Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacak.bu sabah yakın bir arkadaşım beta hcg testi yaptırmış.değer 16,17 çıkmış.beni aradı sordu sevinmelimiyim diye.benimde aklıma sizlere danışmak geldi.arkadaşıma testi pazartesi günü tekrarlayacağız demişler.sizce bu sonuca göre gebelik var mıdır?

evet canım hamıle ama daha cok erken:) pazartesı gunu tekrarlasın. her ıkı gunde bır ıkı katına cıkacaktır.

aslına salı tekrarlasa daha ıyı cunku 2 gunde katlıyo ya 4 gun olmus olur. sabredebılırse tabı:)

559 ne zaman cıkmıstı canım?
ikinci testte 559 çıktı canım yaaa.ilkinde 6646 dr mutlaka bu testte bi hata var dedi.çünkü son regl tarihim 19 ya da 22 ocak.bu tarihlere göre 6646 çıkması mümkün değil dedi.inşallah yarın keseyi de görürüz.yarın tekrar test yapılacak.umarım her şey normal çıkar.Rabbim herkese hayırlısını versin..

ikinci testte 559 çıktı canım yaaa.ilkinde 6646 dr mutlaka bu testte bi hata var dedi.çünkü son regl tarihim 19 ya da 22 ocak.bu tarihlere göre 6646 çıkması mümkün değil dedi.inşallah yarın keseyi de görürüz.yarın tekrar test yapılacak.umarım her şey normal çıkar.Rabbim herkese hayırlısını versin..

tatlım hıc takma kafana. benım sattan sonra nerdeyse 1.5 ay sonra ılk testım 178 cıkmıstı. neler yasadım doktoruma ne yapabılırım dedıgımde sadece moralını hep yuksek tut demıstı. ılk testın muhakkak yanlıstır. benım en once yaptıgımda hamıle oldugum halde cıkmamıstı. ustelık adetım 6 gun gectıgı halde. olabılıyo boyle yanlıslıklar. emınım bugun guzel haberlerle gelırsın.

kızlar benim yumurtlamadan sonraki 12.gün kan değerim 864...bu şekilde olupta tekil gebelik yaşayan varmı arkadaşlar?

kan testini sağlık ocakları yapıyormu
benim yakınımdaki sağlık ocağında yapmıyorlarmış
özel hastane 45 lira istedi
yardımcı olursanız sevinirim

balum çoook teşekkür ederimm desteğin için canım yaaaa.bugün kese çok ufak da olsa göründü Allah'a çok şükür.ama kan testim 969.90 çıktı.iki gün önce 559.80 çıkmıştı.doktor daha yüksek olması gerekirdi dedi.biraz moralim bozuldu.sence nasıl?pazartesi tekrar ölçülecek.ultrasona giricem tekrar.dilerim her şey yolundadır..ama içim biraz daha rahatladı.bu artış az mı?

kızlar bnm adet 15 ocak dı bu ayın 18 de kn tahlili yaptırdım bhcg 813 çıkmıştı normal mi 2 martda tekrr gitcm

merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım

izmir hayal özel mesaj gönderemiyormuşum o yüzden buraya yazıyorum.umarım okursun.çok teşekkür ederim canım.dilerim ikimiz için de hayırlısı olur.keşke benim doktorum da seninki kadar olumlu düşünse.en başından beri neegatif konuştu.gerçi benim test sonuçlarımdan da kaynaklanıyor belki ama pek moral verdiği söylenemez.sanırım değiştiricem doktorumu.pazartesi son bi test istedi onu yaptırayım bakıcam artık.bu arada forumda araştırdın mı bilmiyorum ama biri değerlerin 48 saatte %66,72 saatte %100 arttığını söylemiş.buna göre bizim değerlerimiz aşağı yukarı doğru zaten.Allah bizim de bebişlerimizin de hakkında hayırlısını versin..bozmayalım moralimizi.güzel haberlerini bekliyorum..

evet canım benim benim son gittiğim doktorda gayet normal illa iki katı olması gerekmez dedi zaten cok yakın dedi normal canım moralini yüksek tut zaten keselerimiz gözüktü canım allahın izniyle saglıklıca büyüyecekler

evet canım benim benim son gittiğim doktorda gayet normal illa iki katı olması gerekmez dedi zaten cok yakın dedi normal canım moralini yüksek tut zaten keselerimiz gözüktü canım allahın izniyle saglıklıca büyüyecekler
inşallah canım inşallah.yarını da bi atlatsam.dilerim her şey yolunda gider.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.görüşmek üzere.

slm kızlar bana yardımcı olurmusunuz cumartesi kanda gebelik testi yaptırdım bugün sabah arayıp öğrendim 45.30 çıktı doktoru aradım gebelik var dedi bende adet düzensizliği var ama sata göre 9 gün geçti sizce geç döllenme olabilirmi?

slm kızlar bana yardımcı olurmusunuz cumartesi kanda gebelik testi yaptırdım bugün sabah arayıp öğrendim 45.30 çıktı doktoru aradım gebelik var dedi bende adet düzensizliği var ama sata göre 9 gün geçti sizce geç döllenme olabilirmi?

canım adetlerın duzensızse ondandır. yanı adetten bı sure sonra hamıle kalmıssındır belkı de. doktorun sana soyler onu zaten. ne zman gıtmeyı dusunuyosun.

kızlar bnm adet 15 ocak dı bu ayın 18 de kn tahlili yaptırdım bhcg 813 çıkmıştı normal mi 2 martda tekrr gitcm

gec dollenme olabılır. deger zaten herkeste farklı olabılır. onemlı olan yukselmesı. umarım hayırlı haberler alırsın.

balum çoook teşekkür ederimm desteğin için canım yaaaa.bugün kese çok ufak da olsa göründü Allah'a çok şükür.ama kan testim 969.90 çıktı.iki gün önce 559.80 çıkmıştı.doktor daha yüksek olması gerekirdi dedi.biraz moralim bozuldu.sence nasıl?pazartesi tekrar ölçülecek.ultrasona giricem tekrar.dilerim her şey yolundadır..ama içim biraz daha rahatladı.bu artış az mı?

ya sakın olumsuz dusunme. kusura bakma tatlım sımdı gordum yazdıgını. bak bugun gıdecekmıssın. ıyı haberlerle gelıceksın. sen de ınan buna. degerın bugun bakmıssın cıkmıs sanırım benım gıbı olacaksın:) bak ben 6+3 deyım bugun. bende aynı seylerı yasadım. ve senın benden daha da ıyı yukselmıs. doktorlar oyle dıyo kotuye hazırlıklı olmak ıcın mı artık cozemedım.

canım adetlerın duzensızse ondandır. yanı adetten bı sure sonra hamıle kalmıssındır belkı de. doktorun sana soyler onu zaten. ne zman gıtmeyı dusunuyosun.

bugün öğleden sonra gidicem ama doktorun ameliyatı varmış görüşebilirsem çünkü dün hafif lekelenme geldi birde 3 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum

bugün öğleden sonra gidicem ama doktorun ameliyatı varmış görüşebilirsem çünkü dün hafif lekelenme geldi birde 3 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum

lekelenme bende de olmustu. dıkkat et ıs yapma. bugun ıns ıyı haberler alırsın.

X