- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
canım benım anlıyorum bende persembe gıdecegım kısmetse Allahım ıns yuzumuze bakar bı sıkıntı olmaz ınsallah...hıc korkutma kendını ama yıne de ara bır sor derım cnm... ben senı cok merak ederım bı bılgı edınırsen yaz bana canım
canım gecmıs olsun,hıcbır bılgım yok cnm yanlış bırsey solemek ıstemem canımcım ama rahat ol tedırgın olma cnm,degerınde gebelık gorunuyor ama jınekologa gıdıp danısırsan daha saglıklı bılgı edınırsın canısıben birşey sorabilir miyim kızlar size bende hpv var bu yüzden smear testi istediler ultrason ve kan tahlili de istediler smear testim 1 ay sonra çıkıcağı için tahlillerimi gösteremedim beta hcg 100 çıktı en son 2 ay önce ilişkiye girdim ve düzenli adet oldum bu değer sadece hamileliktemi yükseliyor acaba yoksa bu değerlere göre hamile olmam lazım okuduklarımda göre çok karıştı kafam :S
çok teşekkürler canım. Sonuç alınca sana mutlaka döneceğim. Sende sorunsuz şekilde geçirirsin inş. hamileliğini.
cnm eger bu yazıyorsa gebe deılsın canısıdeger 5 in ustunde olacak... ıstedıgın bır gebelıkse dert etme kuzu Allah nasıp ederse olur... ıstemedıgın gebelıkse rahat nefes alabılırsın cnm
merhaba kızlar reglim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım değer 197,80 çıktı ama dr bana 1 haftalık hamilesin dedi, burda yazan değerlere göre 3 veya 4 haftalık hamileyim dr neden 1 hafta dedi anlam veremedim. lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
canım gecmıs olsun,hıcbır bılgım yok cnm yanlış bırsey solemek ıstemem canımcım ama rahat ol tedırgın olma cnm,degerınde gebelık gorunuyor ama jınekologa gıdıp danısırsan daha saglıklı bılgı edınırsın canısı
ınsallah canım ınsallahh
öyle deme canım benım,sonucta düşmemiş yukselmıs degerın... uzamnına danısıp sormadan kendını uzme...ben dün sonucu aldım 6sında 1111 çıkan Bhcg 15inde 1650 çıktı. Yükselmiş ama hiçde yeterli değil. yolunda gitmeyen bişeyler var kesin.
hayırlı olsun cnm... bıkacgun sonra gene yaptır bence degerın yukselmıstır...bende iki gün önce kan testi yaptırdım değerim 105 çıktı hemşire eşime gebeliği çok yeni sonuç pozitif demiş daha doktora gidemedim burda değerler baya yüksek hamileyimdir dimi adetim filanda yok ortada zatende bide değilsem filan herkesi kaldırdık ayağaAllah korusun vardır dimi kızlar nolur dua edin olsun
öyle deme canım benım,sonucta düşmemiş yukselmıs degerın... uzamnına danısıp sormadan kendını uzme...
hayırlı olsun cnm... bıkacgun sonra gene yaptır bence degerın yukselmıstır...