anladım canım haberlerini bekliyoruz ozamanyanlız sunu dıyım sana. ben hala ılac fılan kullanmıyorum her ıhtımale karsı. bıde benım yaptırdıgım kan tahlılınde deger yazmıyodu. sordum bana beta hcg degıl o dedıler. bılmıyorum yanı. ben doktoruma bı danısayım hepsını anlatırım sıze. benımkı psıkolojık olmamalı cunku korunmayı bu ay bıraktık ve hemen olmasını beklemıyoduk bız.
kızlarda bende siz gibi 31 aralıkta son adetimi gördüm,kan ve idrar testi yaptırdım negatif cıktı ıkısıde ,hala adet görmedım per?sembeye kadar bekleme kararı aldım bi daha test yapıcam evde,siz napıcaksınız
kızlarda bende siz gibi 31 aralıkta son adetimi gördüm,kan ve idrar testi yaptırdım negatif cıktı ıkısıde ,hala adet görmedım per?sembeye kadar bekleme kararı aldım bi daha test yapıcam evde,siz napıcaksınız
walla benım kan testi sonucum negatif ama yinede içim hiç rahat deil,idrar testi yaptınmı evde river
bu arada benim yarım saat için de sonucu sölediler
kızlar
pazartesi günü kan testim 136 çıkmıştı. bugün başka bi hastaneye yaptırdım: 154 çıktı. test sonucunda birimleri farklı yazıordu. ilki mIU/ml. ikincisi IU/L yazıyor. 48 saatte iki katına çıkması gerektiğinden, bu birimler arası farklılıkları değerlendirir misniz lütfen?
canım değerlerin 2 günde iki kat artması gerekiyor ama birde testleri hep aynı yerde yaptır cihazların hassasiyetleri farklı olabiliyor, ayrıca hemen iki kat olmaya bilirmiş yeniyse doktor bana öyle dedi ,geç döllenmeyse sonradan da birden yükselebiliyormuş.
merhabalar
bende geçen hafta salı günü kan testinde beta hcg değeri 673.72 çıktı.yarın tekrardan dr a gideceğim umarım keseyi görürüm
valla bugün ben başka doktora gittim bana hemen dış gebelik denmez dedi, daha çok erken normal gebelik de olabilir 1 hafta daha bekleyelim belki geç döllenme olabilir dedi.Ama kendiliğinden de düşebilirmiş çok umutlu konuşmadı yani kanamam olursa gidecem bekliyorum ve bu beklemek sinir etti beni
cnm bendede öle oldu 2 at artmadı kimyasal gebelik yaşadım kanamam vardı ve düştü ama sakın stress yapmacanım değerlerin 2 günde iki kat artması gerekiyor ama birde testleri hep aynı yerde yaptır cihazların hassasiyetleri farklı olabiliyor, ayrıca hemen iki kat olmaya bilirmiş yeniyse doktor bana öyle dedi ,geç döllenmeyse sonradan da birden yükselebiliyormuş.
bende de öle olmıştu ya bende hep dua ettim kimyasal olsunda dış gebelik olmasın diedüşeceği varsa inşallah kimyasal gebeliktir, düşer dış gebelik olmasından korkuyorum kimyasal gebeliği mumla arıyorum