Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar hamile kalabilmek için illa o belirli olan(yumurtlama haftası)yani adetinin 10. ile14.günleri arasındaki günlerdemi hamile kallınıyor mesela bnm 14ocak 19ocak arasıydı 19 ocak ovulsayon günümdü yani atıyorum 20 ocakta 28 ocakta 2 şubatta denesek hamile kalamazmıyım lütfen çok merak ediyorum

cnm yumurtlama olayı bana gore tam bır mucıze...

ovalasyon gununu hesaplarsın hamıle kalmak ıcın denersın amuda kalkarsın her sey tamamdır ama Rabbım vermez..

olacak olunca da tek gunde cok fazla caba gostermeden oluruna bırakırsın Rabbım verırı..

plan program ıslemez bu ıste...

tabıkı yumurtlama gununu hesaba katarak calışak yapmak onemlı ama yumurtlama tarıhlerı

degısebılıyr 3 ay adetten sonra 12.gunde yumurtlarsın ama olmayacak olunca 8.gunde yumurtlarsın...

dıger topıklerde okudugum kadarıyla boyle...

sonuc olarak şunu soyleyım ovalasyon tarıhlerı dısında hamıle kalmak mumkun degıl dıye bılıyrm

ama soyle bır durum var sen belkı de bu ay gec yumurtlayacaksın kım bılır?

ne kadar cok arkadas her sey normalken ovalasyon takıbı de yapsalar ugrassalarda

Rabbım vermeyınce vermıyo bu ıs nasıp kısmet

her sey gonlunce olsun ıns

sağol canım cevabın için benim tatil yattı zaten gidemedim doktora gitcem pztesi günü ultrasona bakcak kan testi istedi benim durumum kritik belki okumuşundur hem paramdan hem tatilden oldum birde bebekten olucam galiba !..

buradakı okudugum kadarıyla saglıklı olmayan coculklar ya gelışmıyrlar ve bı ssekılde

dusuk oluyo...

uzaktan bırılerının akıl vermesı kolay gbı gorunebılır..

ama bunu bu sekılde dusun bırebır yasayan kısı tabıkı uzulur

o beta hcg sonucunu alana kadar dk lar gecmek bılmedı ıkı gun oldum oldum dırıldım

baktım kı stressten ölcem gıbı geldı ıkı gunde 1.5 kılo verdım sıkıntıdan

sonrada her seyı oluruna bıraktım cunku ne kadar dusmesın dıkkat edeyım desem de

Allah dunyaya getırmesıne ol derse olur yoksa ne kadar caba gostersek de dusen dusuyo...

cokkkkk dua et su hayatta her sey olacagına varıyor...

ınsan tabıkı ruhsuz degıl uzuluyo ama hayat sana baska guzellıkler ardından verır kım bılır?

Raabım gonlune gore versın

arkadaşlar çok acil cvp verin ben buğün hasta oldum ancak bi et parçası düştü acaba hamilemiydim kan testimde 0,1 çıktı aklım çok karışık(((

arkadaşlar çok acil cvp verin ben buğün hasta oldum ancak bi et parçası düştü acaba hamilemiydim kan testimde 0,1 çıktı aklım çok karışık(((

insallah dusen bebkle ilgili degildir canim.eminmisin parca mi dustu yoksa koyu kan pihtisimiydi.bazen adet gectigi zaman kan pihtilasiyor bazen de usuttugun zaman sen yine de dr unla gorus.bir yerde okudum kadin hamile oldugunu zannetmiyor adet oldugunu saniyor ve parca dusuruyor; . ve kadin hafifledim bir agirlik gitti diyor ve dr una gidiyor hamileymis ve bebk dusurmus kurtaja gerek kalmamis.dikkat et allah hayirlisini versin cumlemize

ekince öncelikle saol canım benim adetim 3 ocaktı en son yani 3şubatı bekliyordum sabah hasta olmuşum sonra öğlen pedimde bi parça gördüm başparmağımız gibi iice baktım tan pıhtısı deil parça atmadım
duruyo demin gene baktım incebi et parçasııı ama değerim 0,1 çıkmıştı çok üzgünüm ya oğlumu kucagıma çokta alıyordum acaba ondanda olmuş olabilirmi ne yapcam çok şaşkınım

slm ne olur bilgisi olan varsa yardım ettsin ben tam 3 yılldır bebek istiyorum ama olmuyodu bugün evde test yaptım iki çizgiyi gördüm acille gitip kan testi verdim ama sonuçlardan bişy anlamadım anlatırmısınız 6910,59 ne anlama geliyoo

Anne oluyorsun demek oluyor :))) Allah tamamına erdirsin inşallah canım..

cnm hemen doktoruna görün derim bu önemli bişeyde olabilir yoksa sıradan her kadının adet döneminde yaşayacğı bir olayda olabilir bece hmn doktoruna gitmelisin

cnm çok tşk ederim bu ay hamile kalamadım die üzülüyorum ve halada çalışmalara devam ediyoruz yumurtlama zamanım değil ama yinede belki Rabbim verir die hala şansımı deniyorum

Çok haklısın insan yine de üzülüyor bişey olurmu diye ama ben artık senin dediğin gibi hayırlısına oluruna bıraktım bugün hiç aklıma gelmedi bile olcakmı olmıcak mı diye sağlıklıysa olsun zaten yoksa olmasın erkenden hasta oliyim daha iyi kimyasal gebelik olsun sonra yine denerim aman nolcak:):) seninde rabbim gönlüne göre versin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat versin:)

cnm çok tşk ederim bu ay hamile kalamadım die üzülüyorum ve halada çalışmalara devam ediyoruz yumurtlama zamanım değil ama yinede belki Rabbim verir die hala şansımı deniyorum

Aman ne üzülüyorsun plan yapmadan dene bak olur boş ver üzülme insan kendini şartlarsa daha zor oluyor zevk alarak yap o işi bak olcak inan bana canım:)

selam kızlar ben en son 27 aralıkta adet oldum 33 günde bir falan görüyorum bugün kan testi yaptırdım degerim 303 sizce normalmi ben hiç bişi anlamadım kaç haftalık hamileyim..

selam kızlar ben en son 27 aralıkta adet oldum 33 günde bir falan görüyorum bugün kan testi yaptırdım degerim 303 sizce normalmi ben hiç bişi anlamadım kaç haftalık hamileyim..

Şu anda normal , sata göre 5 haftalık hamilesin tebrikleremir_bebek:

kızlar bana da yardımcı olun nolur. cok duzenlı adet oluyordum bu ay korunmayı bıraktık ve 8 gun gecıkmem var. 2 gun once test yaptırdım. kan testı negatıf cıktı. fakat deger yazmıyor. deger mutlaka yazmalı mıydı?

hayır o da yazmıyo. sadece negatif yazıyo. haftaıcı doktora gıdıcem. ama korkuyorum bi sorun mu var ben de dıye. doktora gıdene kadar mrk tan catlıycam.

nerde yaptırdın testi belki yaptırdığın yerde değer yerine pozitif negatif yazar sadece ama yine de olması lazım çünkü ona göre doktor iyiyemi gidiyor kötüyemi bakması lazım sen yaptırdığın yere sor bence neden değerler yazmıyor diye belki bir hata vardır çıkan testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…