Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar referans 5> sonuçta 5> aynı negatif mi oluyo bu
test hiç ayrıntılı değil yaaaa

Kızlar bende dÜn yaptırdım 36.15 Çıktı doktor Çok kÜÇÜk 15 20 gÜnlÜk dedı yanı bende hamılemıyım Şımdı :) deĞer Çok dÜŞÜk ama korkuyorum ters bıŞe Çıkmasından

kızzlaar bende dun hamıle oldugu ogrendım :)))son adet tarıhım 12 kasımdı. beta hcg de 627.3 cıktı kac haftalık oldugunu bılmıyorum. kadın doguma henuz gıtmedım acıl serwıste cıka sounucbuydu anlayan warsa yazabılrmıııı:. Allahım tum ısteyenlere bu duyguyu yasatsın ınsallahh..

Tberikler canım gözünaydın.Darısı başıma inşallah.

Ne güzel yaa bu topiğe her gelişimde enerji doluyorum hamiş haberlerini okudukça zemuszemus Allahım inşallah isteyen herkesle beraber bize da nasip eder bu müjdeli haberi burdaki herkesle paylaşmayı :Saruboceq:

merhaba benimde SAT 12 kasım ne tesadüf :) dün test yaptırdım beta hcg 785 çıktı. senin değerinde yüksek baya, hayırlı olsun :) kadın doğuma gitmelisin tabi bir an önce.. :CüvCüv:

seninde tahmini doğum tarihin 19 agustos oluyor (benimkiyle aynı yani :)

aylara göre paylaşım alanında agustos 2010 anne adayları diye bir başlığımız var oraya bekleriz seni de... görüşürüz...

mavisler ne buyuk tesaduff :) aynı anda aynı duyguları yasıyacagız senınle ve belkı bı cok kısıyle ama taı tamına aynı gun olması ılgınc :)) senınkıne kac haftalık dedıler ben pazartesı gıdıcem henuz kese gorunmez dedıler. gorunmeyıncede ben kuruntu yaparım dye gıtmıyorum zor buldum kaybetmek ıstemıyorum..allah tamamına erdırsın ınsallah hepımızı we isteyen tum herkese wersın..

Arkadaşlar merhaba ben de 7 aydır uğraşıyorum SAT'ım 18 Kasım 15 Aralık'ta reli olmam lazımdı. 15 Aralık'ta erken gebelik testi aldım çok silik çıktı bugün de yani dünkü testten 16 saat sonra kan testi yaptırdım 233 çıktı ,eğer hamileysem bu gün 4+0. haftam sizce test değerim normal mi ?

evet canım normal 4 haftalık hamilesin. hayırlı olsunopuyorumnanaktan

pardon yanlış topice yazmışım..
tebrik ederim hamile arkadaşları :)
bu arada pinkaya seni diğer topicten hatırladım canım. Allah sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.. 1 tane değil 2 tane olsun.. 1 kerede ikisi çıkıversin arada :))

Kızlar yardımcı olun lütfen, heyecandan ölüyorum. Sat 24 kasım, bekleyemedim adet olmayı veya olmamayı kan testi yaptırdım sabah. sonuç 0,65 çıktı. Eşim doktora göstermiş bir şey söyleyemem, ultasona gelsin öğleden sonra demiş. Umutlu gibi konuşmuş ya da eşim kendini kandırıyor bilemiyorum. Geçen ay adetime 1 gün varken test yaptırmıştım 0,28 çıkmıştı. şimdi ki daha 10 gün varken bu sonuçta olması sevindirdi. Ya ümitleniyor muyum, lütfen bu sonuçtan anlayan birileri cevap versin bana

Merhaba gulguzeli, demek aynı gündeyiz ne güzel :) beni de ultrason için henüz çağırmadı doktor pazartesi falan çağıracak sanırım.. kan tahlilleri yaptırıyorum pazartesi günü 758 çıkmıştı beta hcg değerim cuma yani yarın tekrarlayacak doktorum bakalım kaç çıkacak? sat 12 kasıma göre hesap yapıyorum ben ve bu gün tam 5+0 haftalık oluyor bebiş :) doktor ayrı bir hesap yapacakmı bilmiyorum?
senin kan tahlili sonuçların nasıl?

ayrıca aylara göre paylaşım alanında agustos anneleri var oraya katıl istersen..:CüvCüv:

merhaba, benim bildiğim kadarıyla bu değer normalde olan değerler arasında yani şu an için hamilelik belirtisi değil. Ama bu hamile değilsin anlamına gelmez tabi, bu değer yükselebilir. sen benden de aceleci çıkmışsın :) ben 4 gün kala yaptırmıştım kan testi 28,46 çıkmıştı.. ultrasona çağırmış doktor ama onun içinde çok erken bildiğim kadarıyla beta hcg değeri 1500 lerde (5 haftalık) görünüyor en erken kese.. sen yine de git tabi bir bildiği vardır ...
iyi haberlerini bekliyoruz ...

Banada garip geldi ultrason işi ama bakalım umut işte :) Mutlaka yazarım sonucu. Cevabın için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…