Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yok düşünmedim ünlü bir hastane olduğu için söylemem de sakınca varmı bilmiyorum amerikanda yaptırdım ondan doktorumda orda

ben olsaydım başka yerde yaptırırdım.pazartesiyi beklemek o olumsuz düşünceyi silmek için zaten o kadar para harcamışsın bi kere daha yaptırmakta yarar vardır bence.olumsuz düşünclerin olanada zarar verir bence

ümidimi yitirmedim ama çokta şoka uğradım üzüldüm ağladım eşimde üzüldü ama bu ay hamile değilim 0.1 hiç şansım yok.inş canım ya Allahım her isteyene sağlıklı evlat nasip etsin:Saruboceq:

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm 16. gün
ayın 26 sında kan testi yaptırdım 0,276 çıktı
yani negatif :-(
ama hala mide bulantısı ve beyaz akıntım var
acaba hamilemiyim
lütfen yardım edin bu şekilde negat,f sonuç alıpta sonradan hamile olan arkdaşlar varmı
adetim ayın 30 unda veya 31 inde olucam

arkadaşlar bende adetimden önce kendimde belirtiler gördüğüm için drye gittim kanıma baktılar 13,25 çıktı ve ben eşimle birlikteliğim anında adetimden 4gün önce kahverengimsi kan geldi bu kanamam 2gün sürdü acaba hamile miyimdir.

merhaba kızlar benimde son regl tarihim 26 aralıktı
24 ocakta kan değerim 101.19
26 ocakta kan değerim 133.3
27 ocakta kan değerim 334.9 çıktı
4+4 üm. doktorum 1000 civarında olması gerekiyordu dedi. dış gebelikte olabilir geç döllenme de olabilir dedi.yarın tekrar kan değerim ölçülecek. böyle beklemek çok zor

cnm ınsallah hayrlı sonuclar alırsn

burada tabıkı bırbırımze ıhtıyacmz var bıldıklermızı paylaşyrz

belırtı olarak goguslerm sıs..bende yorulıyrm ve halszlık var..

evet 15 tatıl ıcın annemlere geldık..yol mesafesı 6.5 saat toros arabayla (dıreksıyon sert agır araba) ben kullundm .

dr sordum yola cıkarken bı sey olmaz dedı cunku ben 4+3 gunlukken yolculuk yaptm

ultrasonda sadece kalınlık var kese falan daha olmamıstı

cok ayakta kalma agır kaldrma dınlen gbı seyler tavsıye ettı

araba kullanabılır mıyım dıye yola cıkmadan sormustum bı sey olmaz dedı

ben de pek hamıle degılım gbı davranıyrm toros arabayı surmek zor bı bayan ıcın ama ben 6.5 saat kullandm cok sukur bı sey de olmadı

hayrlı hberler alırsnız ıns

sağol canım cevabın için benim tatil yattı zaten gidemedim doktora gitcem pztesi günü ultrasona bakcak kan testi istedi benim durumum kritik belki okumuşundur hem paramdan hem tatilden oldum birde bebekten olucam galiba !..

sağol canım cevabın için benim tatil yattı zaten gidemedim doktora gitcem pztesi günü ultrasona bakcak kan testi istedi benim durumum kritik belki okumuşundur hem paramdan hem tatilden oldum birde bebekten olucam galiba !..

bence üzülmeyin hayırlı deilse zaten olmaması en iiisiii deilmi arkdaşlarr........

üzülmüyorum artık kötü bişey olmasında o yeter dış gebelik falan neyse artık sağlık olsun

ben hala ümidimi yitirmedim daha reglime 6gün var çünkü belki hamileyim die ümit etmekteyim kendimi.benimde degerim 0,1çıktı olsun

10 ayda kurtaj olmak zorunda kalmistim ilk gittigimde benim degerim 1100 di doktor 6 hafta iki gun dedi ama ertesi hafta aldirmak zorunda kaldim kalbi atmiyordu.gecen ay aralik 4 te kan testim 2 cikti ve o gun adet oldum ondan sonra iki kere adet oldum ve umutla hamile olmayi bekleyenlerdenim

kızlar merhaba kan testtım bır gun gecıkmeyle 15 .10 cıktı sızce nedır bu lutfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…