Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Maalesef doktor %90 düşük olacağını söysenağlamaledi.
yaa... hayırlısı olsun canım... Allahım herseyın dogrusunu bılır sen uzulme yeter kı... bır dahakı ay olur ınsallahh ama sende bu ara kendını daha cok yorma dıkkat et cnmm

canım hayırlısı olsun...

arkadaşlar ankara jkızılay civarında kan testi yaptırabileceğim yer bilen varmı?acilll lütfen ardım edinn

kızlarr adetime 3,4 ün kala son satıma göre 3+4 de bhcg 52.12 çıktı nasıl sizce nolur çok acele yorum yapınnn

adetimi iki gün geçti bugüb kan testi yaptırdım ama anlamıyorum sonucunu bir tanesi 166.84 bir tanesi de <4 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum

ya kizlar yardimci olun lütfen. adetimin üzerinden 2 hafta gecti gecen hafta keseyide gördük. Dünde tekrar kan verdim. Bugün aradim 8150 cikmis. Doktor fazla yüksek degil dedi. Yarin gel tekrar bakalim degerler yükselistemi inistemi diye dedi. Degerim nasil sizce? Kafam cok karisti ya((

degerın cok ıyı canım benım...

kişiye gore döllenmeye göre deısebılıyor sanırım....

korkma cnm degerın düşse sıkıntı olurdu ama sen yıne de doktorunun sözune dıkkat et

selam arkadaşlar bende geçen ay 19 unda adet görmüştüm her ay 3 gün önce gelir ama bu ay gelmedi sabah idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı inanamadım gittim kan testi yaptırdım beta hgc değerim 1984.7 çıktı hamilesin dedi doktor çok heyecanlandım:):)

cnm hayırlı olsunnnn... Allah tamamına erdırsınnn ınsallahh

idrarda çıkıp dda kanda çıkmayınca ne demek oluyor anlamıyorum ben kan tahlilimde yok görünüyor idrarda iki çizgi çıkıyor bana acil cevap yazarsanız bu kimyasal gebelik olabilr mi?

canım bıldıgım kadarıyla kan testı en garantı sonuc veren test cunku adetten önce bıle kanda ogrenebılıyorsun... senın gıbı yasayanları okumustum bence tekrardan kan testı yaptır ıcın rahat olsun,ıdrar testlerı bazen kesın netıceler vermıyor cnm... Doktora kesınlıkle sor bunu bence cnm... kımyasal gebelıkte kanda deger cıkıyor ama düşüyor sanırım bırde ultrasonda baktıgında kese gorunmuyor...

merhabalar aranıza yeni katılıdım 5 haftalık hamileyim bhcg değerim 20. günde 2050 çıktı sizce ikiz olabilirmi?

slm kıslarrr benim beta hcg sonucum 352,84 cıktı son adetim 15 marttı 17 nisanda olcaktı olmadı
19 nisanda kan testi yaptım sonucum bu yüksek cıktı farkındayım doktor bile şaşırdı
sizce ikiz olabilir mi ?

Arkadaşlar yeni katıldım ben de.7 aydır korunmuyoruz.Bu arada diş problemi yaşadım. Diş tedavisine başlayacağım için anestezi alıcam diye aklımda soru işareti olmasın diye kan testi yaptırdım.Adetime henüz 10 gün var.Beta Hcg değerim 0.11 çıktı.Negatif ok onu anladım.Ama biraz düşük gibi geldi.Acaba bebek oluşma aşamasında mı yoksa bebeğim olma olasılığı az mı anlayamadım.Doktorada soramadım.bilenlerden yardım rica ediyorum:

benım adetın 3.gunu baktırdıgımda 2725 cıkmıstı yoksa benımde mı ıkız??
ama coguk gebelık topıgınde degerın yuksek cıkıpta cogul gebelık olmayan da varmıs deger farkedebılıyor yanıı

kızlarr günaydın bi sorum olcak size son adet tarihim 23 mart 17 nisan da bhcg 52.2,19 nisanda 157.46,21 nisanda 310,9 çıktı sizce artışlarım nasıl dış geblik olabilirmi?

canım bence degrin yüksek değil korkma benim sat 23 mart 19 nisanda 158 çıktı bhcg içini rahat tut?bende çok paniğim yazılarımı okumuşsundur 21 nisandaki degerimde 310,9 çıktı banada degerler düşük gelio dış gebelikten korkuorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…