Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

non;ben idrar testi yaptim 4 gun once negatifdi evveli gun cope atacaktim testi bir daha baktim ikinci cizgi silik gorunuyordu

Ay ınŞallah hamılesındır kanda 2 Çıktı ayın 26 da dÜnde ıdrarda yaptım gene negatıf Çıktıııııı

bekle bir hafta felan belki o kanama senin yerlesme kanamasidir hcg hormon anca idrard agorunur bende onu dusunnerek uc gun sonra tekrar yapacam bu seferde negatif cikarsa daha da yapmam test en az 15 euro veriyon turkiye gidersem 10 _15 tane test mi alsam ne

Herkese merhaba,
ıki hafta önce hamile kaldım, bir hafta sonrasında kan tahlili yaptırdığımda HCG değerim 31 çıktı..Doktor, reglimi beklememiz gerektiğini söyledi, şu an ise regl olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor..Dayanamayıp idrarla gebelik testi yaptım evde, negatif çıktı..Bu şekilde ağrılar olması normal mi?? ıdrar tahlili yanlış sonuç vermiş olabilir mi?? Ne dersiniz?

Son düzenleme:

sen kesin hamilemiydin anlamadim iki hfta once?hcg degerin kacti normalde 31?

Muayene için doktora gittiğimde doktor yumurtanın çatladığını söyledi, o gün hamile kaldığımı tahmin ediyorum. 2 hafta önce yani..Bir hafta sonrasında ise kan tahlili yaptırdım 31 çıktı..

Forumdaki değerleri görünce, ilk haftalarda çıkan değerler oldukça yüksek görünüyor, acaba benim değerim düşük mü diye düşündüm..Şimdi de böyle ağrılar ve negatif çıkınca idrar tahlili artık hamile olmayabilir miyim diye endişeleniyorum (

endiselenme denizto eger sen iki haftalik hamileysen bence degerlerin normal mesela en dusuk degerin 0.1 olsa gun gun iki katlansa normal tasalanma idrar testinde daha sonra belirginlesir baksana hcg degerin daha 31.bir iki hafta sonra idrarda gorursun

herseyin basi moral sen nasil hissedersen senin yumurcakta onu hissedermis dr kontrolune de gider kesinlestirirsin bence bu hafta dr atma kese ya gorunur ya gorunmez moralini bozma kese genelde 4 haftada felan net gorunuyo ama yine de kendin bilirsin

herkese iyi geceler yarin erken kalkmam lazim;allah hakkimizda hayirlisi versin

Normal canım regl olacak gibi olacak, ya olur ya hamileliğin devam eder regl zamanın 1 hafta geçsin öyle tahlil yaptır ,benim tavsiyem inşallah herşey dilediğin gibi olur.

Canan merhaba benim değerlerim sana yakın noldu son durumun ne yükseldimi bende dediğim gibi son sat 22 aralıktı
25 ocakta kan değerim 105
28 ocakta kan değerim 177
1 şubatta kan değerim 219,9
Doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı dış gebelik olmasından şüpheleniyomuş bugün vajinal ultrasona baktı rahimde kalınlaşma var dedi tabi görünmesi için çok erken dedi değerlerim düşük olduğundan görünmez dedi birde kan pıhtısı gibi bişey gördü reglide olabilirsin dedi, artık anlamadım beklicem yine uff ya çok sıkıldım kan verip beklemekten olmayacağı varsa da olmasın artık daral geldi kan vermekten haaa bana benzer olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum..

tebrikler hayirli hamilelikler dilerim gayette guzel hcg degerinzemuszemus

slm ne olur bilgisi olan varsa yardım ettsin ben tam 3 yılldır bebek istiyorum ama olmuyod
u bugün evde test yaptım iki çizgiyi gördüm acille gitip kan testi verdim ama sonuçlardan bişy anlamadım anlatırmısınız 6910,59 ne anlama geliyoo bana çok yüksek geldi bilmiyorum adetimin üstünden 10 geçtigi içinmi bukadar yüksek çıktı anlamdım am dş gebelik olsaydı dr sölerdi dimi keseyi gördüm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngel dedi tekara bakalım bebk gözükecekmi 4+5 günlükmüş haftaya 6 haftalık oluyo normalmi sizce ne olur yardım edin bana
buyrunnnnnnnnn

ben duanur yenı katıldım sızlere bende 7 aydır tedavı goruyordum en sonunda haamıleyım ama tahlılllerde bebek gozukuo 2 kerde ultrasyonda gozuktu gece3n gıttım gozukmedı acaba hamılemıyım yaaaaaaaaaaaaa

Herşey normal gözüküyor değerinde normal dış gebelik olsaydı onuda görürdü daha sonra çağırmasında ki amaç keseciğin dolu mu boş mu kalbi atıyormu diye bakmak için çağırmıştır tebrik ediyorum hayırlı olsun..

hcg degerin gayette guzel ilk 4 5 hafta kese gormeleri normal 6.ya da7.haftada kalp atislarini dinlersiniz tebrik ederim.3 yil beklemeden sonra hayirli olsun..sevindim senin adina:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…