- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
yaa... hayırlısı olsun canım... Allahım herseyın dogrusunu bılır sen uzulme yeter kı... bır dahakı ay olur ınsallahh ama sende bu ara kendını daha cok yorma dıkkat et cnmmMaalesef doktor %90 düşük olacağını söysenağlamaledi.
merhabalar ben ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 13.gün hcg oranım 934.4 çıktı 36 saat sonra tekrar yapıldı ve 1062 çıktı doktorum olması gereken yükselmenin olmadığını ve bebeğin ölmüş olabileceğini soyledi ama cumartesi tekrar yapılacak bu artış oranları ile ilgili bi bilgisi olan varmı paylaşırsanız çok sevinirim.teşekkürler
kızlarr adetime 3,4 ün kala son satıma göre 3+4 de bhcg 52.12 çıktı nasıl sizce nolur çok acele yorum yapınnn
selam arkadaşlar bende geçen ay 19 unda adet görmüştüm her ay 3 gün önce gelir ama bu ay gelmedi sabah idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı inanamadım gittim kan testi yaptırdım beta hgc değerim 1984.7 çıktı hamilesin dedi doktor çok heyecanlandım:):)
slm kıslarrr benim beta hcg sonucum 352,84 cıktı son adetim 15 marttı 17 nisanda olcaktı olmadı
19 nisanda kan testi yaptım sonucum bu yüksek cıktı farkındayım doktor bile şaşırdı
sizce ikiz olabilir mi ?
kızlarr günaydın bi sorum olcak size son adet tarihim 23 mart 17 nisan da bhcg 52.2,19 nisanda 157.46,21 nisanda 310,9 çıktı sizce artışlarım nasıl dış geblik olabilirmi?