Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba,
İki hafta önce hamile kaldım, bir hafta sonrasında kan tahlili yaptırdığımda HCG değerim 31 çıktı..Doktor, reglimi beklememiz gerektiğini söyledi, şu an ise regl olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor..Dayanamayıp idrarla gebelik testi yaptım evde, negatif çıktı..Bu şekilde ağrılar olması normal mi?? İdrar tahlili yanlış sonuç vermiş olabilir mi?? Ne dersiniz?
Normal canım regl olacak gibi olacak, ya olur ya hamileliğin devam eder regl zamanın 1 hafta geçsin öyle tahlil yaptır ,benim tavsiyem inşallah herşey dilediğin gibi olur.Herkese merhaba,
İki hafta önce hamile kaldım, bir hafta sonrasında kan tahlili yaptırdığımda HCG değerim 31 çıktı..Doktor, reglimi beklememiz gerektiğini söyledi, şu an ise regl olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor..Dayanamayıp idrarla gebelik testi yaptım evde, negatif çıktı..Bu şekilde ağrılar olması normal mi?? İdrar tahlili yanlış sonuç vermiş olabilir mi?? Ne dersiniz?
Canan merhaba benim değerlerim sana yakın noldu son durumun ne yükseldimi bende dediğim gibi son sat 22 aralıktımerhaba kızlar benimde son regl tarihim 26 aralıktı
24 ocakta kan değerim 101.19
26 ocakta kan değerim 133.3
27 ocakta kan değerim 334.9 çıktı
4+4 üm. doktorum 1000 civarında olması gerekiyordu dedi. dış gebelikte olabilir geç döllenme de olabilir dedi.yarın tekrar kan değerim ölçülecek. böyle beklemek çok zor
tebrikler hayirli hamilelikler dilerim gayette guzel hcg degerinzemuszemus
Herşey normal gözüküyor değerinde normal dış gebelik olsaydı onuda görürdü daha sonra çağırmasında ki amaç keseciğin dolu mu boş mu kalbi atıyormu diye bakmak için çağırmıştır tebrik ediyorum hayırlı olsun..slm ne olur bilgisi olan varsa yardım ettsin ben tam 3 yılldır bebek istiyorum ama olmuyod
u bugün evde test yaptım iki çizgiyi gördüm acille gitip kan testi verdim ama sonuçlardan bişy anlamadım anlatırmısınız 6910,59 ne anlama geliyoo bana çok yüksek geldi bilmiyorum adetimin üstünden 10 geçtigi içinmi bukadar yüksek çıktı anlamdım am dş gebelik olsaydı dr sölerdi dimi keseyi gördüm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngel dedi tekara bakalım bebk gözükecekmi 4+5 günlükmüş haftaya 6 haftalık oluyo normalmi sizce ne olur yardım edin bana
buyrunnnnnnnnn
slm ne olur bilgisi olan varsa yardım ettsin ben tam 3 yılldır bebek istiyorum ama olmuyod
u bugün evde test yaptım iki çizgiyi gördüm acille gitip kan testi verdim ama sonuçlardan bişy anlamadım anlatırmısınız 6910,59 ne anlama geliyoo bana çok yüksek geldi bilmiyorum adetimin üstünden 10 geçtigi içinmi bukadar yüksek çıktı anlamdım am dş gebelik olsaydı dr sölerdi dimi keseyi gördüm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnngel dedi tekara bakalım bebk gözükecekmi 4+5 günlükmüş haftaya 6 haftalık oluyo normalmi sizce ne olur yardım edin bana
buyrunnnnnnnnn