu değer herkese göre değişiyomuş da sen yinede söyle bana Allah şifa versin

meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık
sonucun ne oldu merak ettim uzaklarda86 mesajını yeni okudumda

selam kızlar benım gunum 23 gun gecmıştı ıdrar testı yaptım cıkıyodu sılık sonra lekelenme geldı kahverengı sekılde dktra gıtım utrasyonda gebelık gorunmuyor dedı kanda baktı 2 48 cıktı negatıf rahımde kalınlaşma vardedı sonra duphaston hapı verdıdı 3 gun at dedı sonra 10 sonra kantestı yata gelde bu gun yıne gelıyor lekeler hamıle olabilirmıyım bu durumda

cnm gunun 23 gun gectıyse döllenme gecte olsa cıkardı kan testınde hamılelık... degerın 2.48 cıktı deıl mı yok sa 248 mi? 2.48 ıse gebelık yok cnm degerın 5.0 ın ustunde olması gerekır...

kızlar ben en son 23 nisan da adet gördüm çok erken olduğunu bile bile bugun bi aptallık yaptım ve kan testi yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuldu ama acaba kesin negatif die düşünmemem mi lazım hala umtu olmalı mı sizce:KK43:(

cnm gunun 23 gun gectıyse döllenme gecte olsa cıkardı kan testınde hamılelık... degerın 2.48 cıktı deıl mı yok sa 248 mi? 2.48 ıse gebelık yok cnm degerın 5.0 ın ustunde olması gerekır...

canım ben tedavı goruyodu kılomen ve ct ığnesı dktr senın yumuşların gec gelışıyor dedı kan da belkı cıkmıyo bılıyor dedı 2-48 sonuc duphaston verdı bebek varsa tutunsun dıye

kızlar ben en son 23 nisan da adet gördüm çok erken olduğunu bile bile bugun bi aptallık yaptım ve kan testi yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuldu ama acaba kesin negatif die düşünmemem mi lazım hala umtu olmalı mı sizce:KK43:(

arkadaşım benim de tarihim 23 nisan.ben 27-28 günde bir adet oluyorum.eğer bebiş olsa bile kanda çıkması için bir hafta gerekiyor en az .yani varsa bile 3 günlük falan arkadaşım yani çıkması imkansız.ben hesaplarıma göre 20 mayıs gibi olcam(belki bir gün önce veya geç)kendini başka şeylere vermeye çalış başka türlü geçmiyo bu zamanlar kendimden biliyorum.inşallah 10 gün sonra güzel haberlerle gelirsin buraya....

arkadaslar aranıza yeni geldim benim son adetim 19 ünda bitti 1 mayısta 2 3 damla kanamam oldu korkup doktora gittik hcg 800 cıkmış hamilesiniz dedi şok oldum beklemiyodum ama sevindim bu kanama sizce normalmi bide ne kadarlık yarın tekrar doktora gitcem ama yinede panik yapıyorum...
melek kanmanın önemi varmıymış bi sorun yoktur umarım benim kanamamın sonu iyi değildi de merak ettim seninki nasıl bünyeye göre değişiyomuş ama

canım ben tedavı goruyodu kılomen ve ct ığnesı dktr senın yumuşların gec gelışıyor dedı kan da belkı cıkmıyo bılıyor dedı 2-48 sonuc duphaston verdı bebek varsa tutunsun dıye

anladım canım benım... ınsallah guzel haberını alırız burada...Allah yardımcın olsun cnm

X