Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar eylülde düşük yaptığımdan beri yoktum özledim hepinizi..... :) güsel haberlerle döndüm dünkü testim 345 hamileyiiiiiiimmmmmm.. paylaşmak istedim umarım busefer bişiolmaz...

inşallah güzel bi hamilelik döneminin ardından sağlıklı bi şekilde kuzunu kucağına alırsın :)

arkadaşlar,

adetime 7 gün var,sabah idrar testi yapmıştım 2. çizgi çok hafif çıktı,bunun üzerine gittim hastaneye kan testi yaptırdım sonucu az önce aldım.çıkan sonuç 9.73 ,yanındada 9-130 arası ise 3-4 hafta yazıyor ... kafam karıştı,ben hamile miyim şimdi???

kızlar benimde dün adet günümdü akşama doğru idrar testi yaptım pozitif çıktı. gecede kan tahlili yaptırdım 41.16 çıktı sizce kaç haftalık?

test sonucumda detaylı belirtilmiş,ona bakarsak 4 haftalık görünüyorsun canım 9-130 arası 3-4 hafta yazıyor.

kızlar benimde dün adet günümdü akşama doğru idrar testi yaptım pozitif çıktı. gecede kan tahlili yaptırdım 41.16 çıktı sizce kaç haftalık?

canım dört haftalık olsa gerek benimde yaklaşık öyleydi tebrikler allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin :CüvCüv:

test sonucumda detaylı belirtilmiş,ona bakarsak 4 haftalık görünüyorsun canım 9-130 arası 3-4 hafta yazıyor.

canım evet hamilesin hamde adete 7 gün varken gayet iyi üç haftalık olsa gerek tebrikler alkisalkisalkis :CüvCüv:

canım evet hamilesin hamde adete 7 gün varken gayet iyi üç haftalık olsa gerek tebrikler alkisalkisalkis :CüvCüv:

ay inşallah canım,sabah doktora gittim,henüz adet görmediğim için kesin diyemedi,tekrar kan testi istedi,şimdi sonuçları bekliyorum dört gözle 1 saate çıkar dediler.

ay inşallah canım,sabah doktora gittim,henüz adet görmediğim için kesin diyemedi,tekrar kan testi istedi,şimdi sonuçları bekliyorum dört gözle 1 saate çıkar dediler.

sonucu yaz muhakka bekliyorum canım opuyorumnanaktan

sonucu yaz muhakka bekliyorum canım opuyorumnanaktan

canım sonucum çıktı.39.73 şaşırdım dün 9.75 idi,1 günde nasıl bu kadar yükseldiki,doktorum artık gebeliğin varlığını düşünebiliriz dedi ama cuma tekrar çağırdı yüne bakılacak değerime.

tatlım ya sende hamilesin sanırım senin değerlerin nasıldı

Latte tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!!! Çok güzel artmış maşallah. Hamilesin :)

çok sağol navetna cım,bebeğimin kalp atışını görmeden inanamayacağım sanırım :) paranoyak oldum:kedi:

aynı şeyleri bende yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum ama bekledikçe aslında insan daha çok bağlanıyor,ben eğer yoksa sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için erken davrandım.eminim allah senin içinde hayırlısı ne ise onu vermiştir.

latte hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin...sağlıcakla büyüsün bebiş

kıslar bnmde değerim 345 nekadarlık hamileyim yaa son adet tarihimle uyuşmuyo 16 kasım daha fazla olması lazım kafam çok karışık p.tesi tekrar test yaptırcam ama çok korkuyorum eylülde düşük yapmıştım...

nrgss herkesin bir olmak zorunda dğilki canım ne güzel yüksek çıkış işte geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar yaptır iki kat arttıysa sağlıklı bir gebelik demekki canını hiç sıkma

adetime 1 hafta var daha.10 gün önce 0,29 du bugün,0,43 çıktı.benim değerlere bak,sizinkilere bak,çok komikfiyasko.nasıl unutucam şimdi ben

ArkadaŞlar ben 5 tane ıdrar testı yaptım hepsı pozıtıf Çıktı ama sılık yanı bazıları belırgın sonra hıÇ adet gÜnÜm geÇmezdı 8 gÜn geÇtı ve ben adet oldum acaba ne olabılır dÜŞÜk mÜ yapıyorum yoksa ÜstÜnemı gÖrÜyorum yoksa gerÇekten hastamı oldum ama hıÇ bı aĞrım yok adet Üzerıne lÜÜtttttttttfeeeeeeeeeen yardımcı oluuun
pıskolejım bozullllduu

canım madem adet oldun o zaman hemen bi doktora gitsene bunun sanada zararı olabilir varsa eğer bebeğinede bence hiç bekleme inş bebişinde vardır ve sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…