Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktora gittim bugün. Ultrasonla baktı. Daha çok küçük dedi 4,5 haftayla uyumlu dedi.
Benim hem eşimde problem vardı hem de tüplerimde tıkanıklık vamrış Ocak ayında öğrendim. Şubat 26 da laparoskopi yapıldı. Ondan sonra adet görmemiştim. Darısı isteyen arkadaşların başına inş.

:lepi: :lepi: bacım çok sevindim senin adına...:ecrin_bebek: hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin Allah...

[
kizlarrrrrrr lutfen cevap verinnnn ya meraktan catlicammmmmmm bugun transferin 13.gunuydu testi tekrarladim 170 cikti deger nasil ilerliyor adetten 1 gun sonra oluyor sizce iyimiiii lutfen cevap verin banadaaaaa :gitme:[/QUOTE]

canım güzel görünüyor.. niye meraklanıyorsun ki.. değerin katlayarak artıyor... doktorunla iletişime girmende fayda var bence... hadi bakalım senden de bebiş haberi alacaz ...olumunekankayizsmile

kızlar meraba ;lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.
son sat 24 mart ben 11 ve 14 günü eşimle birlikte oldum ve en son ilişkiden 4 gün sonrada dayanamayıp
kan testi yaptım sonuç 0.00 daha adet tarihime 13- 14 gün var ben çok üzüldüm ama sizce bu ilerki günlerde artarmı? aslında böyle erken kan tahlili yaptırmamın nedeni bir yakınım çok düşük yapıyordu ve ilişkiden 3-4 gün sonra kan tahlili yaptırıyordu ve hamile kaldığını anlıyordu o sebepten bende yaptırdım ama sonum hüsran oldu değişirmi kızlar bu ay çok ümitlidim.

ıyı de cok erken ya. benım adetten 6 gun sonrasında bıle cıkmamıstı hamıle oldugum halde. bekle derım ben.

Kan testi erken çıkar diyorlar ama bence kesin değil. Hemen sizin dediğiniz sürede çıkmıyor arkadaşım aadetinizin gecikmesini beklemeniz gerekiyor

çok teşekkürler cevaplarınız için ama kafamda yine bi soru kaldı mesela 00.1,1.0,1.5 gibi değerlerde çıkmadı sanki hiçbişey yokmuş gibi

arkadaşlar bazı şeyleri okudum fikir edindim ama benimde kan tahlilim hakkında yorum yaparsanız sevinirim,çünkü buay ilk denememizdi ve hamile kaldım son adet tarihim 13 marttı 9 nisanda adet olmam gerekiyordu 9unda gittim kan tahlili yaptırdım 235 çıktı dr da güzel dedi yaklaık 4 haftalık dedi ama başka birşey demedi,hatta ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıp nasıl geliştiğini takip edeceğimi burdan öğrendim,devlet hastanesiydi o yüzden fazla yorum yapmadı sanırım bu hafta içide özele gideyim diyorum ama sizde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim tam adet günümde kan tahlinin 235 çıkması normalmi değer düşük değil değilmi,teşekkür ederim

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benim durumum çok tuhat SATım 08/02/2010 bir hafta önce beta 221 çıktı dr hamilesin dedi ama kese görünmedi 3 gün sonra gittim beta 1000 nin üzerinde ama yine görünmedi dün yine gittim yine görünmedi yarın yine gidicem hamileyim bunu hissediyorum ama neden görünmüyor ve ne kadarlık çok merak ediyorum :ecrin_bebek:

sat 8 subat mı mart mı cnm? normalde degerler ıyı ama sat tarıhın baya gecmıs..
benım sat 23 subat 1 bucuk aylıgım senın daha fazladır 8 subatsa eger...gorunmesı lazım kese...burdan haber et benımde kafam karıstı cnm

slm ben daha yeni kan testi yaptırdım sonuç 2. hafta beta - hcg : 178.79 çıktı iyimi kötümü? ordaki lab. memurlaruna sordum sonuç pozitif ama dışgebelik v.s olabilir dediler korktum yaws doktora ne zaman gitsem daha çok yeni hemen mi gitmeliyim biraz daha beklemelimiyim?

Kızlar 2.5 yıldır evliyim ve son 1.5 yıldır korunmuyorum ama bitürlü çocuğuz olmadı. eşimde sperm düşüklüğü vardı proxeed kullandı ve şuanda normalin üzerinde.Bendede adet düzensilikleri oluyordu. Geçen ay yine gecikti adetim ve bende doktor ilaç yazsında adet görebileyim diye doktora gittim.

Doktorda önce kan testi yapalım dedi ve Bhcg değeri 140 çıktı(22.03.2010). Doktor hamilesin dedi ve Çok sevinmiştim. 06.04.2010 tarihinde kahve rengi lekeler geldi ve hemen korkuyla doktora gittim.
Alltan kontrol yaptı kesenin oluştuğunu ama kalp atışlarını duyamadığını söyledi ve düşük olabilir dedi. Ama Bhcg değeride 1070 çıkmıştı (06.04.2010)s doktor kesin bişey söylemedi ayın 15ine gün verdi.
Şimdi bu değerlere göre herşey normalmi.kalp atışları duyulmayabilirmi?
Son adet günüm (12.02.2010)

canım degerlerın gayet ıyı ama doktorun kalp atısı ıcın nıye bu kadar acele ettı anlamadım... ılk gebelık teshısınde herkese dıs gebelık tehıkesı ıcın bakıyorlar zaten keseye banada baktılar ama ben alttan baktırmadım,1 hafta sonra gıttım yıne ultrasonla baktırdım.Alttan cok kurcalatma ne olur olur mu,henuz cok yenı gebesın...ınsallah ıyı haberler verırsın ama sonucların gauyet ıyı...

hayırlı olsun cnm...
dıs gebelık var mı yok mu bakmaları normal bvanada baktılar hemen bende cok korkmustum cnm ...ben gunumun gectıgı 3.gun yaptırmıstım kan testını ve o gun baktı doktor ultasonda...gunun gectıyse hemen gıt cnm

ya aslında alttan bakarkende kanamam arttı bayaa bende iyice korktum. ama doktorada bişey denmiyorki işini öğretiyormuşum gibi:)

bende ılk ultrasında baktı gördu keseyı ama cok ufak oldugu ıcın hemsıreye alttan bakalım dedı,ben bunu duydum ya yok olmaz dıye bı cıkıstım :) utandım tabı sonra ama bakmadı... gecenkınde de mesela kalp atısını alttan baksak duyarız ama sen rahatsız oluyosun dedı doktor gulumseyerek bakmadı bu hafta gıdecegım o yuzden...:) o senın doktorun rahatsız oldugun hususlarıda dıyeceksın elbet,ha mecburi durumlar harıc tabıı :)

arkadaşlar 6 haftalık gebeyim. kanamamdan dolayı banada progestan verdi doktor. doktoru yanlış anlamışım ve progestanı alttan alacağıma ağızdan 2 gün boyunca aldım. hemde günde 6 tane kullandım (200mg) acaba bebeğime bişye olmuşmudur? çok korkuyorum. gerçi kanamada durdu ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…