Arkadaşlar Beta HCG 217 hamile demek midir? ÇOk merak ediyorum...
kızzlaar bende dun hamıle oldugu ogrendım :)))son adet tarıhım 12 kasımdı. beta hcg de 627.3 cıktı kac haftalık oldugunu bılmıyorum. kadın doguma henuz gıtmedım acıl serwıste cıka sounucbuydu anlayan warsa yazabılrmıııı:. Allahım tum ısteyenlere bu duyguyu yasatsın ınsallahh..
kızzlaar bende dun hamıle oldugu ogrendım :)))son adet tarıhım 12 kasımdı. beta hcg de 627.3 cıktı kac haftalık oldugunu bılmıyorum. kadın doguma henuz gıtmedım acıl serwıste cıka sounucbuydu anlayan warsa yazabılrmıııı:. Allahım tum ısteyenlere bu duyguyu yasatsın ınsallahh..
Arkadaşlar merhaba ben de 7 aydır uğraşıyorum SAT'ım 18 Kasım 15 Aralık'ta reli olmam lazımdı. 15 Aralık'ta erken gebelik testi aldım çok silik çıktı bugün de yani dünkü testten 16 saat sonra kan testi yaptırdım 233 çıktı ,eğer hamileysem bu gün 4+0. haftam sizce test değerim normal mi ?
evet canım normal 4 haftalık hamilesin. hayırlı olsunopuyorumnanaktan
Cevap verdiğin için teşekkürler pinkaya bana da fena gelmedi ama sorma ihtiyacı hissettim. Senin de Allah tamamına erdirsin..
mavisler ne buyuk tesaduff :) aynı anda aynı duyguları yasıyacagız senınle ve belkı bı cok kısıyle ama taı tamına aynı gun olması ılgınc :)) senınkıne kac haftalık dedıler ben pazartesı gıdıcem henuz kese gorunmez dedıler. gorunmeyıncede ben kuruntu yaparım dye gıtmıyorumzor buldum kaybetmek ıstemıyorum..allah tamamına erdırsın ınsallah hepımızı we isteyen tum herkese wersın..
Kızlar yardımcı olun lütfen, heyecandan ölüyorum. Sat 24 kasım, bekleyemedim adet olmayı veya olmamayı kan testi yaptırdım sabah. sonuç 0,65 çıktı. Eşim doktora göstermiş bir şey söyleyemem, ultasona gelsin öğleden sonra demiş. Umutlu gibi konuşmuş ya da eşim kendini kandırıyor bilemiyorum. Geçen ay adetime 1 gün varken test yaptırmıştım 0,28 çıkmıştı. şimdi ki daha 10 gün varken bu sonuçta olması sevindirdi. Ya ümitleniyor muyum, lütfen bu sonuçtan anlayan birileri cevap versin bana
merhaba, benim bildiğim kadarıyla bu değer normalde olan değerler arasında yani şu an için hamilelik belirtisi değil. Ama bu hamile değilsin anlamına gelmez tabi, bu değer yükselebilir. sen benden de aceleci çıkmışsın :) ben 4 gün kala yaptırmıştım kan testi 28,46 çıkmıştı.. ultrasona çağırmış doktor ama onun içinde çok erken bildiğim kadarıyla beta hcg değeri 1500 lerde (5 haftalık) görünüyor en erken kese.. sen yine de git tabi bir bildiği vardır ...
iyi haberlerini bekliyoruz ...