Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ne olur bilgisi olan varsa yardım ettsin ben tam 3 yılldır bebek istiyorum ama olmuyod
u bugün evde test yaptım iki çizgiyi gördüm acille gitip kan testi verdim ama sonuçlardan bişy anlamadım anlatırmısınız 6910,59 ne anlama geliyoo bana çok yüksek geldi bilmiyorum adetimin üstünden 10 geçtigi içinmi bukadar yüksek çıktı anlamdım am dş gebelik olsaydı dr sölerdi dimi keseyi gördüm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngel dedi tekara bakalım bebk gözükecekmi 4+5 günlükmüş haftaya 6 haftalık oluyo normalmi sizce ne olur yardım edin bana
buyrunnnnnnnnn
mrb hanımlar
yazılanlardan anladığım kadarıyla adet günü geçtikten ortalama 5-6 gün sonra kan testi yaptırsam daha iyi olucak galiba en son 31 aralıkta adet oldum bugün ayın 2si ve bende hala bişey yok 11-12 gün önceden göğüslerim şişti son 4-5 gündür hastalanıyorum gibi karın ağrılarım var bi bakıyorum hiçbişey yok birazda psikolojik oldu galiba çok ümitleniyorum ama Rabbim boşa çıkarmaz inşallah hiçbirimizin ümitlerini:Saruboceq:
Hadi yaaa :teselli: hayırlısı olsun canım benimde demekki aynen seninki gibi psikolojik tamamen gelmeyişi :çok üzgünüm:acaba bende bugün kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum yani yoksa bişey en azından kafamdan atmış olurum varsada çıkarmı acaba şimdidensen benımle aynı durumdasın. bende en son 31 aralıkta adet olmustum. aynen sancılarım oluyo ama cok kısa surup hemen gecıyo. persembe gunu doktor randevum var. ama ben kan testı de ıdrar testlerı de yaptırdım hep negatıftı.