Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lekelenme bende de olmustu. dıkkat et ıs yapma. bugun ıns ıyı haberler alırsın.
once kı yasadıgın olay ıcın cook gecmıs olsun. ama onu dusunme. bu defa oyle olmaz ıns. dua et.
inşallah olmaz Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten çok zor seninkinide allah tamamına erdirdin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
amin inş. ben de henuz kalp atısı duymadım ama cuma duyucam ıns.
ne güzel inşallah duyarsın allah herkese yaşatın bu duyguyu içlerinde bizede :Saruboceq:
şu an kasık ağımda bel ağrımda yok sadece göğüs uçlarım hassaslaştı.bu duurm normal mi
ben 5 gün kala yaptırdım 1.80 di 3 gün gecince 131 di tabiki erken cnm
balumcum şimdi doktordan geldim.değerim 969.90 dan 1391 e çıkmış.kese 1-2 mm daha büyümüş dedi doktor ama yine de istenen artış değilmiş.perşembe tekrar çağırdı.dış gebelikten uzaklaştık artık tamamen dedi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.olumlu mu olumsuz mu emin değilim hala..ya sakın olumsuz dusunme. kusura bakma tatlım sımdı gordum yazdıgını. bak bugun gıdecekmıssın. ıyı haberlerle gelıceksın. sen de ınan buna. degerın bugun bakmıssın cıkmıs sanırım benım gıbı olacaksın:) bak ben 6+3 deyım bugun. bende aynı seylerı yasadım. ve senın benden daha da ıyı yukselmıs. doktorlar oyle dıyo kotuye hazırlıklı olmak ıcın mı artık cozemedım.
balumcum şimdi doktordan geldim.değerim 969.90 dan 1391 e çıkmış.kese 1-2 mm daha büyümüş dedi doktor ama yine de istenen artış değilmiş.perşembe tekrar çağırdı.dış gebelikten uzaklaştık artık tamamen dedi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.olumlu mu olumsuz mu emin değilim hala..
17 günlük gecikmede kanda çıkar dimi gebelik
inşallah canım.doktorumu değiştirmeye kesin karar verdim zaten.dilerim sen de en yakın zamanda kalp atışlarını duymaya başlarsınpersembeye bısey kalmamıs. sen moralını yuksek tut. zaten sorun cıkmayacak bak gorursun.
inşallah canım.doktorumu değiştirmeye kesin karar verdim zaten.dilerim sen de en yakın zamanda kalp atışlarını duymaya başlarsın
inşallah canım senin değerlerin de mi böyle az yükseliyordu?doktorumu bende degıstım. gercı doktorla bı ılgısı yoktu benımkının de. inş canım. saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım.
inşallah canım senin değerlerin de mi böyle az yükseliyordu?