Kızlar yardımcı olun lütfen, heyecandan ölüyorum. Sat 24 kasım, bekleyemedim adet olmayı veya olmamayı kan testi yaptırdım sabah. sonuç 0,65 çıktı. Eşim doktora göstermiş bir şey söyleyemem, ultasona gelsin öğleden sonra demiş. Umutlu gibi konuşmuş ya da eşim kendini kandırıyor bilemiyorum. Geçen ay adetime 1 gün varken test yaptırmıştım 0,28 çıkmıştı. şimdi ki daha 10 gün varken bu sonuçta olması sevindirdi. Ya ümitleniyor muyum, lütfen bu sonuçtan anlayan birileri cevap versin bana
allah'ım söyletti heralde şimdilik bişey yok beklemedeyim işallah vardır:):Saruboceq:
İnşallah güzel haberlerini alırım.
selam arkadaşlar
benimde son sat 21 kasım.gerçi çok düzensiz oldu bu aralar.6 eylülde regli olmuştum 20 sinde felan riayı çıkartmıştım.riadan sonra 4 gün gecikmeli oldu yani 10 ekimde.sonraki dahada gecikti 21 kasım.riadan sonra olur dendi. gebelik yok bakıldı.şimdi ise sağ kasığımda ağrı var. sanki değişik regli ağrısı gibi değil.normalde ayın kaçında regli olduysam diğer ay aynı tarihte olurdum.buna göre 21 inde olması lazım.pazartesiyi beklemeden yarın kanda beta baktırsam belli olurmu.
fikirlerinize ihtiyacım var.
yok canım ya baktım ama sabah ilk idrar değildi.yarın bide onu denicem.sonrada gidip kan tahlili yaptırayım.eğer gebelik varsa kesin belli olur canım kanda istersen önce idrar yap sonra kanda baktır. adet günü gelmeden idrardan öğrnen arkadaşlar var burada
yok canım ya baktım ama sabah ilk idrar değildi.yarın bide onu denicem.sonrada gidip kan tahlili yaptırayım.
cevabın için teşekkürler.bakalım yarın bir olsun mübarek cuma hürmetine bakalım hayırlısı.Şeniz
amin cümlesine canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.rabbim gönlüne göre versin ne kadar dır deniyorsunuz.
beta hcg 107,4 çıktı bu nasıl bi değer arkadaşlar. Kaç günlük acaba fikir verirseniz sevinirim.
En son reglİm 21 kasımdı. BugÜn kan testİ yaptırdım.0.1 Çıktı.3 gÜn var yanılma payı olabİlİrmİ acaba.İlaÇ kullanıcam fena hasta oldum.
arkadaşlar adetim 3 gün gecikti değerim 40
sizce nasıl ceavp yazan olursa çok teşekkür ederim şimdiden moralim çok bozuk...