Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım hıc telas yapma bende 6 haftalıgım ve hıssettıgın anormal bır sıkayetın yoksa dert etme ve varsa doktorunun tlfnunu ara hemen cnm

şu an kanamamı kesti ve gayet iyiyim 2 gün sonrada kontrole gideceğim zaten. ama yinede içimde bi korku kaldı öyle.

canım benım anlıyorum bende persembe gıdecegım kısmetse Allahım ıns yuzumuze bakar bı sıkıntı olmaz ınsallah...hıc korkutma kendını ama yıne de ara bır sor derım cnm... ben senı cok merak ederım bı bılgı edınırsen yaz bana canım

ben birşey sorabilir miyim kızlar size bende hpv var bu yüzden smear testi istediler ultrason ve kan tahlili de istediler smear testim 1 ay sonra çıkıcağı için tahlillerimi gösteremedim beta hcg 100 çıktı en son 2 ay önce ilişkiye girdim ve düzenli adet oldum bu değer sadece hamileliktemi yükseliyor acaba yoksa bu değerlere göre hamile olmam lazım okuduklarımda göre çok karıştı kafam :S

canım benım anlıyorum bende persembe gıdecegım kısmetse Allahım ıns yuzumuze bakar bı sıkıntı olmaz ınsallah...hıc korkutma kendını ama yıne de ara bır sor derım cnm... ben senı cok merak ederım bı bılgı edınırsen yaz bana canım

çok teşekkürler canım. Sonuç alınca sana mutlaka döneceğim. Sende sorunsuz şekilde geçirirsin inş. hamileliğini.

ben birşey sorabilir miyim kızlar size bende hpv var bu yüzden smear testi istediler ultrason ve kan tahlili de istediler smear testim 1 ay sonra çıkıcağı için tahlillerimi gösteremedim beta hcg 100 çıktı en son 2 ay önce ilişkiye girdim ve düzenli adet oldum bu değer sadece hamileliktemi yükseliyor acaba yoksa bu değerlere göre hamile olmam lazım okuduklarımda göre çok karıştı kafam :S
canım gecmıs olsun,hıcbır bılgım yok cnm yanlış bırsey solemek ıstemem canımcım ama rahat ol tedırgın olma cnm,degerınde gebelık gorunuyor ama jınekologa gıdıp danısırsan daha saglıklı bılgı edınırsın canısı
çok teşekkürler canım. Sonuç alınca sana mutlaka döneceğim. Sende sorunsuz şekilde geçirirsin inş. hamileliğini.

ınsallah canım ınsallahh

kızlar yanlış bakmışım ben ya sonuç <0.100 yazıyor bu değere göre hamile değilim değil mi ? emin olmak için tekrar etmem gerekiyor mu en son 2 ay önce ilişkim oldu

cnm eger bu yazıyorsa gebe deılsın canısı :KK43: deger 5 in ustunde olacak... ıstedıgın bır gebelıkse dert etme kuzu Allah nasıp ederse olur... ıstemedıgın gebelıkse rahat nefes alabılırsın cnm

cnm eger bu yazıyorsa gebe deılsın canısı :KK43: deger 5 in ustunde olacak... ıstedıgın bır gebelıkse dert etme kuzu Allah nasıp ederse olur... ıstemedıgın gebelıkse rahat nefes alabılırsın cnm

çok istediğim birşey canım ama zamanlama yanlış şu anda korktum ne yalan söyliim:KK70: teşekkür ederim cevapların için

merhaba kızlar reglim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım değer 197,80 çıktı ama dr bana 1 haftalık hamilesin dedi, burda yazan değerlere göre 3 veya 4 haftalık hamileyim dr neden 1 hafta dedi anlam veremedim. lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba kızlar reglim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım değer 197,80 çıktı ama dr bana 1 haftalık hamilesin dedi, burda yazan değerlere göre 3 veya 4 haftalık hamileyim dr neden 1 hafta dedi anlam veremedim. lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

geç dölllenme olabilr cnmm benim adetim 3 gün gecikmişti yaptırmıştım 487 çıkmıştıı

al gibi var hamilelik... daha adet günün gelmeden bu değer çok iyi, merak etme.. iki gün sonra değer çifte katlamış olmalı, umarım her şey gonlunce olur

bende iki gün önce kan testi yaptırdım değerim 105 çıktı hemşire eşime gebeliği çok yeni sonuç pozitif demiş daha doktora gidemedim burda değerler baya yüksek hamileyimdir dimi adetim filanda yok ortada zatende bide değilsem filan herkesi kaldırdık ayağa :KK70: Allah korusun vardır dimi kızlar nolur dua edin olsun

arkadaşlar yardım rica ediyorum.şimdi, 24 mart SAT. yumurtlama takibi yapan doktorum 3-4 nisanda ilişki önerdi.12 nisanda test yaptırdım.yani son adet tarihinden 20 gün, ilişkiden 9 gün sonra.ve negatif çıktı.bu hamile kalma arzusu ve bebek özlemi öyle meraklı ve sabırsız yapıyor ki insanı :) daha adet gecikmeden koşa koşa test yaptırdım.sizce çok mu erken davrandım? bu sonuç değişip pozitif olabilir mi,yoksa bu ay da mı elde var sıfır?

canım gecmıs olsun,hıcbır bılgım yok cnm yanlış bırsey solemek ıstemem canımcım ama rahat ol tedırgın olma cnm,degerınde gebelık gorunuyor ama jınekologa gıdıp danısırsan daha saglıklı bılgı edınırsın canısı

ınsallah canım ınsallahh

ben dün sonucu aldım 6sında 1111 çıkan Bhcg 15inde 1650 çıktı. Yükselmiş ama hiçde yeterli değil. yolunda gitmeyen bişeyler var kesin. :KK43:

ben dün sonucu aldım 6sında 1111 çıkan Bhcg 15inde 1650 çıktı. Yükselmiş ama hiçde yeterli değil. yolunda gitmeyen bişeyler var kesin. :KK43:
öyle deme canım benım,sonucta düşmemiş yukselmıs degerın... uzamnına danısıp sormadan kendını uzme...
bende iki gün önce kan testi yaptırdım değerim 105 çıktı hemşire eşime gebeliği çok yeni sonuç pozitif demiş daha doktora gidemedim burda değerler baya yüksek hamileyimdir dimi adetim filanda yok ortada zatende bide değilsem filan herkesi kaldırdık ayağa :KK70: Allah korusun vardır dimi kızlar nolur dua edin olsun
hayırlı olsun cnm... bıkacgun sonra gene yaptır bence degerın yukselmıstır...

merhabalar ben ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 13.gün hcg oranım 934.4 çıktı 36 saat sonra tekrar yapıldı ve 1062 çıktı doktorum olması gereken yükselmenin olmadığını ve bebeğin ölmüş olabileceğini soyledi ama cumartesi tekrar yapılacak bu artış oranları ile ilgili bi bilgisi olan varmı paylaşırsanız çok sevinirim.teşekkürler

X