Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar yardımcı olun lütfen, heyecandan ölüyorum. Sat 24 kasım, bekleyemedim adet olmayı veya olmamayı kan testi yaptırdım sabah. sonuç 0,65 çıktı. Eşim doktora göstermiş bir şey söyleyemem, ultasona gelsin öğleden sonra demiş. Umutlu gibi konuşmuş ya da eşim kendini kandırıyor bilemiyorum. Geçen ay adetime 1 gün varken test yaptırmıştım 0,28 çıkmıştı. şimdi ki daha 10 gün varken bu sonuçta olması sevindirdi. Ya ümitleniyor muyum, lütfen bu sonuçtan anlayan birileri cevap versin bana

bence testi çok erken yaptırmışsın şimdi adet gününü beklemen lazım dr a gitsende şimd hiç bişey göremezkii rahim bile kalınlaşmaz bu değerde ama inşallah bebişin gelmiştir :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar az önce beta baktırdım sat tarihim 7 kasım betam 178.8 sizcenasıl bundan öncede 5 sonlanmış gebeligim var
:nazar:

selam arkadaşlar
benimde son sat 21 kasım.gerçi çok düzensiz oldu bu aralar.6 eylülde regli olmuştum 20 sinde felan riayı çıkartmıştım.riadan sonra 4 gün gecikmeli oldu yani 10 ekimde.sonraki dahada gecikti 21 kasım.riadan sonra olur dendi. gebelik yok bakıldı.şimdi ise sağ kasığımda ağrı var. sanki değişik regli ağrısı gibi değil.normalde ayın kaçında regli olduysam diğer ay aynı tarihte olurdum.buna göre 21 inde olması lazım.pazartesiyi beklemeden yarın kanda beta baktırsam belli olurmu.

fikirlerinize ihtiyacım var.

selam arkadaşlar
benimde son sat 21 kasım.gerçi çok düzensiz oldu bu aralar.6 eylülde regli olmuştum 20 sinde felan riayı çıkartmıştım.riadan sonra 4 gün gecikmeli oldu yani 10 ekimde.sonraki dahada gecikti 21 kasım.riadan sonra olur dendi. gebelik yok bakıldı.şimdi ise sağ kasığımda ağrı var. sanki değişik regli ağrısı gibi değil.normalde ayın kaçında regli olduysam diğer ay aynı tarihte olurdum.buna göre 21 inde olması lazım.pazartesiyi beklemeden yarın kanda beta baktırsam belli olurmu.

fikirlerinize ihtiyacım var.

eğer gebelik varsa kesin belli olur canım kanda istersen önce idrar yap sonra kanda baktır. adet günü gelmeden idrardan öğrnen arkadaşlar var burada

eğer gebelik varsa kesin belli olur canım kanda istersen önce idrar yap sonra kanda baktır. adet günü gelmeden idrardan öğrnen arkadaşlar var burada
yok canım ya baktım ama sabah ilk idrar değildi.yarın bide onu denicem.sonrada gidip kan tahlili yaptırayım.
cevabın için teşekkürler.bakalım yarın bir olsun mübarek cuma hürmetine bakalım hayırlısı.Şeniz

yok canım ya baktım ama sabah ilk idrar değildi.yarın bide onu denicem.sonrada gidip kan tahlili yaptırayım.
cevabın için teşekkürler.bakalım yarın bir olsun mübarek cuma hürmetine bakalım hayırlısı.Şeniz

rabbim gönlüne göre versin ne kadar dır deniyorsunuz.

rabbim gönlüne göre versin ne kadar dır deniyorsunuz.
amin cümlesine canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

canım benim 5.5 yaşında bir oğlum var artık kardeşi olsun istedik.aslında arasının daha az olmasını isterdim ben ama oğlumu çok zor büyüttüm.hastalıklar ameliyatlar. şükür şimdi rahata erdik. eylülden beri istiyoruz.bu ayda olmazsa artık korunmaya başlamam lazım. çünkü oğlum 1.sınıfa gidecek seneye ve doğum okul açılışına denk gelecek.yalnızım zor olur diye düşünüyorum.
rabbim bu ay ;ol; dediyse olmuştur inşallah.:Saruboceq:

yarabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

beta hcg 107,4 çıktı bu nasıl bi değer arkadaşlar. Kaç günlük acaba fikir verirseniz sevinirim.

En son reglım 21 kasımdı. BugÜn kan testı yaptırdım.0.1 Çıktı.3 gÜn var yanılma payı olabılırmı acaba.ılaÇ kullanıcam fena hasta oldum.

tüp bebek transferi sonrası
8.gün değerim 42.
10.gün değerim 184.

ikiz olabilir.15 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz.

Son düzenleme:
arkadaşlar adetim 3 gün gecikti değerim 40
sizce nasıl ceavp yazan olursa çok teşekkür ederim şimdiden moralim çok bozuk...

arkadaşlar adetim 3 gün gecikti değerim 40
sizce nasıl ceavp yazan olursa çok teşekkür ederim şimdiden moralim çok bozuk...

Canım değerin biraz düşük geldi ama yükselebilir, 3 gün sonra tekrarla, Kızılay da yaptır, 26 TL ye yapıyorlar. Bu ay olmazsa ovülasyon testlerinden iyi bir markanın kini al ve preseed sperm dostu lubricant ı o vülasyon günleri kullan ben ilk defa bu ay ikisini bir arada kullandım, adetim bir gün geçince değerim 233 çıktı, moralini bozma yükselebilir de ama olmazsa yazdıklarıma kulak ver, preseed.com.tr dan gerekli bilgileri bulabilirsin, eczanelerde hazır bulunmyor, web sitesinden distribütörünü ararsan seni yönlendirirler, ecza depolarında da pek bulunmuyor. Sana bunları bir daha yazışamayız belki diye tedbir olsun diye yazdım, yani çaresiz değilsin. En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum.

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım lütfen bana yardımcı olurmusunuz adetim geciktikten 9 gün sonra idrar testi yaptım pozitif beta testi yaptırdım değer 136 dr. bugün yeniden istedi beni çok terettüde düşürdü çok üzüldüm bana yardımcı olurmusunuz cevaplarınızı bekliyorum.

X