Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaslar dün sonucumu aldım 11.15 çıktı adetim 12 gün geçmişti sizce nasıl acaba doktor 2 gün sonra testi tekrarla dedi acaba deger yükselirmi

günaydın hanımlar
ben hala adet olmadım yaptırsammı kan testi yaa ne dersiniz fisfisfis
anladım canım haberlerini bekliyoruz ozaman

kızlarda bende siz gibi 31 aralıkta son adetimi gördüm,kan ve idrar testi yaptırdım negatif cıktı ıkısıde ,hala adet görmedım per?sembeye kadar bekleme kararı aldım bi daha test yapıcam evde,siz napıcaksınız

bende son 30aralıkta adet oldum kan testini adetten bir gün önce yaptım 2çıktı.idrarda da negatif çıktı.yarına kadar beklicem yoksa bi test daha yapcam bende..hala ihtimal varmı bilmiyorum:bbo:

negatifmi çıktııı :çok üzgünüm: canım ya aynıyım işte bende aynı off of of daha hiç test yapmadım bekliyorum sabırsızlıkla ama hala gelen giden yok bugün kan testi yaptırmaya karar verdim varsa var yoksada kafamdan gitmiş olur rahatarım en azından hemen çıkarmı test sonucu acaba yarına yazarım size sonucu

kızlar
pazartesi günü kan testim 136 çıkmıştı. bugün başka bi hastaneye yaptırdım: 154 çıktı. test sonucunda birimleri farklı yazıordu. ilki mIU/ml. ikincisi IU/L yazıyor. 48 saatte iki katına çıkması gerektiğinden, bu birimler arası farklılıkları değerlendirir misniz lütfen?

walla benım kan testi sonucum negatif ama yinede içim hiç rahat deil,idrar testi yaptınmı evde river

walla benım kan testi sonucum negatif ama yinede içim hiç rahat deil,idrar testi yaptınmı evde river

bu arada benim yarım saat için de sonucu sölediler

hayır canım idrar testi yapmadım işim garanti olsun diye direk kan testi yaptırmaya karar verdim bi tanıdığımda 6-7 gün geçmeden kan tahlilindede çıkmaz diyor kafam allak bullak oldu :bbo:

al benden de o kadar sürekli internette arastırıorum ,ama bence sen evde bi idrar testi yap,belkide hamilesindir

canım değerlerin 2 günde iki kat artması gerekiyor ama birde testleri hep aynı yerde yaptır cihazların hassasiyetleri farklı olabiliyor, ayrıca hemen iki kat olmaya bilirmiş yeniyse doktor bana öyle dedi ,geç döllenmeyse sonradan da birden yükselebiliyormuş.

Son düzenleme:

lulu sende son durumlar ne

valla bugün ben başka doktora gittim bana hemen dış gebelik denmez dedi, daha çok erken normal gebelik de olabilir 1 hafta daha bekleyelim belki geç döllenme olabilir dedi.Ama kendiliğinden de düşebilirmiş çok umutlu konuşmadı yani kanamam olursa gidecem bekliyorum ve bu beklemek sinir etti beni

merhabalar
bende geçen hafta salı günü kan testinde beta hcg değeri 673.72 çıktı.yarın tekrardan dr a gideceğim umarım keseyi görürüm

e vet beklemek çok zormuş bende bunu yeni anladım inş herhangi bir reisk yoktur...

cnm bendede öle oldu 2 at artmadı kimyasal gebelik yaşadım kanamam vardı ve düştü ama sakın stress yapma

düşeceği varsa inşallah kimyasal gebeliktir, düşer dış gebelik olmasından korkuyorum kimyasal gebeliği mumla arıyorum

erkil evet çok zormuş beklemek çok pişmanım erken test yaptığıma daha az beklicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…