Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa kaç gündür bişey yazmıyım diyorum ama dayanamıycam.ya benim ki kesin (-)dir de yine de paylaşmazsam çatlıycam.adetimin bitiminden bi kaç gün sonra aniden karın ağrısıyla uynadım,neysen bağırsaklarım bozulmuştur dedim,yattım.mide bulantısından uyuyamadım.ertesi gün yine aynı bulantı okuldan sevk falan aldım,doktor -ki pratisyen?- üşütmedir dedi kırk saatte düşündü teşhis için.neyse efendim.arkadaşlar içime kurt düşürdü test yap diye.ama ne alaka,adetim biteli daha 4-5 gün olmuş.neyse öğlen test yaptın (-) çıktı.yine mi dedim.testi sadım bi kenara koydum,tabi(-) ya kimseye de sölemedimpozitif olsa oooooo8-9 saat sonra bi bakıyım dedim salak gibi.(salak gibi hakkaten)2. çizgi hafif silik.ertesi gün kan testi,sonuç 0,29:S.ama düne kadar bitmeyen ve gezen bir kasık bel ağrısı, akşamları özellikle mide bulantısı oluyorbide düne kadar çok kaygan ve beyaz akıntım vardı.dünden beri ne akıntı ne bişi.ara ara ağrı ve idrarda renk değişikşliği var.bunada mantıklı bi cevap bulayım.bi daha bu konuyu dile getirmiycem
(buraya aldım konuyu baktım cvp veren yok
kızlar herkese merhaba dün kan testi yaptırdım sonuç 0,19 çıktı.adetime 4 gün var daha ama hiçbir adet belirtisi olmadığı için merak ettim duramadım sizce hamile olma ihtimalim zayıfmı arkadaşlar yaaa
kızlarrrrrr çok mutluyum hemde çok bugün alttan ultrasonla baktı doktor HAMİLEYİMMMM allahım günlerdir neler çektim kesemi gördüm en sonunda benden size tavsiye alttan baktırın garanti olsunyerimseniben hadi öpüyorum çokkkkkŞeniz:CüvCüv:
canım beta değeri her gün 2 ye katlanır 12 gün gecikmeyle bu değer çok normalmerhaba arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım.iş yerinde vakit buldukca giriyorum foruma.ben de burcu arkadasımızın sorusuna benzer bir soru soracaktım.benim de sat 12 gün geçtikten SONRA KAN TESTİ YAPTIRDIĞIMDA BHCG DEĞERİM 7835 ÇIKTI.burdaki arkadaşların değerlerine bakılaraktan cok yüksek.ben de tedirgin oldum.gerçi ben regl donemımın gecıkmesınden 12 gun sonraki değerimi yazdım size.onun bir etkisi var mıdır?
tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
carmencim 5 ocakta adet olucakmışsın bana sorarsan ya bir iki gün kala yada adet tarihlerin geçtikten sonra yap zaten idrarda çıkması için bir hafta geçmesi gerekiyormuş ben öyle yapmıştım bir hafta geçince idrar 9 gün geçince kan yaptırdım bence bekle hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir
eşimle yumurtlama günüm geçtikten sonra bebeğe karar verdiğimiz için ideal günlerin dışında beraber olmuş olduk..tutma şansı azda olsa merak ediyorum.beta hcg testini ilişkinin üzerinden kaç gün bekledikten sonra yaptırmalıyız kızlar ocak 5 gibi adet olmam gerekiyor normalde..bu ay hiç umutlanmamalıyım..belki de tutsa bile üstüne görme gibi olur mu ki???
canım ben ilişkiden 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu birkaç gün önce gitseydim daha erken öğrenirdim kanda 10 günden sonra çıkıyor
canım ben ilişkiden 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu birkaç gün önce gitseydim daha erken öğrenirdim kanda 10 günden sonra çıkıyor
birşey daha soracam sattan 12 gün sonra demişsin de ilişkiden mi 12 gün hesapladın yoksa en son adet gördüğün günden mi??