Arkadaşlar benim SAT 26 Ocak bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı doktor değer düşük 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Bu ne demek şimdi?
slm kızlar en son 12 ocak adet oldum beta hcg değerim 6 gün önce 813 çıkmıştı normal mi sizce ama kese gözükmemişti. kaç haftalıktır sizce
keşke bi değerim çıksa düşükte olsaaa
kızlar benim son adetim 21 ocak dün yani 24 şubatta kan testini yaptırdım sonuç 253,67 çıktı doktor bugün çok düşük dış gebelik olabilir dedi, moralim çok bozuldu, yarın tekrar yaptırcam.. ne diyorsunuz kızlar lütfen yardımcı olun...
sakın sakın kafana takma derım ben. yarın yaptıgında yukselmıs olacak hııııccc uzulme. sıkıntı yapma sakın. Allahın dedıgı olur tabı ama aynılarını yasadım. moralını yukssek tut yarın bı bakarsın deger yukselmıs. hıc uzulme.
çok sağol canımmm ama üzüldüm çok değer gercekten cok mu düşük, bir sürü sey okudum kafam karıştı...
bence normal ultrasonda kese görünür bir aksilik yok ise..
benim iki günüm geçmişti 1500 çıktı.. ve vajinal ultrasondan göründü.
ama sonrasında 5+5 iken 10.000 olduğu halde çok net görüntü alınamadı..
cuma gününü bekliyorum.. umarım herşey güzel olur..
ben buraya yazmayı unutmuşum..
daha sonra tekrar gittim 5+5 iken karından baktı çok gaz olduğu için göremedim dedi.
tekrar vajinadan baktı.. net bişey göremiyorum dedi..
rahmin sol üst köşesinde bir kese var dedi ama şekli bozuk ve gelişmemiş dedi.. kan testi yapalım dedi.. kan testi yaptık bu sefer 10.000 çıktı .. ben bişey anlamadım bu durumdan..
kanamam ağrım sancım yok.. progestan kullanıyorum hem hapını hem iğnesini.. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer gelişme yok ise kürtaj dedi doktor.. değeri yüksek olupta kesesi gelişmeyen varmı yada kesesi gelişmeyip son anda gelişme gösteren..
canım benım sen ne durumdasın ya. inş en kısa zamanda hamıle haberını verırsın burdan
dış gebelik olabilirmi yardım edin
kızlar adeti 4. günü 131 8.günü 402 9.günü 586 11.günü 935
merhaba arkadaşlar.ben yeni üye oldum kulübünüze.sürekli takip ediyordum zaten sayenizde birçok şey öğrendim.ben de hamile olduğumu iki gün önce öğrendim.kan testi yaptırdım b hcg 6646 çıktı.doktor bugün muayeneye çağırdı.iki şekilde de ultrason muayenesi yapıldı ama gebelik kesesi görünmedi.doktor ''dış gebelik ya da bozulmuş bir gebelik olabilir,bu değerlere göre görünmesi gerekiyor''dedi.tekrar b hcg istedi.559 çıktı.doktora göre ilk testte bir yanlışlık var ve hamileliğim sağlıklı değil.ilk değerlerin de son adet tarihime göre anormal yüksek olduğunu söyledi. çok üzüldüm,hatta yıkıldım,çünkü uzun zamandır bu bebeği bekliyordum.iki gün sonra tekrar b hcg ölçümü yapılacak.bu arada son adet tarihimi de tam hatırlayamıyorum.ya 19 ocak ya da 22 ocak.ikisinden biri kesin.benim durumumda olan ya da bilgi sahibi olan varsa ne olur cevap yazsın.çok endişeliyim.şimdiden teşekkürler..