evet dilerim herkesin ki çok iyi gider, hepimize bol şans!!!
üzülme canım hayırlısı olsun.adet tarihinden öncemi baktırmıştın?
evet adetime 1-2 gün vardı.ama erken adet oldum.gerçi tam adet oldum sayılmaz.lekelenme şeklinde .bugün artarmı bilmiyorum .artık ümitlenmek istemiyorum:sm_confused:.sonra daha çok üzülüyor insan.moralim bozuk ,sinirlerim bozuk.tamda sevgililer gününe denk geldi.bi de eşim bugün annemlere gidelim demesinmi.klava: geldeçıldırma
az önce idrar testi yaptım biraz soluk ama pozitif.lekelenmelerim artmadı yani tam adet olmadım.ümitleniyimmi acaba ya.yarın sabah adetim artmazsa doktora gidicem hadi hayırlısı
kızlar ben dun doktora gıttım 04/02/2010 da gıttıgımde kan degerım 178,65 di. dün yanı 12/02/2010 da kan degerım 878,65 di. doktorum 2000 lere cıkmalıydı ve bebegını bu hafta dusurebılırsın dedı. salı gunu tekrar gel dedı. boyle bısey yasayan oldu mu?
canım üzüldüm inan inşlh bebeğin sıkı sıkı tutnur sana herşeyin hayırlısı hayırlısı neyse o olsun
biliyosun bende kan veriyodum beta hcg en son gecen cuma verdim adetim 2 gün gectiğinde 1795 cıktı değerlerim doktor gözün aydın dedi perşembe ultrasona cagırdı
ama ben korkuyorum ya kese görünmesse diye boş gebelikten çok korkuyorum
sence nasıl bu değer canım yaa
balum durumuna çok üzüldüm inş herşey yoluna girer buğün bende kan verdim bakalım yarın alıcam inş bende hamişimdir:)
son satın ne zamandı?
canım son sat 10 ocak en son testimi adetin 2ci günü yaptırdım yani gecen cuma
degerlerin süper ya. maşallah maşallah. bebegının kalbı de 11 subatta atmaya baslamıs:)
yaaa bu kadar erkenmi netten bakmıştım ben 6 hafta atmaya başlar diyo gerçi ben kaç haftalık onu bile çözemedim henüz bilmiyorumkismile
satına gore 5 hafta 1 gunluk bugun ama kalp atısı 6 haftalıkken dınlenıyo ama daha once baslamıs oluyor atmaya. bak sana bı lınk yolluyorum tıkla hesapla
anladım canım çok teşekkür edrim baya bilgilisin bu konuda çok güzel maşallah
verdiğin siteyi bi kontrol edeyim bende bilgileneyim
yasimur bu arada ekim anneleri topic ıne gelsene ekim annesisin sende.
satına gore 5 hafta 1 gunluk bugun ama kalp atısı 6 haftalıkken dınlenıyo ama daha once baslamıs oluyor atmaya. bak sana bı lınk yolluyorum tıkla hesapla
anladım canım çok teşekkür edrim baya bilgilisin bu konuda çok güzel maşallah
verdiğin siteyi bi kontrol edeyim bende bilgileneyim
ben de pek bısey bılmezdım de arastırıyorum hergun:) 2010 ekim anneleri yaz. konuyu acan nevyas
Merhaba arkadaşlar,
bugun kan testi yaptırdım 394 çıktı en son 12 ocakta adet oldum adet aralıgım 32 gun falan normalmi sonuç sizce yardım lütfennnnn
degerlerın normal endıselenme.