Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sorabilirsen sor labaratuvara değerler neden yazmadığını bişey değil canım

kızlar bende 25 26 günde bir adet olurdum hiç şaşmazdı 21 ocakta adet günümü bekliyordum gelmedi ama adet olucam belirtileri yaşadım 26 ocak da kan testi yaptım 2,00 çıktı yani negatif zaman zaman adet oldum gibi kasıklarım ağrıyor ama akıntı geliyor galiba bende mantar var mantar adeti geciktirir mi yoksa kan testini tekrarlıyayımmı kan değeri 2,00 çıkıp hamile kalan varmı

tebrikler hayirli hamilelikler dilerim gayette guzel hcg degerinzemuszemus

mantar adeti gecıktırır canım.

laboratuar da yaptırdım ama ne bılım ya uf

slm kizlar ben fransadayim ve burda kagitin ustunde pozif negatif yazmas sadece degerleri gosterir hcg 2 den asgi ise negatif yazar sen kendin degerlere bakar ve kac haftalik hamileysen degerlerden bulursun.bilmiyorum turkiyede haile oldugunda pozitif yaziyor mu? sen yine de tum sayfalara bakyerimseniben

benim ik ay once kan testim 2 idi bizde esimle tam sinirda dedik o gun adetim geldiakannehir yaa hayirlisi ben hafta icini beekliyom test yapacam

hayırlısı bendekide bi umut adetim gelmedikçe umutlanıyorum Allah hayırlısını versin herkese

uc dort gundur agzim eksileniyor ve belim ve karnim agriyor hayirliyla hamile kalsak bi guzel olacak

papatya78 sen 10 gun bekleyıp hala olmazsan yaptır yıne. umarım gonlunce olur.

ben hep 25 günde bir olurdum şaşmazdı yani ayın 21 de olmam gerekiyordu normal günümdende 4 gün geçti ayın 21 de inanılmaz belim ağrıdı 2 gün sürdü ordan kasıklarıma geçti 2 de öğle sürdü sonra kasıklarımda ki ağrı adet oldum gibi ara ara olmaya başladı sabahları kalktığımdada afedersin ishal e döndü.ve kasılarım inanılmaz rahatlıyordu şimdi o da geçti başım önüme düşüyormuş gibi geliyor ağzımdada acayip bir tat var

hemen hemen ayni benim adetim 21 gunde birdirgecen ayin 23 unde geldi ki gun surdu ama cok degil bazen suluyudu bazen koyu sonra kesildi adetim ama hala belim karnim ve karnimin sol alt tarafinda bir agirlik var sanki anliyamiyorum ki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…