Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar selam.

SAT 10 ocak - 9 şubatta idrar testi yaptım pozitif çıktı..

ardından 10 şubatta kan testi yaptırdım değerim 1500 çıktı..

doktorum gel kese görünür dedi.. gittik ve minnacık bir kesecik gördük..

hala çok şaşkınım çünkü daha 2 günüm geçmişti..
2 gün geçince değerin böle yüksek çıkması ve kesenin görünmesi neden olabilir szce..

yarın tekrar doktora gideceğim... neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum..

benim durumum da erken yumurtlama falan mı oluyo?

degerler kısıye gore degısıyo. bakalım ne dıcek doktorun.

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım. 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. 1 ay önce bıraktım. ılk ay hamile kalma şansının çok düşük olduğunu biliyorum ama hapı bıraktıktan 5 gün sonra adet oldum 19 Ocakta. Ama bu ay hala olmadım. Olmayınca da umutlanım haliyle. dün gidip test yaptırdım. malesef hcg 0.1 çıktı
doktor ultrasonla da baktı. Sorun görnmüyor dedi. Acaba hapı bıraktığım için mi gecikti anlamadım.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kısa sürede. ben ilk aydan umutsuzluğa kapıldım

ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana

benımde 1333.26 cıktı ve benımde henuz ıkı gunum gectııı bend ehaftaya gıdecem ınsallah gorurum keseyııı

erken yumurtlamadan heral canııım benımde degerım 1333 cıktı doktor alttan bakarsak gorebılırız dedııı

dolu gel diyor ultrasonda daha net goruluyor ;ben bir sefer dayanmadim idrarimi yaptim gitttim dr beni fazla muane edemedi net goremiyorum dedi.

hım çok tşk ederim gittiğimde bana dedi tuvaletini yapmışsın dedi bakalım martta gidicem o zaman yapmadan giderimmm

erken yumurtlamadan heral canııım benımde degerım 1333 cıktı doktor alttan bakarsak gorebılırız dedııı

ben buraya yazmayı unutmuşum..

daha sonra tekrar gittim 5+5 iken karından baktı çok gaz olduğu için göremedim dedi.

tekrar vajinadan baktı.. net bişey göremiyorum dedi..

rahmin sol üst köşesinde bir kese var dedi ama şekli bozuk ve gelişmemiş dedi.. kan testi yapalım dedi.. kan testi yaptık bu sefer 10.000 çıktı .. ben bişey anlamadım bu durumdan..

kanamam ağrım sancım yok.. progestan kullanıyorum hem hapını hem iğnesini.. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer gelişme yok ise kürtaj dedi doktor.. değeri yüksek olupta kesesi gelişmeyen varmı yada kesesi gelişmeyip son anda gelişme gösteren..

bn yapıtırıp yatırmamakta kararsızım çünkü test yaptım ve negatif çıktı ama adetim normalde her ay 3gün öne gelirdi yani 17si gibi adet olmam gerekiyodu ve ben olmadım acaba genede hamile kalmış olabilirmiyim kafam çok karışık tam olarak istedigimede emin degilim bir oglum var beni çok yoruyo ne yapacgımı şaşırdım banada bi akıl verin

Arkadaşlar benim SAT 26 Ocak bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı doktor değer düşük 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Bu ne demek şimdi?

Arkadaşlar benim SAT 26 Ocak bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı doktor değer düşük 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Bu ne demek şimdi?

degerın hıcde dusuk degılll bu doktor kafayı yemış olmalııı adet gunun gecınce bı dhaa yap canım

senın dusuk se degerın benım hepten dusuk mademm benım adet gectıkten 3 gun sonra yaptrdım 617 cıkmıstı

mrb erkıll ınsallah senınde olur canımm kafana takma stres apma canımm en buyuk etken o

merhaba tatlıcıklar..benim sat 17 ocak bugün ilk defa kanda baktırdım hcg 6661 çıktı..birkaç yerde baktım normal görünüyor ama sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda??

merhaba tatlıcıklar..benim sat 17 ocak bugün ilk defa kanda baktırdım hcg 6661 çıktı..birkaç yerde baktım normal görünüyor ama sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda??

bence normal ultrasonda kese görünür bir aksilik yok ise..

benim iki günüm geçmişti 1500 çıktı.. ve vajinal ultrasondan göründü.

ama sonrasında 5+5 iken 10.000 olduğu halde çok net görüntü alınamadı..

cuma gününü bekliyorum.. umarım herşey güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…