merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacak.bu sabah yakın bir arkadaşım beta hcg testi yaptırmış.değer 16,17 çıkmış.beni aradı sordu sevinmelimiyim diye.benimde aklıma sizlere danışmak geldi.arkadaşıma testi pazartesi günü tekrarlayacağız demişler.sizce bu sonuca göre gebelik var mıdır?
evet canım hamıle ama daha cok erken:) pazartesı gunu tekrarlasın. her ıkı gunde bır ıkı katına cıkacaktır.
teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için. opuyorumnanaktan ben iyi haberi hemen vereyim o zaman..
ikinci testte 559 çıktı canım yaaa.ilkinde 6646 dr mutlaka bu testte bi hata var dedi.çünkü son regl tarihim 19 ya da 22 ocak.bu tarihlere göre 6646 çıkması mümkün değil dedi.inşallah yarın keseyi de görürüz.yarın tekrar test yapılacak.umarım her şey normal çıkar.Rabbim herkese hayırlısını versin..559 ne zaman cıkmıstı canım?
ikinci testte 559 çıktı canım yaaa.ilkinde 6646 dr mutlaka bu testte bi hata var dedi.çünkü son regl tarihim 19 ya da 22 ocak.bu tarihlere göre 6646 çıkması mümkün değil dedi.inşallah yarın keseyi de görürüz.yarın tekrar test yapılacak.umarım her şey normal çıkar.Rabbim herkese hayırlısını versin..
inşallah canım inşallah.yarını da bi atlatsam.dilerim her şey yolunda gider.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.görüşmek üzere.evet canım benim benim son gittiğim doktorda gayet normal illa iki katı olması gerekmez dedi zaten cok yakın dedi normal canım moralini yüksek tut zaten keselerimiz gözüktü canım allahın izniyle saglıklıca büyüyecekler
slm kızlar bana yardımcı olurmusunuz cumartesi kanda gebelik testi yaptırdım bugün sabah arayıp öğrendim 45.30 çıktı doktoru aradım gebelik var dedi bende adet düzensizliği var ama sata göre 9 gün geçti sizce geç döllenme olabilirmi?
kızlar bnm adet 15 ocak dı bu ayın 18 de kn tahlili yaptırdım bhcg 813 çıkmıştı normal mi 2 martda tekrr gitcm
balum çoook teşekkür ederimm desteğin için canım yaaaa.bugün kese çok ufak da olsa göründü Allah'a çok şükür.ama kan testim 969.90 çıktı.iki gün önce 559.80 çıkmıştı.doktor daha yüksek olması gerekirdi dedi.biraz moralim bozuldu.sence nasıl?pazartesi tekrar ölçülecek.ultrasona giricem tekrar.dilerim her şey yolundadır..ama içim biraz daha rahatladı.bu artış az mı?
canım adetlerın duzensızse ondandır. yanı adetten bı sure sonra hamıle kalmıssındır belkı de. doktorun sana soyler onu zaten. ne zman gıtmeyı dusunuyosun.
bugün öğleden sonra gidicem ama doktorun ameliyatı varmış görüşebilirsem çünkü dün hafif lekelenme geldi birde 3 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum