Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar
ben de kist tedavisinden sonra geçtiği hafta hamile kaldığımı öğrendim.
30 günde bir adet oluyordum adetime 5 gün kala yaklaşık 25. gününde evde çizf çizgiyi gördüm çift çizgiyi gördüğüm için günümün geçmesini beklmeden kan testi yaptırdım adet günüm yani 30. günde 920.8 çıktı doktor daha erken keseyi göremeyiz haftaya tekrar gel dedi ama günüm geçmeden bu kadar çıkması normal mi??

normal canım belli olmaz belki ikiz olduğu için bu kadar yüksektir hayırlı uğurlu olsun allah olmayanlara ve banada nasip etsin

Canım değerin katlayarak yükselmesi gerekiyor yaptırdığın günden 2 gün sonra iki katına katlaması gerek normal gidişat için doktor onu görmek için istemiştir, sonuçta 2000-3000 aralığında olmadığı sürece bu dğer ultrasonda görülmezde ondan. Başka bir nedeni yok bence.

normal canım belli olmaz belki ikiz olduğu için bu kadar yüksektir hayırlı uğurlu olsun allah olmayanlara ve banada nasip etsin

bakalım bir beklerken ikiz süpriz olur baya. zor da olur sanırım ama hayırlısı..aminn canım darısı anne olmayı bekleyenlerin başına. herkes için dua ediyorum.ben de çok bekledim artık üzülüyordum baya nete bile gelmedim bi süre okuyup okuyup beklentiye giriyordum çünkü ama ne zaman düşünmedim kafamı dağıttım o zaman nasip etti rabbim,rahat olun hiç takmayın,düşündükçe kendi kendimize engelliyoruz.

selam arkadaslar ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...

bende seninle aynı durumdayım benimde değerim 136 çıktı canım değer sıfır olursa eğer gebelik olmuyormuş sanırım var ama daha çok yeni bir kaç gün sonra gene yaptır bu değer gün gün artıyormuş ben bugün kan verdim cevabını yarın alıcam allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

Merhaba kızlar benim dün adet tarihimdi.adet günü kan sonucum 36 bugün tekrar baktılar 58 çıktı.doktor herşey yolunda ama çok çok taze dedi.sizce ben şimdi kaç haftalığım?ben anlamıyorum.şimdiden çok sağolun

arkadaşlar bana cvp verirmisiniz bugün beta sonucumu aldım 6 gün önce 136 ydı 6 gün sonra ise 935.7 çıktı sizce nasıl dr biraz düşük dedi dış gebelik fln değil demi lütfen cvp bekliyorum...

yeşimcim daha çok küçük belkide 1 haftalık fln kendine dikkat et.

arkadaşlar adetime 5 gün kala 30.günde değerim 202 çıktı yumurtlama günümde ilişkim oldu 2 hafta önce değerim nasıl?

eşimle yumurtlama günüm geçtikten sonra bebeğe karar verdiğimiz için ideal günlerin dışında beraber olmuş olduk..tutma şansı azda olsa merak ediyorum.beta hcg testini ilişkinin üzerinden kaç gün bekledikten sonra yaptırmalıyız kızlar ocak 5 gibi adet olmam gerekiyor normalde..bu ay hiç umutlanmamalıyım..belki de tutsa bile üstüne görme gibi olur mu ki???

slm kızlar size bişiy sorabilirmiyim adet günüme 2 gün varken b-hcg baktırdım 42,2 çıktı sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…