Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mrb hanımlar
yazılanlardan anladığım kadarıyla adet günü geçtikten ortalama 5-6 gün sonra kan testi yaptırsam daha iyi olucak galiba en son 31 aralıkta adet oldum bugün ayın 2si ve bende hala bişey yok 11-12 gün önceden göğüslerim şişti son 4-5 gündür hastalanıyorum gibi karın ağrılarım var bi bakıyorum hiçbişey yok birazda psikolojik oldu galiba çok ümitleniyorum ama Rabbim boşa çıkarmaz inşallah hiçbirimizin ümitlerini:Saruboceq:

arkadaslar bende dün akşam kan testi yaptırdım bu akşam sonucu alacagım iş çıkışı ümitli değilim ama gebelik testi almıştım onda çıkmadı içim rahat etmedi 13 gün oldu adet geçeli birde kan testi yaptırayım dedim yumurtlama sorunu var bende adetlerim düzensiz doktorum yine gecikirse farlutal içip adet olunca rahim filmi çekilcek dedi inşallah bi mucize olurda hamile kalırım bunlara gerek kalmaz

esra iki gözüm ben siteden nessli çok sevindim kıss vallahii :)

sen benımle aynı durumdasın. bende en son 31 aralıkta adet olmustum. aynen sancılarım oluyo ama cok kısa surup hemen gecıyo. persembe gunu doktor randevum var. ama ben kan testı de ıdrar testlerı de yaptırdım hep negatıftı.

Hadi yaaa :teselli: hayırlısı olsun canım benimde demekki aynen seninki gibi psikolojik tamamen gelmeyişi :çok üzgünüm:acaba bende bugün kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum yani yoksa bişey en azından kafamdan atmış olurum varsada çıkarmı acaba şimdiden

yanlız sunu dıyım sana. ben hala ılac fılan kullanmıyorum her ıhtımale karsı. bıde benım yaptırdıgım kan tahlılınde deger yazmıyodu. sordum bana beta hcg degıl o dedıler. bılmıyorum yanı. ben doktoruma bı danısayım hepsını anlatırım sıze. benımkı psıkolojık olmamalı cunku korunmayı bu ay bıraktık ve hemen olmasını beklemıyoduk bız.

arkadaslar adetıme 4 gun kala dr. gıttım kanda 6.77 cıktın 2 gun sonra da 36.37 cıktı doktorum 5 katına cıkmıs dedi şasırdı bundakı garıplık nedır acaba..yardımlarınızı beklıyorumm tsk.ler sımdıden

senın ıkız olabılır:):) benım yengemde oyle oldu. doktor soylemek ıstememıstı emın olmadan. bı sure sonra soyledı. 1 hafta once de dogdular:):)

yaaaa benımde aklıma geldı ama dr. soramadım oamaz böle bişey eşimin amcaları ikiz yaaa ama benim önceki çocuk tek

olsun. benım anneannemın 3 uzu oldugunda 5 cocugu tek dogmus:) sonrasında 3 tane bırden:) bızım sulalede cok ıkız vardı abımın oldu:)

degerlerın normalden hızlı yukselmesı cogul gebelıklerde oluyo dıye bılıyorum.

ya 15 gün sonraya gün verdi muay.ye nasıl geçecek bu günler .tsk ederim aydınlattığın için

benım yengem bı hafta once dogum yaptı onda boyle olmustu az once de dedım. halamın kızı da ıkız annesı olacak 2 ay sonra onda da aynısı olmustu. ama tabı ben yanılıyor olabılırım. ama ben de merak ettım.

ya bırde ben burda acemıyım sen benım yorummumu en kısa nerden göruosun hemen cvp yazıosun.onuda öğret tmm:))) ben yazdıgıma cvp varmı dıe görmek ıcın sayfa atlıyorum sonra unutuyorum hangı sayfa oldugunu

aman yaa evet cok aptalım ayarları yapmamışım.şimdi geldi mail.çok tsk.çhamilelik iyi gelmedi:))))a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…