Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok sagol heycan yaptım şimdi :) inşallah değerlerim yükselir.. dk gitsem heralde keseyi göremez daha...

vajınal bakarsa gorur canım. umarım degerlerın normal yukselır. saglıklı bı hamılelık dılıyorum sana. ekim anneleri topic i var. tum ekım annelerı orada paylasıyoruz gelısmelerı gel sen de:) senın bebegınde dogum tarıhı 19 ekım gozukuyo.

teşekkür ederim canım :)) çok sağol bu arada :)) inşallah bende anne olucam :))

ya doktora gıt. yada bı beta hcg yap hıc olmazsa bende mrk ettım. ben de de boyle olmustu da.

ilk kan testim 63 çıkmıştı.bugün bi daha yaptırdım 188.55 çıktıa.s.ama lekelenmem devam ediyor:çok üzgünüm:.doktora gittim.daha erken ultrasonda gözükmez dedi.ilaç yazdı.bir hafta sonra tekrar gidicem.ozamana kadar adetim başlamazsa bu iş oldu demektir:1rolleyes:.innnnşşşallah.Allahım hayırlısını nasip etsin bana ve tüm bebiş isteyenlere:Saruboceq:

amin canım. ama sakın agır ısler yapma dınlen mutlaka.degerlerın normal yukselıyo. ben de oyle degıl malesef.

benim ilk bebişmde de lekelenmem olduydu.1,5 ay hiç kıpırdamadan yattım .ama düşük oldu.sonra kızımı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim.şimdi kızımı abla yapmaya çalışıyoruzinşallah.o bizden daha hevesli.Allah sanada nasip etsin en yakın zamanda canım.

balum çıkmadı cnm gene yaaa
canım çok sıkkınn...martın 1de hormon testi için çağırdı bide idrarın dolu gel dedi bakalımmm

balum çıkmadı cnm gene yaaa
canım çok sıkkınn...martın 1de hormon testi için çağırdı bide idrarın dolu gel dedi bakalımmm

sıkma tatlı canını her ıste vardır bı hayır uzulme. inş en kısa zamanda hamıle oldugunun haberını verırsın canım. ıdrarın olu ne demek ya anlamadım ama ınsallah onemlı bıseyın yoktur.

idrar yapma dolu gel dedii bilmem nie anlamadım ama inşşş martta çıkar bariiii

kızlar meraba bende en son 14 ocakta adet oldum bugun kan testı yptrdım 617 cıktı normalmı

cok ıcımı rhatlattın canımcok saoll allah razı olsunn

hepımızden razı olsun inş. degerın katlaması onemlı zaten.umarım hıııc sorunla karsılasmazsın. benım degerım yukselmıyodu ama duzeldı. yasayacak olana bısey olmuyor ıcını ferah tut.

ben 29 aralıkta en son olmustum ama 15 ocaktan sayıyoruz gec dollenme olmus. 2010 ekim anneleri topic ındeyım ben gel ıstersen cok guzel bı arkadaslık var ve hep bırbırımıze yardımcı oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…