slm kızlar eylülde düşük yaptığımdan beri yoktum özledim hepinizi..... :) güsel haberlerle döndüm dünkü testim 345 hamileyiiiiiiimmmmmm.. paylaşmak istedim umarım busefer bişiolmaz...
yok canım adet tarihine göre değil ilişkiye girdiğin günden itibaren 12 gün sonra bu arada hemşehrimsin bende adanalıyım ama batmanda görevdeyim
kızlar benimde dün adet günümdü akşama doğru idrar testi yaptım pozitif çıktı. gecede kan tahlili yaptırdım 41.16 çıktı sizce kaç haftalık?
test sonucumda detaylı belirtilmiş,ona bakarsak 4 haftalık görünüyorsun canım 9-130 arası 3-4 hafta yazıyor.
canım evet hamilesin hamde adete 7 gün varken gayet iyi üç haftalık olsa gerek tebrikler alkisalkisalkis :CüvCüv:
ay inşallah canım,sabah doktora gittim,henüz adet görmediğim için kesin diyemedi,tekrar kan testi istedi,şimdi sonuçları bekliyorum dört gözle 1 saate çıkar dediler.
sonucu yaz muhakka bekliyorum canım opuyorumnanaktan
ArkadaŞlar ben 5 tane İdrar testİ yaptım hepsİ pozİtİf Çıktı ama sİlİk yanİ bazıları belİrgİn sonra hİÇ adet gÜnÜm geÇmezdİ 8 gÜn geÇtİ ve ben adet oldum acaba ne olabİlİr dÜŞÜk mÜ yapıyorum yoksa ÜstÜnemİ gÖrÜyorum yoksa gerÇekten hastamı oldum ama hİÇ bİ aĞrım yok adet Üzerİne lÜÜtttttttttfeeeeeeeeeen yardımcı oluuun
pİskolejİm bozullllduu