Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

once kı yasadıgın olay ıcın cook gecmıs olsun. ama onu dusunme. bu defa oyle olmaz ıns. dua et.

once kı yasadıgın olay ıcın cook gecmıs olsun. ama onu dusunme. bu defa oyle olmaz ıns. dua et.

inşallah olmaz Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten çok zor seninkinide allah tamamına erdirdin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

inşallah olmaz Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten çok zor seninkinide allah tamamına erdirdin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

amin inş. ben de henuz kalp atısı duymadım ama cuma duyucam ıns.

merhaba kızlar.umurum burda birileri vardır ve bana yardımcı olur.ben bu ay korunmadım.ve ilişkilerimi yurmutalık dönemime denk getiridm.kasıkalrımda ve beilmde çok ağrım oldu.bidhaki adet tarihme 12 gün varkeren kan tahlili yaptırdım.negatig çıktı.acaaba erken yaptırmış olbilirmiyim.lütfenn cvp verirseniz sevnirim.

şu an kasık ağımda bel ağrımda yok sadece göğüs uçlarım hassaslaştı.bu duurm normal mi

balumcum şimdi doktordan geldim.değerim 969.90 dan 1391 e çıkmış.kese 1-2 mm daha büyümüş dedi doktor ama yine de istenen artış değilmiş.perşembe tekrar çağırdı.dış gebelikten uzaklaştık artık tamamen dedi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.olumlu mu olumsuz mu emin değilim hala..

persembeye bısey kalmamıs. sen moralını yuksek tut. zaten sorun cıkmayacak bak gorursun.

benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım

inşallah canım.doktorumu değiştirmeye kesin karar verdim zaten.dilerim sen de en yakın zamanda kalp atışlarını duymaya başlarsın

doktorumu bende degıstım. gercı doktorla bı ılgısı yoktu benımkının de. inş canım. saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım.

inşallah canım senin değerlerin de mi böyle az yükseliyordu?

evet canım. adetım 8 gun gecmıstı 178 dı. sonra 16 gun gecmıstı yanı 178 den 8 gun sonra 878 olustu. doktorum en az 2000 olmalıydı demıstı. sonra 4 daha bekledım veee 3208 olmustu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…