Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar en son 12 ocak adet oldum beta hcg değerim 6 gün önce 813 çıkmıştı normal mi sizce ama kese gözükmemişti. kaç haftalıktır sizce

Arkadaşlar benim SAT 26 Ocak bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı doktor değer düşük 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Bu ne demek şimdi?

canım aynısı bende oldu. satım 29 aralıktı 4 subattakı degerım 178 dı. 12 subatta 878 dı. doktorum cok dusuk. bebek dusebılır dıs gebelık olabılır dedı. o degerde de kese gozukmedıgı ıcın ne kadarlık dıye goremıyo sattan hesaplıyo. deger dusuk dıyo. ama 4 gun sonra gıttım deger 3208 dı:):) gec dollenme olmus. mrk etme degerın yukselır.

slm kızlar en son 12 ocak adet oldum beta hcg değerim 6 gün önce 813 çıkmıştı normal mi sizce ama kese gözükmemişti. kaç haftalıktır sizce

4 haftalık falandır sanırım ama deger herkeste degısır. sen 4 gun sonra gıtsen kese gozukur. ne zamn gel dedı? kese net gozukmesı ıcın en fazla 1500 olsa yeter. senın zaten dun 813 se yarın yanı 2 gun gecmıs oluyo yarın ya. 1500 u gecer zaten.

kızlar benim son adetim 21 ocak dün yani 24 şubatta kan testini yaptırdım sonuç 253,67 çıktı doktor bugün çok düşük dış gebelik olabilir dedi, moralim çok bozuldu, yarın tekrar yaptırcam.. ne diyorsunuz kızlar lütfen yardımcı olun...

kızlar benim son adetim 21 ocak dün yani 24 şubatta kan testini yaptırdım sonuç 253,67 çıktı doktor bugün çok düşük dış gebelik olabilir dedi, moralim çok bozuldu, yarın tekrar yaptırcam.. ne diyorsunuz kızlar lütfen yardımcı olun...

sakın sakın kafana takma derım ben. yarın yaptıgında yukselmıs olacak hııııccc uzulme. sıkıntı yapma sakın. Allahın dedıgı olur tabı ama aynılarını yasadım. moralını yukssek tut yarın bı bakarsın deger yukselmıs. hıc uzulme.

sakın sakın kafana takma derım ben. yarın yaptıgında yukselmıs olacak hııııccc uzulme. sıkıntı yapma sakın. Allahın dedıgı olur tabı ama aynılarını yasadım. moralını yukssek tut yarın bı bakarsın deger yukselmıs. hıc uzulme.

çok sağol canımmm ama üzüldüm çok değer gercekten cok mu düşük, bir sürü sey okudum kafam karıştı...

çok sağol canımmm ama üzüldüm çok değer gercekten cok mu düşük, bir sürü sey okudum kafam karıştı...

ben de cok uzulmustum cok aglamıstım ılk gun. sonra ınandım bısey olmayacagına. dıs gebelık olabılır yada bu hafta bebegını dusurebılırsın demıstı doktor ama megerse kucukmus ondan degerım dusukmus. adetım 8 gun gecmıstı degerım 178 dı dusun. sonra 8 gun sonra tekrar yaptırdık 878 olmustu. doktorum dedı kı 2000 olmalıydı en az. sonra 4 gun sonra yaptırdım 3208 olmustu. hıc uzulme gercekten ıcını ferah tut.

bence normal ultrasonda kese görünür bir aksilik yok ise..

benim iki günüm geçmişti 1500 çıktı.. ve vajinal ultrasondan göründü.

ama sonrasında 5+5 iken 10.000 olduğu halde çok net görüntü alınamadı..

cuma gününü bekliyorum.. umarım herşey güzel olur..

TEŞEKKÜRLER EDİYORUM BİTNM İLGİN İÇİN..ALLAH RAZI OLSUN..

a.s.

ben buraya yazmayı unutmuşum..

daha sonra tekrar gittim 5+5 iken karından baktı çok gaz olduğu için göremedim dedi.

tekrar vajinadan baktı.. net bişey göremiyorum dedi..

rahmin sol üst köşesinde bir kese var dedi ama şekli bozuk ve gelişmemiş dedi.. kan testi yapalım dedi.. kan testi yaptık bu sefer 10.000 çıktı .. ben bişey anlamadım bu durumdan..

kanamam ağrım sancım yok.. progestan kullanıyorum hem hapını hem iğnesini.. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer gelişme yok ise kürtaj dedi doktor.. değeri yüksek olupta kesesi gelişmeyen varmı yada kesesi gelişmeyip son anda gelişme gösteren..

benim degerim 11000kusurdu alti ahaftalikken 10 gun sonra 37000oldu ama bu hormonel degerler insani kandiriyor ben kurtaj olmak zorunda kaldim.ilk gittigimde kese gorunmustu.o zaman degerim 8000 kusurdu ikincide dr kalp atisini embryoyu grrz dedi embryo grundu ama kalp atisi yoktu.korktum dr 10 gun sonra gel kalp atisini duyamassak hamileleige son verecez dedi;dedi ve dedigi oldu bebek gelismemis soyle ki bebek e dair fonksiyon yoktu ama hormonel degerlerim dusmemisti en sonunda kurtaj oldum.allah sabir versin yiyisine de kotusunude dusunmek lazim insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kaliriz saglikli bir hamilelik gecirisiniz insallah.

merhaba arkadaşlar.ben yeni üye oldum kulübünüze.sürekli takip ediyordum zaten sayenizde birçok şey öğrendim.ben de hamile olduğumu iki gün önce öğrendim.kan testi yaptırdım b hcg 6646 çıktı.doktor bugün muayeneye çağırdı.iki şekilde de ultrason muayenesi yapıldı ama gebelik kesesi görünmedi.doktor ''dış gebelik ya da bozulmuş bir gebelik olabilir,bu değerlere göre görünmesi gerekiyor''dedi.tekrar b hcg istedi.559 çıktı.doktora göre ilk testte bir yanlışlık var ve hamileliğim sağlıklı değil.ilk değerlerin de son adet tarihime göre anormal yüksek olduğunu söyledi. çok üzüldüm,hatta yıkıldım,çünkü uzun zamandır bu bebeği bekliyordum.iki gün sonra tekrar b hcg ölçümü yapılacak.bu arada son adet tarihimi de tam hatırlayamıyorum.ya 19 ocak ya da 22 ocak.ikisinden biri kesin.benim durumumda olan ya da bilgi sahibi olan varsa ne olur cevap yazsın.çok endişeliyim.şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar iyi akşamlar bugün doktora gittim gebelik şüphesiyle hem üsten vajinal muayeneyle keseyi göremedik daha sonra kanda baktırdım değerim 2518 çıkmış geç saatte aldığım için dr görüşemedik yarın inş
ama beta değerim böyleyken bebeği görmemek normalmi çok merak ediyorum

kızlar adeti 4. günü 131 8.günü 402 9.günü 586 11.günü 935

canım sen ekim anneleri topıc ındesın dımı. degerlerın az yukselmıs bana da olmustu. dıs gebelık olabılır demıslerdı. ben adetın 21. gununde degerım 878 dı dusun. ama 4 gun sonra 3208 oldu. gec dolenmymıs. uzulme. ne zaman yaptırcan bı daha.?

merhaba arkadaşlar.ben yeni üye oldum kulübünüze.sürekli takip ediyordum zaten sayenizde birçok şey öğrendim.ben de hamile olduğumu iki gün önce öğrendim.kan testi yaptırdım b hcg 6646 çıktı.doktor bugün muayeneye çağırdı.iki şekilde de ultrason muayenesi yapıldı ama gebelik kesesi görünmedi.doktor ''dış gebelik ya da bozulmuş bir gebelik olabilir,bu değerlere göre görünmesi gerekiyor''dedi.tekrar b hcg istedi.559 çıktı.doktora göre ilk testte bir yanlışlık var ve hamileliğim sağlıklı değil.ilk değerlerin de son adet tarihime göre anormal yüksek olduğunu söyledi. çok üzüldüm,hatta yıkıldım,çünkü uzun zamandır bu bebeği bekliyordum.iki gün sonra tekrar b hcg ölçümü yapılacak.bu arada son adet tarihimi de tam hatırlayamıyorum.ya 19 ocak ya da 22 ocak.ikisinden biri kesin.benim durumumda olan ya da bilgi sahibi olan varsa ne olur cevap yazsın.çok endişeliyim.şimdiden teşekkürler..

559 ne zaman cıkmıstı canım?

merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacak.bu sabah yakın bir arkadaşım beta hcg testi yaptırmış.değer 16,17 çıkmış.beni aradı sordu sevinmelimiyim diye.benimde aklıma sizlere danışmak geldi.arkadaşıma testi pazartesi günü tekrarlayacağız demişler.sizce bu sonuca göre gebelik var mıdır?

X